botev forever написа:rump_shaker написа:Форевър спираме да се карама става ли. Смао ми кажи но ясно. В една война трябва да си на нечиа страна. В момента сме във война. Избери си и кажи.
Неискам да се конфронтираме повече. Просто кажи ясно. Аз искам Салерно или Аз искам еди какво си....
Искам всеки фен да има право на избор и право на информация възоснова на която да си изгради мнение,а не да му се налага.Толкова ли е сложно?
ха ха ха ха - казах ли Ви че е шизофреник!!!!!!
и ако искаш да действаме по твойта схема, ще трябва да разделим Колежа на 500 малки стадиончета и там ще си играят Ботев на Салерно, Ботев който е започнал от Б окръжна, Ботев който е взел лиценз на отбор от Б група, Ботев Който е взел лиценз на отбор от В група, Ботев който възражда традициите на сегашният Ботев и Ботев на Форевъра!
Виждаш ли колко смешно и наивно е твоето желание!
А ако искаш нещата които искаме да ги направим да ги оформим в един документ и да ги изпратим на селският за да е подготвен с контрадействие на всичко?
Ето заради такива като теб селяка е тук 11 години! В Стара Загора го изгониха тихомълком, мислиш ли че ако там знаеха всички предварителни какво са намислили изобщо щяха да махнат Банев?