Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Мнениеот Bourgas » 01 май 2012 22:05

Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 май 2012 22:13

Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.

Тъй,тъй,Тоше!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 май 2012 22:30

Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.

Еми трябваше да предложа, просто се гордея с тази песен и ми е става много хубаво като я чуя

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 май 2012 22:37

burgazliqta написа:

Еми трябваше да предложа, просто се гордея с тази песен и ми е става много хубаво като я чуя

И аз съм съгласен с тебе! Песента си е бургаска, това е!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 май 2012 22:52

burgazliqta написа:

Няма лошо,тя тая тема е за това. ;) Със сигурност всички харесваме и се гордеем с тази песен. Тя обаче се свързва с другия бургаски отбор и няма как да звучи на мач на Черноморец. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 май 2012 23:17

И на мен ми харесва песента, но навява асоциациа за друг отбор, за мое съжеление! Всеки отбор си има идентичност. То е все едно да заиграем със зелени екипи.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 май 2012 23:19

El greco написа:И на мен ми харесва песента, но навява асоциациа за друг отбор, за мое съжеление! Всеки отбор си има идентичност. То е все едно да заиграем със зелени екипи.

Тоя па......, хората говорят тука за синя трева, хахахаха, хайде филмирате се вече! Да вземем да не ползваме и емотикони, а?! :mrgreen:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 23 май 2012 03:38

Имам една идея към феновете,най-вече към тези,които могат да си го позволят ;) Някой има ли нещо напротив за една екскурзия до Виена,като в посещението на забележителностите включим и непредизвестено гостуване в къщата-дом на чичо Митко Събев.Все пак той е човека,който трябва да отговаря на въпроси от сорта,кое,как,защо,кога и т.н. и най-вече дали е нормално отбора ти да прави най-силния си сезон,откакто си начело,а ти да не присъстваш на решителните му мачове за призово класиране :evil: :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юни 2012 19:06

Тъй като написах това мнение в неподходяща тема, а мисля, че е важно да се дискутира, го премествам и в темата, създадена за това:
Като каза за Киряков, се сетих, че правим голяма грешка като не продължихме контактите с него след първата среща. Мисля, че тя беше изключително полезна и ползотворна, Показахме, че ни има, показахме , че всички сме готови за промяна, показахме, че отбора не е сам.... и толкоз Мисля, че ежемесечни (а защо не и по-често) срещи с ръководството ще заздравят връзката: фенове-ръководство-състезатели, а това може да е само от полза за Черноморец и всички нас! Така, че момчета - да наблегнем на този въпрос!
.....а и така няма да гадаем относно въпроси - какво стана с Градев, защо ЦСКА взеха лиценз, къде са парите за Платини, Анисе и т.н.

Върни се в “Черноморец”