Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZARAA написа:Ами то не знам доколко щеше да е пробутване,все пак Иван Стоянов направи много силен полусезон,същото се отнася и за Костадин Стоянов,дори до националния стигна,а пък Здравко Чавдаров нямаше късмет,контузи се нелепо в началото,след това Караджов правеше силни мачове и нямаше как да влезе,а в последните мачове,когато играеше редовно,не мисля че се представи слабо,така че можеха да са от полза на Левски тези четиримата..
deepblue1963 написа:ZARAA написа:Ами то не знам доколко щеше да е пробутване,все пак Иван Стоянов направи много силен полусезон,същото се отнася и за Костадин Стоянов,дори до националния стигна,а пък Здравко Чавдаров нямаше късмет,контузи се нелепо в началото,след това Караджов правеше силни мачове и нямаше как да влезе,а в последните мачове,когато играеше редовно,не мисля че се представи слабо,така че можеха да са от полза на Левски тези четиримата..
Никой не спори дали въпросните футболисти са силни или слаби.Дори и да са свестни-това значи ли,че трябва да ги вземем всичките?На принципа на ЦСКА:"взимане заради самото взимане."И,може би,за да спрем по тази тема:
"„Нямам интерес към играчи на ЦСКА”, отговори Иванов на последния му зададен въпрос."
gorg написа:Аз пък се надявам да вземем Данчо Тодоров, макар че е доста илюзорно! Има все още хляб в това момче! Не знам защо цесекарчетата го нарочиха за черната овца! А и сега кагато спешно ни трябва десен бек ще ни свърши доста работа!
ZARAA написа:deepblue1963 написа:ZARAA написа:Ами то не знам доколко щеше да е пробутване,все пак Иван Стоянов направи много силен полусезон,същото се отнася и за Костадин Стоянов,дори до националния стигна,а пък Здравко Чавдаров нямаше късмет,контузи се нелепо в началото,след това Караджов правеше силни мачове и нямаше как да влезе,а в последните мачове,когато играеше редовно,не мисля че се представи слабо,така че можеха да са от полза на Левски тези четиримата..
Никой не спори дали въпросните футболисти са силни или слаби.Дори и да са свестни-това значи ли,че трябва да ги вземем всичките?На принципа на ЦСКА:"взимане заради самото взимане."И,може би,за да спрем по тази тема:
"„Нямам интерес към играчи на ЦСКА”, отговори Иванов на последния му зададен въпрос."
Сега вече е ясно че няма как да ги вземе,но замисли се дали нямаше да помогнат.И на вратата имаше проблеми,когато Петков и Митрев не бяха здрави и Йовов се налагаше да играе нападател,пък и в защита имаше проблеми.Като нищо можеха да се наложат в Левски със същия успех както в ЦСКА ,но както и да е минало свършено.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта