Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)

Мнениеот wolf » 04 ное 2012 14:22

dsadsadasdasdasd написа:
wolf написа:И двамата сте капацитети знаем, но той поне от време на време казва нещо вярно. Ти си една фурнаджийска лопата.

Вече открих проблема, защо Ливърпул губи мачовете си и защо играчите не са в кондиция: двамата са гледали мачове заедно ами те играчите толкова много са ги сърбяли задниците, че немогат се концентрират :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Туш :lol: :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 ное 2012 14:59

wolf написа:
dsadsadasdasdasd написа:
wolf написа:И двамата сте капацитети знаем, но той поне от време на време казва нещо вярно. Ти си една фурнаджийска лопата.

Вече открих проблема, защо Ливърпул губи мачовете си и защо играчите не са в кондиция: двамата са гледали мачове заедно ами те играчите толкова много са ги сърбяли задниците, че немогат се концентрират :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Туш :lol: :lol:

Колко сте жалки просто нямам думи. Искам да ми го кажете т'ва в очите да ви видя дали ще ви стиска. Само ми се правите на много отворени тука във форума, комици, демоверсии на Чък Норис и т.п. Смешници!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 04 ное 2012 16:10

Вече открих проблема, защо Ливърпул губи мачовете си и защо играчите не са в кондиция: двамата са гледали мачове заедно ами те играчите толкова много са ги сърбяли задниците, че немогат се концентрират :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:[/quote]
поредния капацитет и форумен герой се обади...що не си стоя в нафталина,ами изпълзя от дупката си? не усещаш ли,че ставаш смешен бе,момче? никой не го е.е за мнението ти,ама щом си решил да се излагаш,твоя воля...аз си го преместих от единия крачол в другия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 05 ное 2012 02:45

Абе вие сте доста смешни двамата бе лелееее, не виждам да съм казал нещо лошо ам то първо трябва да разберете, за какво говоря и тогава да давате някакво мнение Нали? Иначе така обичат да обиждат, а само като ги боцнеш и веднага палят даже и неразбрали. Иначе не им пука а пишат А ? :lol: :lol: :) :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 ное 2012 08:29

Liverpool forever_95 написа:Колко сте жалки просто нямам думи. Искам да ми го кажете т'ва в очите да ви видя дали ще ви стиска. Само ми се правите на много отворени тука във форума, комици, демоверсии на Чък Норис и т.п. Смешници!

Това е твоето поведение, на всезнайкото, на най-най. Не нашето, не бъркай понятията само защото не си се поглеждал в огледалото скоро.

Върни се в “Ливърпул”