Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Тодор Янчев напусна ЦСКА

Мнениеот demon777 » 09 яну 2013 18:03

angelofdeath написа:Тошко беше последния истински армеец в отбора. Без него тартори ще останат смешни футболисти, като Коста Стоянов и Станко Йовчев. Ако някой може да ми обясни, защо тези двамата са все още ЦСКА, ще го призная. Няма, как да вървим напред с протежета и доностници на шефовете. Отделно, пагубно е за всеки клуб собствениците да се правят на треньори, дори Батков го разбра. Още по-лошо е, че с действията си Титан изгониха всички истински цесекари и затова отвсякъде им отказват. Не мога да се сърдя на Мето Деянов нито на Тошко, че не искат да чуят за ЦСКА, хората си имат достойнство и не искат да са пионки на Титан.

Аз немога да разбера какво против имате Станко Йовчев?
Аз съм го гледал във 1 или 2 официални мача за цска и се представи според мен на доста добро ниво. Даже вкара важен гол за ЦСКА. От къде е това негативно отнощшение към тоя футболист. Ако му се даде повече шанс може и да покаже на какво е способен. Надявах се това да стане след гола който вкара ама.... не.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 09 яну 2013 18:05

Не съм получил три заплати! Това е формалният повод. Формален повод, защото мога да играя още 13 години, без да взимам пари! Напуснах ЦСКА не заради парите. Напуснах, защото вече не издържам да бъда там, където се унищожава любимият ми клуб. Напуснах ЦСКА, защото не издържам да бъда там, където тъпчат авторитети, заслужили и предани армейци. И с мен постъпваха така, но любовта към ЦСКА ме задържаше в клуба. Дори сега отново ме обидиха. Бил съм манипулиран!!! Сякаш съм дете или човек без достойнство. Аз, техният капитан! Играчът с над 300 мача за ЦСКА! Бях готов всеки път да умра за червената фланелка. Напуснах! Дали напуснах ЦСКА или нещо друго?...

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 09 яну 2013 18:20

Тошко доказа още веднъж ,че е не само предан Армеец,а и истински мъжкар.
Поклон пред Капитана!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 яну 2013 18:26

Янис Зику написа:
Не съм получил три заплати! Това е формалният повод. Формален повод, защото мога да играя още 13 години, без да взимам пари! Напуснах ЦСКА не заради парите. Напуснах, защото вече не издържам да бъда там, където се унищожава любимият ми клуб. Напуснах ЦСКА, защото не издържам да бъда там, където тъпчат авторитети, заслужили и предани армейци. И с мен постъпваха така, но любовта към ЦСКА ме задържаше в клуба. Дори сега отново ме обидиха. Бил съм манипулиран!!! Сякаш съм дете или човек без достойнство. Аз, техният капитан! Играчът с над 300 мача за ЦСКА! Бях готов всеки път да умра за червената фланелка. Напуснах! Дали напуснах ЦСКА или нещо друго?...

Титаните гледат на футболистите и треньорите в ЦСКА като на циганите които работят при тях.
Този път наистина прекалиха и се осраха.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2013 18:28

Никой няма такъв сърцат Капитан като нашия и никога няма да имат!!Това ни отличава от останалите!!!
Голям си Тошко!!!! :|
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 09 яну 2013 18:33

Футбола не е само дали можеш или не можеш, а дали имаш с извинение "топките" да го правиш! Според мен прати правилно послание, но тиквениците като Майкъла просто няма как да го разберат... Страшно правилно изявление от страна на Тошко! Поклон пред Капитана!
Изображение

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Тодор Янчев: Напуснах, защото не мога да гледам как унищожав

Мнениеот megagrym » 09 яну 2013 18:33

Доскорошният капитан на ЦСКА Тодор Янчев разпространи отворено писмо до медиите, в което изтъква причините за решението да напусне тима от „Борисовата градина“.

Ето и писмото на Тодор Янчев:

"Не съм получил три заплати! Това е формалният повод. Формален повод, защото мога да играя още 13 години, без да взимам пари! Напуснах ЦСКА не заради парите. Напуснах, защото вече не издържам да бъда там, където се унищожава любимият ми клуб.

„Напуснах ЦСКА, защото не издържам да бъда там, където тъпчат авторитети, заслужили и предани армейци. И с мен постъпваха така, но любовта към ЦСКА ме задържаше в клуба. Дори сега отново ме обидиха. Бил съм манипулиран!!! Сякаш съм дете или човек без достойнство. Аз, техният капитан! Играчът с над 300 мача за ЦСКА! Бях готов всеки път да умра за червената фланелка. Напуснах! Дали напуснах ЦСКА или нещо друго?..."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 яну 2013 18:35

Респект към Тошко Янчев! Такива футболисти трябват на България!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Тодор Янчев: Напуснах, защото не мога да гледам как унищожав

Мнениеот Old_death » 09 яну 2013 18:36

Тошко е абсолютно прав и постъпката му е достойна за уважение!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Тодор Янчев: Напуснах, защото не мога да гледам как унищожав

Мнениеот Bourgas » 09 яну 2013 18:38

Прав си мойто момче, не може само ти да се подиграваш с другите клубове (Нефтохимик), дай малко да се побъзикат и с теб, а?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”