Славия - Левски 21.03(Контрола)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Славия - Левски 21.03(Контрола)
Някой може ли да ми предостави гифче с гола на Василев? 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
За скаутското звено съм съгласен , трагични са. Но да се върнем към мача , не съм го гледал , но 4-0 е добър резултат и не можеш да кажеш , че сме играли слабо когато биеш с такъв резултат. Головете бяха супер , особено на момчето от Миньор , просто красота. Сега в защита е ясно , че сме трагични , но както казва великият Кройф важно е да вкараш повече от колкото на тебе ще ти вкарат. Ако играем с хъс и себераздаване , макар и с тези футболисти имаме шанс за титла.
А назначаването на Боримиров е нищо друго освен сценарий от афера "черно тото" , както вече споделих...Естествено , че нищо няма да промени , най вече заради собствения си капацитет.Самото му връщане в клуба е образец за ЛИЧНОСТНО ПАДЕНИЕ и за двете страни , разбира се...
Ако пък наистина е дошъл да ПРОМЕНИ нещата , то от утре от отбора биха били изхвърлени Жоао Силва , Владимир Гаджев , Станислав Ангелов , Йордан Милиев , Орлин Старокин , Роман Прохазка (особено!), Христо ЙовоВ ( пенсиониране още ВЕДНАГА!), Кристовао Рамос...
И на тяхно място юношите от днес- Ст.Петков , Пл.Илиев, Г.Стоичков , Р.Цонев , Вутов , Попадийн и др. И РАЗБИРА СЕ - ТРЕНЬОР , защото без треньор виждаме какво става...
И дори да не станем шампиони поне ще разчитаме на хора , които знаят КАКВО ИГРАЯТ , ЗА КАКВО ИГРАЯТ И ЗА КОГО ИГРАЯТ ...
Помня този период с Лафчис и вратарите Д.Попов , Здр.Здравков, както и В.Йотов , Г.Донков , Г.Славчев и т.н. Онзи отбор би буквално разпилял това недоразумение!
Ако пък наистина е дошъл да ПРОМЕНИ нещата , то от утре от отбора биха били изхвърлени Жоао Силва , Владимир Гаджев , Станислав Ангелов , Йордан Милиев , Орлин Старокин , Роман Прохазка (особено!), Христо ЙовоВ ( пенсиониране още ВЕДНАГА!), Кристовао Рамос...
И на тяхно място юношите от днес- Ст.Петков , Пл.Илиев, Г.Стоичков , Р.Цонев , Вутов , Попадийн и др. И РАЗБИРА СЕ - ТРЕНЬОР , защото без треньор виждаме какво става...
И дори да не станем шампиони поне ще разчитаме на хора , които знаят КАКВО ИГРАЯТ , ЗА КАКВО ИГРАЯТ И ЗА КОГО ИГРАЯТ ...
Помня този период с Лафчис и вратарите Д.Попов , Здр.Здравков, както и В.Йотов , Г.Донков , Г.Славчев и т.н. Онзи отбор би буквално разпилял това недоразумение!
Последна промяна от Блутуг на 21 мар 2013 21:00, променено общо 1 път.
Блутуг написа:Ако пък наистина е дошъл да ПРОМЕНИ нещата , то от утре от отбора биха били изхвърлени Жоао Силва , Владимир Гаджев , Станислав Ангелов , Йордан Милиев , Орлин Старокин , Роман Прохазка (особено!), Христо ЙовоВ ( пенсиониране още ВЕДНАГА!), Кристовао Рамос...
като пишете замисляте ли се поне малко?
Как се изхвърля футболист с действащ договор по средата на сезона?
Да си чувал, че активите на един футболен клуб са неговите футболисти и по нашите географски ширини те са хората от които клуба може да изкара пари.
Относно контролата нито съм я гледал, нито слушал по радио и съм пас.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Блутуг написа:Ако пък наистина е дошъл да ПРОМЕНИ нещата , то от утре от отбора биха били изхвърлени Жоао Силва , Владимир Гаджев , Станислав Ангелов , Йордан Милиев , Орлин Старокин , Роман Прохазка (особено!), Христо ЙовоВ ( пенсиониране още ВЕДНАГА!), Кристовао Рамос...
като пишете замисляте ли се поне малко?
Как се изхвърля футболист с действащ договор по средата на сезона?
Да си чувал, че активите на един футболен клуб са неговите футболисти и по нашите географски ширини те са хората от които клуба може да изкара пари.
Относно контролата нито съм я гледал, нито слушал по радио и съм пас.
Аз съм чувал , че "ФУТБОЛИСТИТЕ" са активи , но не съм чувал НЕУДАЧНИЦИТЕ да са такива! Или може би ще ми дадеш пример с трансфериран от Левски футболист в близките 3 години???!!! Защото с футболистите се правят трансфери , а като вземаш неудачници , се чудиш как да се отървеш от тях - НЕЗАВИСИМО КОГА!!!
А сега и по другия въпрос - КАК СЕ ПРАВИ ? -Питай Диамутен и Тонев - те ЩЕ ТЕ СВЕТНАТ , ако още се чудиш - питай Пелето сега , както и Коловати ..Питай и Сираков по въпроса както и Грийн и още много други...Има си и стаичка с видео ...
А пред алтернативата до края на договора да не види официален мач , повярвай ми - ще се съгласи да разтрогне ...Случаите на обратно поведение са почти нулеви...
И мога да ви кажа , че ако в този състав се върне Сьорд Арс , ще е като Меси за Барселона...
- blue magic
- Контакти:
Блутуг написа:И мога да ви кажа , че ако в този състав се върне Сьорд Арс , ще е като Меси за Барселона...
С лека ръка прогонихме Арс, Иван Цветков и Райков. Заменихме ги с някакви недоразумения. Е, тези които не са гледали мача ще се почувстат добре от резултата. За останалите - ние си знаем.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Като ви чета коментарите, все едно Славия е победила с 4:0. Не може да сме играли толкова слабо като срещу Монтана.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Напротив- играхме по същия начин т.е. никак!
Головете са от наистина невероятни грешки на защитниците от Славия за дузпата и гола на Михелич , едно наистина супер изпълнение на М.Василев и също такова изпълнение от Ели в прекия свободен удар.Имахме още четири положение - две на Ботушара и по едно на Гари и Базил...Това е всичко - не само като голови положения а въобще като ситуации ...През всичките 90 минути само кюскане , непохватност и откровено комедийни отигравания - повече от головите положения.За целия мач нямаме нито една изградена атака в комбинация с повече от 3 футболиста , както и повече от 3 последователно точни паса.Прохазка пък счупи тъпомера - ако е отиграл 20 топки - 18 са неточни(меко казано)
Головете са от наистина невероятни грешки на защитниците от Славия за дузпата и гола на Михелич , едно наистина супер изпълнение на М.Василев и също такова изпълнение от Ели в прекия свободен удар.Имахме още четири положение - две на Ботушара и по едно на Гари и Базил...Това е всичко - не само като голови положения а въобще като ситуации ...През всичките 90 минути само кюскане , непохватност и откровено комедийни отигравания - повече от головите положения.За целия мач нямаме нито една изградена атака в комбинация с повече от 3 футболиста , както и повече от 3 последователно точни паса.Прохазка пък счупи тъпомера - ако е отиграл 20 топки - 18 са неточни(меко казано)
-
- Контакти:
Блутуг написа:Напротив- играхме по същия начин т.е. никак!
Аз едно не мога да си обясня. Колкото и некадърни да са играчите, как не се намери един човек, който поне малко да ги научи да си я подават тая топка, както и да се откриват, за да я получат?! Мачове винаги може да се закучат, да няма много положения. Също така и синхрон в защита не се изгражда лесно. Да приемем, че нямаме и читави защитници. Не разбирам как може да не могат да си подадат няколко точни паса.. Имам чувството, че нарочно го правят. На жена ми да дам, сигурно тя по-добре ще подава от Прохазка. Жалко, че той винаги има толкова много желание, а никакви качества :/ Имахме си преди един такъв - Бисер Иванов, но той ми се струва като Шави пред тия в момента ....