Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Трябва ли Радо да си ходи ?

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 00:54

MainEventer написа:Бъдещият треньор дори не може да си извика играчите, които иска за Световната Лига, защото вече списъкът е даден.

Понеже ние имаме 40 класни волейболисти и е трудно да се подберат правилните играчи .... :lol: Я стига.... не стига, че сме ограничени от към материал, ами имаме и претенции към него :lol:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Уволняват Радостин Стойчев

Мнениеот Пловдивчанинът » 13 май 2012 00:54

Абе що не сложите за треньор Данчо Лазаров кво ще кажете той така или иначе си иска поста май. Това долно същество е най-големият виновник за всичко и цялата помия в него трябва да бъде излята. Защото той само гледа да намаже и нищо не прави и ако не се вземат адекватни мерки Данчо Лазаров ще разбие единственият успешен спорт у нас - ВОЛЕЙБОЛА. Ама срещу него няма и дума нали даже "7 дни спорт" са му най-големите фенове утре сигурно ще гръмнат с някоя хубавка статия срещу Радо.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 май 2012 00:54

Нека изчакаме да видим дали ще успеем да се класираме за Олимпиадата и тогава да се правят анализи и заключения за Радо Стойчев.Матей също го каза, че не трябва да има промени в отбора два месеца преди игрите.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Пълна подкрепа за Радо и лъвчетата!!!

Мнениеот brat domingo » 13 май 2012 00:55

Отбора заслужава пълна подкрепа, Радо не. Конкретно за днешната загуба причината е в неговите грешни решения, а не в "лабилната психика на момчетата". Самият факт, че обявиха още преди турнира, че Радо се маха след олимпиадата, независимо дали отиваме или не, ясно показва, че не му се работи с отбора. Пранди неслучайно бе в залата.Отделно виждам една надменност в Радо.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 00:57

Аз пък си мисля , че това е точния момент ... нали и без това Стойчев иска да се маха след Олимпиадата . 2-3 месеца по-рано , все тая . Важното е , който и да назначат , да го оставят да поработи поне 2-3 години .

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 13 май 2012 00:57

TodorT написа:Сърбите са европейски шампиони, ти ги наричаш слабаци.... спирам да ти отговарям! Беше ми достатъчно да разбера колко си компетентен на тема волейбол!

[offtopic]И само не ме оборвай с твърдението, че за сърбите в София не е играл титулярният им диагонал- Милкович!
Ноу комент! :oops:[/offtopic]

Знам кои са сърбите, но бяха трагични, паднаха и от Италия. А отборите на Словения и Испания(знам че и те бяха европейски) също са слаби.

Явно ти обичаш повече Радо отколкото България... Еми сори пич аз обичам България не лижа треньорски задници. Приеми го Радо се провали по големи капацитети от теб го остановиха и затова и ще го изгонят. Или ти си по голям спец от тях и Любо Ганев 8-)

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 май 2012 00:58

TodorT написа:
MainEventer написа:Бъдещият треньор дори не може да си извика играчите, които иска за Световната Лига, защото вече списъкът е даден.

Понеже ние имаме 40 класни волейболисти и е трудно да се подберат правилните играчи .... :lol: Я стига.... не стига, че сме ограничени от към материал, ами имаме и претенции към него :lol:

Аз нямам никакви претенции към списъка.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 13 май 2012 00:59

Дано върнат Мартин Стоев...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 13 май 2012 01:00

Най-голямата грешка на ръководството на волейболния съюз,ако не е измислица де.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 13 май 2012 01:02

инж. да се гръмне. Затрива волейбола.

Върни се в “Волейбол”