Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот drvasko98 » 05 авг 2025 15:25

Aronaks написа:Съжалявам Хонда, но целта на всичките ти писания е само една, единствена. Да убедиш всички, че Левски няма алтернатива на Мажоритаря. Думите на твоя богат познат, звучат меко казано несериозно. Ако от Левски не може да се прави бизнес и да се печели, не знам от кой друг отбор в България може. Едва ли на Мажото му дреме особено за двата транспаранта, които висят всеки мач на стадион, според мен си го мести от единия в другия крачол.
Това, че двамата най-богати българия са начело на Лудогорец, не ги прави автоматично шампион, докато братята ги управляват, нали? Ако не съм прав, то по-добре да се закрива футболния бг цирк и да им връчат титлата за още 20 години напред.

Ама ние преди Сираков имахме хора с пари около 6-7 год. Футболните резултати бяха ли по-добре, а тези в ЕКТ. А за Домусчиеви ще бъдат шампиони докато решат, да, и заслужено и незаслужено. Или докато напълно се смени политическия режим в България,за което няма нито индикации, нито потенциал.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 авг 2025 18:51

Извинявайте, но няма делаверка при нас, аз лично останах с впечатлението, че роЗЕвите, имат 50% от спортно дружество което притежава земята на Армията и Панчерево+ може би има още прилежащи площи. Някак си мисля, че ако ни дадът нещо по в центъра...да хвърлим на посоки нещо ...Раковски, Ще се изненадаме колко изтормозени милионери вече не могат да гледат отбора на Герена и искат да построят нещо за поколенията. Как са Левскарчета от малки и изпълняват бащина воля или на дядо си...също стари Левскари, само дайте земята и ще се изненадате колко скрити и изтормозени Левскари има :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 авг 2025 19:16

Докато партията на "най - големия левскар" и гнила Тиква имат власт , забравете, някой да инвестира в Левски.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 авг 2025 19:31

....... Не съм гледал мачове, за да бъда категоричен, защото моите разбирания и разбиранията на много хора са коренно различни за начина, по който трябва да изглежда Левски.....

Това казва Мъри всъщност. Хубави пожелания ,но някак леко Левски трябва да е по различен според него.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 авг 2025 19:34

Малко повърхностно ми идва това на мен. Не гледам, ма нали по друг начин трябва да изглежда, ма уж са добри, ма не баш и може повече...Ае нема нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 авг 2025 20:05

Ами реално си казва ,че играят уж добре ама видиш ли ако бе той ще е доста по различно. Е как с никакви средства става това. Лесно му е на него. Национали му купуват, всякакви добри идват като преотстъпени. Всички знаем ,че в Турция има 4 отбора които се открояват. Всичко надолу е на едно ниво. Е как със такива средства да не ги вкараш в Европа. Харесва ми като треньор. Има хубав начин на работа. Изгражда добър стил ако има необходимите играчи. Но и той записа поредица отвратителни резултати и бе на косъм да го махнат. Този сезон няма да има прошка ако се повтори това.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 авг 2025 22:11

Мислович май ще го махат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 05 авг 2025 23:24

mikata написа:Мислович май ще го махат.

Сигурно ще му плащат неустойка. Бих предпочел раздяла с Лима и Охене пред него.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 авг 2025 09:29

Ами Макена?
Четох ,че го налагали за дефанзивен,пък той бил плеймейкър,явно се опъва и не иска.
Мислович трябва да е трети и четвърти за гонене
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 авг 2025 09:57

scooool написа:Извинявайте, но няма делаверка при нас, аз лично останах с впечатлението, че роЗЕвите, имат 50% от спортно дружество което притежава земята на Армията и Панчерево+ може би има още прилежащи площи. Някак си мисля, че ако ни дадът нещо по в центъра...да хвърлим на посоки нещо ...Раковски, Ще се изненадаме колко изтормозени милионери вече не могат да гледат отбора на Герена и искат да построят нещо за поколенията. Как са Левскарчета от малки и изпълняват бащина воля или на дядо си...също стари Левскари, само дайте земята и ще се изненадате колко скрити и изтормозени Левскари има :)

тъй, тъй, ще се усетите къде е ключът към бараката :mrgreen: Сега си предствете начело на Левски човек с пари, който излиза и казва - искам Раковски, ще строим там мол и стадион, моля всички левскари да ме подкрепят с протест пред народното събрание за удовлетворяване на исканията ни. Ха да видим кой ще ни спре, та ако ще фсичкуту секБтор да го купи БХ и да са против, щото било спартаковщина и т.н. :geek:

Но такъв човек няма, няма и да има, щото е неудобно за властта, затова начело седи г.з., който срещу дребни сумички от палмичките за семейството, е готов на всичко - дано пукне скоро и да се свършва тази мъка! Да, и при припоците е подбна ситуацията - там направиха всички възможни врътки, за да имат 50% участие с държавата - държавата даде земята, те уж дадоха някакви пари (не знам доколко реално дадоха нещо) на супер смешна оценка на имота. Обаче нашият г.з е друга бира - той дори се отказа от "безвъзмездно и безсрочно", за да може да нямаме хептен нищо на наше име и да сме зависими. Е, зависими сме :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”