Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот daduradam » 15 авг 2015 01:24

Още е много рано да се говори, но тази година отборите ми се виждат много уравновесени.Юнайтед, Сити, Челси, Арсенал и ние сме доста колебливи.Само Сити успяха да бият изразително в първия кръг, но те в предсезонната бяха ужасни.С интерес им чакам мача с Челси да видя как ще се представят и двата отбора.Нямам търпение и нашите тежки мачове да идват, за да си сверим часовника !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 авг 2015 19:51

Брендън каза добри неща днес на пресконференцията ,за отборния дух ,за начина на игра и за трансферите.
Ще има още нови и изходящи . Точно както и очаквах,тъй като се вижда че отбора не е напълно готов и оплектован за новия сезон .
Думите му за Маркович и Морено ,ги разтълкувах ,че ще са резерви на тоя етап ,което е напълно логично .С една дума ,не трябва да има колебания между феновете кой ще излезе титуляр на левия бек в понеделник .
За Фирмино каза ,че е почти готов да започне ,но почти .Остави ни да мислим дали ще е готов за понеделник :lol:

Джонджо пак поведе Соунзи към победа с добра игра и много добър голов пас за 1-0. Направо ще умра от яд ,как може толкова добър играч да изтървем . И като си представя ,че точно заради Данчо Фифата ,Джонджо е извън Ливърпул ми става още гадно . Слаб 2 за Брендън Роджърс ,относно тоя му ход.
Дебютанта Андре Аю и той играе много силно в халфовата линия ,вече втори мач вкарва . И той беше за нас .
Дортмунд май с Тухел са по добре ? Смачкаха съименниците си ,Мхитарян с много силен мач .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 15 авг 2015 23:44

suareshampion написа:Брендън каза добри неща днес на пресконференцията ,за отборния дух ,за начина на игра и за трансферите.
Ще има още нови и изходящи . Точно както и очаквах,тъй като се вижда че отбора не е напълно готов и оплектован за новия сезон .
Думите му за Маркович и Морено ,ги разтълкувах ,че ще са резерви на тоя етап ,което е напълно логично .С една дума ,не трябва да има колебания между феновете кой ще излезе титуляр на левия бек в понеделник .
За Фирмино каза ,че е почти готов да започне ,но почти .Остави ни да мислим дали ще е готов за понеделник :lol:

Джонджо пак поведе Соунзи към победа с добра игра и много добър голов пас за 1-0. Направо ще умра от яд ,как може толкова добър играч да изтървем . И като си представя ,че точно заради Данчо Фифата ,Джонджо е извън Ливърпул ми става още гадно . Слаб 2 за Брендън Роджърс ,относно тоя му ход.
Дебютанта Андре Аю и той играе много силно в халфовата линия ,вече втори мач вкарва . И той беше за нас .
Дортмунд май с Тухел са по добре ? Смачкаха съименниците си ,Мхитарян с много силен мач .

Мхитарян силните мачове са му 1/10 миналия сезон да е имал 3,4 такива мача за цялата кампания. Аю не мисля че е кой знае колко по-добър от някои от атакуващите ни играчи. единствено бих го взел в замяна на Ориги

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 авг 2015 00:31

Арменския клюн това му е първия читав мач от мноооого време насам.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2015 13:55

wolf написа:Арменския клюн това му е първия читав мач от мноооого време насам.

Това май доста пъти вече го казваш котенце ? :lol: Май доста станаха "първите му читави " мача ? :lol: И не харесвам думата "читав" .
Мхитарян си е играч бе котенца ,ай стига ми говорете глупости.

Пуснах да гледам нашия Оджо срещу Хъл ,но той пък е резерва . Трудно ще им е на вълците срещу Хъл ,защото си запазиха състава ,въпреки изпадането . И аз очаквам още тая година Хъл да се завърне във ВЛ ,заедно с Мидълзбро.
Вълците победиха първия кръг Блякбърн като гости ,така че определено ще стане интересен мач. Черния звяр Афобе е голмайстор ,днес може пак да избухне. Нашия Коуди също играе там .Ще ги видим ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2015 17:29

Гледах Арсенал ,наистина са много силен отбор и както прогнозирах ,за мен ще са основния претендент за титлата ,но КП можеха да ги излъжат днес .
Само че тоя дърводелец Конър Уикъм ,трябваше да я вкара от 2 метра и ставаше 2-1 за тях ,но той нацели гредата тоя палячо ,дето Далглиш искаше да го взима и него в Ливърпул . :lol: Тогава ви казах ,че нищо не става от тоя куц кон ,но вие пак ми опонирахте и спорехте с мен . Всеки който влезе в спор с мен ,става рано или късно за смях .
Хубаво беше Арсенал днес да загубят ,за да са под напрежение срещу нас другата седмица ,но не се получи . Касорла който исках навремето ,както и Йозил са ебати футболистите .Много харесвам технични и УМНИ играчи бе мама му стара ,направо да ти прави кеф да ги гледаш .
Санчес и той е ебати футболиста . Тия тримата са мозъка на Арсенал . Но погледнете 2рия гол на Арсенал ?? Как може бе ,Санчес е метър и двайсет и надскочи ония дългия защитник ?! Смях. Аз ако съм на Пардю ,тоя директно го замразявам на пейката . Наведе се нашия и позволи на Алексис да го надскочи и да отправи удар ?! Ебати палячото .

Ся се надявам Сити да развалят настроението на Моуринката . Той ще паркира автобуса и ще играе на контраатака ,но се надявам Сити да пробият и да бият с 2-0 . Още една причина да мисля ,че Моуринката ще загуби е липсата на Куртоа . А защо не играе Куртоа ? Заради гениалните пасове на Джонджо ,разбира се .Първо я даде от центъра в уличка на Гомис ,но той се засуети а после му я копна пак почти от центъра зад гърба на защитата и Куртоа излезе ,спъна го и го изгониха .Вчера пак даде брилянтен пас на Гомис ,който я направи тоя път . И тук всчики ми спорихте ,че Джонджо бил некадърен ? Ай си забранете сами да коментирате повече футбол . Всички фенчета на Ливърпул спориха с мен за Шелви и пак както виждаме аз излизам прав и ви правя за смях . За 1227272878 път.Предпочитахте Данчо Фифата ,пред Джонджо .Смях. Но по жалкото е ,че и Брендън мислеше като вас . С най голямо удоволствие ще му набия един шут в гъзъ ако го вида .Как ще изтървеш такъв играч бе Брендъне ? Идеалния заместник на Стиви Джерард . Имам уникалния поглед и усет да преценям кой млад играч ще се развие и пробие и кой не. Коуди го гледах преди малко и отново ми се потвърдиха думите ,че няма да стане нищо от него .И за него имахме спорове ,но нека да спра да ви припомням смеховете :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2015 18:23

Прави ми впечатление обаче ,че Моуринката не се затваря а тръгва да се надиграва със Сити ,което от една страна е похвално ,но от друга Сити ги спукват от положения и за жалост изтърват. Но засега :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2015 18:32

казах ли ? :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 авг 2015 18:35

suareshampion написа:
wolf написа:Арменския клюн това му е първия читав мач от мноооого време насам.

Това май доста пъти вече го казваш котенце ? :lol: Май доста станаха "първите му читави " мача ? :lol: И не харесвам думата "читав" .
Мхитарян си е играч бе котенца ,ай стига ми говорете глупости.

Пуснах да гледам нашия Оджо срещу Хъл ,но той пък е резерва . Трудно ще им е на вълците срещу Хъл ,защото си запазиха състава ,въпреки изпадането . И аз очаквам още тая година Хъл да се завърне във ВЛ ,заедно с Мидълзбро.
Вълците победиха първия кръг Блякбърн като гости ,така че определено ще стане интересен мач. Черния звяр Афобе е голмайстор ,днес може пак да избухне. Нашия Коуди също играе там .Ще ги видим ..

Ти май пак не си си пил хапченцата. Кривия нос има точно 4-5 мача на ниво откакто е в Борусия.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 16 авг 2015 18:52

suareshampion написа:Прави ми впечатление обаче ,че Моуринката не се затваря а тръгва да се надиграва със Сити ,което от една страна е похвално ,но от друга Сити ги спукват от положения и за жалост изтърват. Но засега :lol:

Чак пък да се надиграва, долу горе мача щеше да е 5:0, ако Агуеро беше във оптимална форма.

Върни се в “Ливърпул”