Red Warrior написа:Трябва да изнесем топката!
Споко...една контричка и чаУ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Трябва да изнесем топката!
W84me написа:Около 35000% дузпичка тука
delqnski47 написа:Локото имат загуба като домакини само срещу Лудогорец!
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Локото имат загуба като домакини само срещу Лудогорец!
Е, и? Нали говорим за днешния мач, бе, ДидиТехни мачове скоро не бях гледала, реших да го погледам с вас, явно очаквах повече от тях, но наистина не ми харесват. Стигат до наказателното ви поле и само грешни пасове, защитата им почти при всяка една атака изпуска по един ваш човек. Като швейцарско сирене е. Не знам дали могат повече, ама явно днес не им е ден. Имаха там един по- силен удар с глава и това беше. Браво за това, че залагат само на български футболисти. И ние така трябва да правим, ама нъцки
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Локото имат загуба като домакини само срещу Лудогорец!
Е, и? Нали говорим за днешния мач, бе, ДидиТехни мачове скоро не бях гледала, реших да го погледам с вас, явно очаквах повече от тях, но наистина не ми харесват. Стигат до наказателното ви поле и само грешни пасове, защитата им почти при всяка една атака изпуска по един ваш човек. Като швейцарско сирене е. Не знам дали могат повече, ама явно днес не им е ден. Имаха там един по- силен удар с глава и това беше. Браво за това, че залагат само на български футболисти. И ние така трябва да правим, ама нъцки
Еми насират се...явно сме много страшни знам ли...![]()
![]()
![]()
Ама ето ся ни нагънаха...явно не са толкова ''слаби'' колкото ги изкара
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта