Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЬЛГАРИЯ
Тъпа държава с шибано правителство и скапан европейски съюз.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
ДЕКЛАРАЦИЯ
"Национален клуб на привържениците на Левски" изразява дълбокото възмущение на всички свои членове, породено от скандалното еничарско поведение на няколко антибългари от Асеновград, които пред очите на цяла България най-безсрамно съдействаха за насилственото отнемане на две български деца и предаването им на един чужд гражданин.
Намираме за недопустимо лакейското усърдие, с което двете деца бяха откъснати от Българския си баща с цел да бъдат предадени на алкохолизирана полякиня, въпреки че и двете недвусмислено изразиха волята си да останат да живеят в България, която считат за своя родина.
Срам ни е, че в държавата на Балканджи Йово днес живуркат мижитурки, които с лека ръка отнемат на един Български баща най-ценното му и лишават нацията от най-голямото и богатство.
Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.
Нашата позиция и решимост да не допуснем този позор ще покажем ясно в неделя след мача с Миньор Перник.
Призоваваме всеки, който се чувства Българин, да ни подкрепи и по този начин да си спечели званието достоен родолюбец.
Нека в тези траурни за държавата дни всички да се обединим около една родолюбива кауза и по този начин да почетем паметта на загиналите край Ямбол, защитавайки бъдещето на родината им.
България загуби 16 човека, но ако спечелим две Български деца, надеждата, че сме народ, остава жива .
НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ
28.05.2009г.
RESPECT!
Да направим всичко възможно, за да спасим дечицата!
RESPECT
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Re: Херо в Левски
Aбе пичове вие май доста неща сте позабравили! Много ясно, че Кокала трябва да остане! За справка само да кажа! До момента, в който не отстранихме Оксер същото се говореше и за Мъри!!! След загубата от Публикум пак такива като вас "разбирачи" искаха моментално той да бъде махнат! И какво стана?!?!?! А и има нещо друго! Ако Левски стане шампион кокала ще е изпълнил ли поставените му задачи - ще ги е изпълнил! Чета разни хора ми говорят за тактики - ползвал на Мъри тактиката - ползва само на Мъри постройката, но не и тактиката! Кокала е много по-добър от Мъри само заради едно нещо! Не е твърдоглав като него! За кокала и неговата философия най-важно е отборът да победи...докато за Мъри това не е важно - важното било отборът да играе "правилен футбол"! Глупости! Важно е да се печелят мачовете! И Левски това и прави! Кокала пое отбора в много тежко положение! След такъв кошмарен старт на сезона е чудо, че сме първи два кръга преди края! Безумно е да се маха треньор, който става шампион! Именно Херо по който така се прехласват всички беше уволнен след като спечели ДУБЪЛ ! И беше махнат под натиск от феновете, щото не сме играели красиво! И какво стана? Дойде Муслин? Какво постигна той в Европа? Нищо! Единствения вариант за смяна на Кокала може да бъде ако дойде утвърден треньор от западна Европа...иначе просто няма смисъл, защото както се вижда Кокала е достатъчно добър да води Левски, че дори и в Европа!
-
- Контакти:
Re: До всички привърженици!
Тези полицаи са изродите, предателите та те дори не може да се нарекат българи нека след мача с минъор да направим шествие пред полското посолство тук не став въпрос за интереси кои били син кои червен важното е за родината ни да избавим тези деца нека всички БЪЛГАРИ да протестираме пред полското посолство и да помогнем на тези деца защото оставим ли нещата така България загива народа ни се погубва за сметка на някакви полски турски или...незнам кви мекерета.
АЗ СЪМ С ВАС.
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Наистина ли е енигма?
[offtopic]
[/offtopic]

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- pasaden
- Контакти:
Кур за нещастниците които са разпоредили чужд гражданин да вземе български деца против волята им.
Изобщо не ме интересуват мотивитв на съда или на който ще да е.От кадрите ясно се вижда какво е желанието на децата - ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ, ПРИ БАЩА СИ - БЪЛГАРИН, НАШ СЪНАРОДНИК!!!!
Това не са бебета на по 1-2 годинки ,които "не разбират кое е най-доброто за тях"!
Евала на фенклуба на Левски за ясно и точно написаната декларация.
Само да попитам господата депутати , политици , президенти и прочее измет, която ми се плюнчи от екрана и ме убеждава да гласувам за тях,защото именно те ще оправят държавата - КЪДЕ СТЕ ВИЕ СЕГА?
Защо първи скачат хора ,които обикновено квалифицирате като лумпени и хулигани а?
Изобщо не ме интересуват мотивитв на съда или на който ще да е.От кадрите ясно се вижда какво е желанието на децата - ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ, ПРИ БАЩА СИ - БЪЛГАРИН, НАШ СЪНАРОДНИК!!!!
Това не са бебета на по 1-2 годинки ,които "не разбират кое е най-доброто за тях"!
Евала на фенклуба на Левски за ясно и точно написаната декларация.
Само да попитам господата депутати , политици , президенти и прочее измет, която ми се плюнчи от екрана и ме убеждава да гласувам за тях,защото именно те ще оправят държавата - КЪДЕ СТЕ ВИЕ СЕГА?
Защо първи скачат хора ,които обикновено квалифицирате като лумпени и хулигани а?
100 години символ на Пловдив
СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!
НЕ е ли добре да приберем светльо за заместник на ГОНЗО има опит футболни качества типичен таран,защото само с Г.ХРИСТОВ В ЕВРОПА НЯМА ДА СТАНЕ.СВОБОДЕН АГЕНТ Е МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДА ОТ РЪКОВОДСТВОТО.
Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!
Лично мнение: АРЕ НЯМА НУЖДА
Предпочитам да налагаме Цачев и да играят Кръстовчев и Жоро Христов а плюс това може да дръпнат и Табаков в А отбора.
Предпочитам да налагаме Цачев и да играят Кръстовчев и Жоро Христов а плюс това може да дръпнат и Табаков в А отбора.

Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!
късно е !Черно море преговаря отдавна с него ,пък и да не е луд да дойде в Левски