Ако е така, то името на Гонзо като нов треньор трябваше да е ясно още в средата на втория полусезон. Факта, че са водени преговори с други хора и чак когато те са отказали опираме до Гонзо, означава само едно. Ход на отчаянието. Понякога и това помага. Видяхме какво стана с Радуканов в ЦСКА,а той също беше избор поради липса на друг. Остава да се надяваме на подобно чудо и при Гонзо. Проблема при него е, че той вече се пробва един път и това не се случи. Но хайде, ще приема, че тогава не е разполагал с повече време. Сега обаче има цяла година. Аз съм готов да няма титла, но да видя прогрес, стил и постоянство в играта.Blue_Girl написа:"Гонзо" много ясно, че иска титла, класиране в групите на Ле и купата на Бг!
Това е сигурно, защото всеки треньор е максималист!
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Ако е така, то името на Гонзо като нов треньор трябваше да е ясно още в средата на втория полусезон. Факта, че са водени преговори с други хора и чак когато те са отказали опираме до Гонзо, означава само едно. Ход на отчаянието. Понякога и това помага. Видяхме какво стана с Радуканов в ЦСКА,а той също беше избор поради липса на друг. Остава да се надяваме на подобно чудо и при Гонзо. Проблема при него е, че той вече се пробва един път и това не се случи. Но хайде, ще приема, че тогава не е разполагал с повече време. Сега обаче има цяла година. Аз съм готов да няма титла, но да видя прогрес, стил и постоянство в играта.Blue_Girl написа:"Гонзо" много ясно, че иска титла, класиране в групите на Ле и купата на Бг!
Може би не се съобщи още от по-рано, че "Гонзо", ще поеме тима, за да може Ясен да работи спокойно, до края на шампионата.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Само че за Ясен и глухите вече знаеха, че си отива. Виж как постъпиха в Байерн. Обявиха без да се страхуват кой ще е новият им треньор далеч преди края на сезона, и то при положение,че споменатия треньор водеше друг отбор от Бундеслигата. И всичко това въпреки, че начело все още беше име като Ван Гаал. Явно много има да се учим от истинските европейци.Blue_Girl написа:СВОБОДЕН написа:Ако е така, то името на Гонзо като нов треньор трябваше да е ясно още в средата на втория полусезон. Факта, че са водени преговори с други хора и чак когато те са отказали опираме до Гонзо, означава само едно. Ход на отчаянието. Понякога и това помага. Видяхме какво стана с Радуканов в ЦСКА,а той също беше избор поради липса на друг. Остава да се надяваме на подобно чудо и при Гонзо. Проблема при него е, че той вече се пробва един път и това не се случи. Но хайде, ще приема, че тогава не е разполагал с повече време. Сега обаче има цяла година. Аз съм готов да няма титла, но да видя прогрес, стил и постоянство в играта.Blue_Girl написа:"Гонзо" много ясно, че иска титла, класиране в групите на Ле и купата на Бг!
Може би не се съобщи още от по-рано, че "Гонзо", ще поеме тима, за да може Ясен да работи спокойно, до края на шампионата.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:Дай Боже титла. Тя разбира се не е имунитет срещу критики. Не, че не можем да спечелим титлата идващия сезон. Всичко е възможно щом става въпрос за Левски. Но мен ме притеснява това, че отново се залага на едногодишен кратък период без ясна перспектива. Знае се само, че ако няма титла, Гонзо си отива. Но не се знае нищо друго. Вечния съперник ЦСКА например обявиха целите си. Шампионска лига. Но не казват кога. Те не са шампиони сега и е ясно, че това няма да стане догодина. Значи ще гонят титлата, и когато я спечелят ще гонят и ШЛ. Друг е въпроса дали това ще бъде постигнато. Но е ясно,чете вече са очертали целите си за няколко сезона напред. Литекс също са по-напред от нас в това отношение. Само ние нямаме ясни планове какво точно искаме, а така не се постигат трайни успехи.Blue_Girl написа:milen.hristov написа:Въпросът е след като осъзнава,че титлата е най-важна защо не си тръгна сега след втората нулева година.Ясен имаше повече право да остане от колкото той
А, ако, спечелим титлата през следващият сезон, пак ли ще го критикуваш?
Много точно мнение. Но аз съм твърдо анти - Гонзо. Тоя човек ни съсипа. БАТЕ Борисов трябва да му вдигнат паметник, защото този беларуски отбор израсна толкова много именно заради онази изпусната дузпа от нашия "герой", който дори не трябваше да я бие, защото беше посочен друг играч, но ...
Да не говорим, че повечето скандали в отбора са ставали с участието на Гонзо. Батков е същия като умствен капацитет и начин на управление, но поне е имал успешни години като президент (2005-2007), заради Сираков и Стоилов.
Но Гонзо окончателно ще ни затрие и ще се отдели от ореола си на "легенда" след няколко месеца. Убеден съм, че няма да изкара повече от зимата в отбора.
И все пак дано не се окажа прав, но докато Гонзо е в Левски аз хубаво не съм видял ...
-
- Контакти:
Към Ясен:
Ще ти напомня мнението ти за Иванов, след време!

Ще ти напомня мнението ти за Иванов, след време!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- bigbonusprize
- Контакти:
Hellkeeper написа:bigbonusprize написа:Чест му прави на Гонзо. Обяви, че ако не станем шампиони ще си тръгне. Ето това е мъжка дума!
Не е баш така, защото:
Вариант 1 - Левски стане шампион, но отборът играе трагично и само благодарение на голяма доза късмет и некадърство при конкуренцията. Аз лично няма да се радвам много много...
Вариант 2 - Левски играе перфектно, но поради една или друга причина не стане шампион. Тогава Гонзалеш се маха, което ще е грешен ход.
Не трябва да има такива гръмки изказвания. Ще му направи чест ако си подаде оставката само ако отборът играе трагично, а не ако не стане шампион (то двете май вървят ръка за ръка обикновено де).
И това, което казваш е вярно. Но забележи последните мачове под ръководството на Гонзо как играе отбора. С много настроени, движение по терена, импровизации и тн. На мен лично последните мачовек на Левски ми хареса играта...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
bigbonusprize написа:Hellkeeper написа:bigbonusprize написа:Чест му прави на Гонзо. Обяви, че ако не станем шампиони ще си тръгне. Ето това е мъжка дума!
Не е баш така, защото:
Вариант 1 - Левски стане шампион, но отборът играе трагично и само благодарение на голяма доза късмет и некадърство при конкуренцията. Аз лично няма да се радвам много много...
Вариант 2 - Левски играе перфектно, но поради една или друга причина не стане шампион. Тогава Гонзалеш се маха, което ще е грешен ход.
Не трябва да има такива гръмки изказвания. Ще му направи чест ако си подаде оставката само ако отборът играе трагично, а не ако не стане шампион (то двете май вървят ръка за ръка обикновено де).
И това, което казваш е вярно. Но забележи последните мачове под ръководството на Гонзо как играе отбора. С много настроени, движение по терена, импровизации и тн. На мен лично последните мачовек на Левски ми хареса играта...
На 1 мнение сме!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
Blue_Girl написа:milen.hristov написа:Въпросът е след като осъзнава,че титлата е най-важна защо не си тръгна сега след втората нулева година.Ясен имаше повече право да остане от колкото той
Да ти кажа иска ми се да иманякакъв ясен план за няколко години напред както при СС.Сега съм убеден,че ще се продължи работата на парче за временния успех,само и само да остане на в отбора.
Иска ми се ясна клубна политика,единственото което ми харесва в момента е,че се запазва схемата на игра,сега трябва да си върнем и стила.
Ще го критикувам с пъти по-малко примерно ако някъде има грешка,но без да искам да носи отговорност за това.
Но сектор Б ще продължавам да го критикувам докато е забраннено свободното слово на стадиона,а трябва да сме като овци,както идокато го има плаката 'справедиливост за ицо и любо'.
20 нулеви години ще приема но този плакат никога,не може агитката на Левски да иска свобода на убиици и дилари,не мога да разбера и вие защо си мълчите.Вие не критикувате отбора с вас гугутката не би отказал да говори кажете му го
-
- Контакти:
milen.hristov написа:Blue_Girl написа:milen.hristov написа:Въпросът е след като осъзнава,че титлата е най-важна защо не си тръгна сега след втората нулева година.Ясен имаше повече право да остане от колкото той
Да ти кажа иска ми се да иманякакъв ясен план за няколко години напред както при СС.Сега съм убеден,че ще се продължи работата на парче за временния успех,само и само да остане на в отбора.
Иска ми се ясна клубна политика,единственото което ми харесва в момента е,че се запазва схемата на игра,сега трябва да си върнем и стила.
Ще го критикувам с пъти по-малко примерно ако някъде има грешка,но без да искам да носи отговорност за това.
Но сектор Б ще продължавам да го критикувам докато е забраннено свободното слово на стадиона,а трябва да сме като овци,както идокато го има плаката 'справедиливост за ицо и любо'.
20 нулеви години ще приема но този плакат никога,не може агитката на Левски да иска свобода на убиици и дилари,не мога да разбера и вие защо си мълчите.Вие не критикувате отбора с вас гугутката не би отказал да говори кажете му го
Айде, да говорим за тренера, след първите мачове в Ле!
Ако е за критикуване, ок!
Относно за ясната клубна политика, за която спомена мисля, че "Гонзо", знае, какво иска от футболистите!
Не мога да повярвам, че предпочиташ 20 г. без трофей!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Айде, да говорим за тренера, след първите мачове в Ле!
Ако е за критикуване, ок!
Относно за ясната клубна политика, за която спомена мисля, че "Гонзо", знае, какво иска от футболистите!
Не мога да повярвам, че предпочиташ 20 г. без трофей!
аз искам 2 г без трофей...ама да изградим отбор който да играе катоп ония то 2005/2006 и да имаме игрови ресурс за 2 години напред (2 продаваш 3 взимаш и пак си по добър от преди ..без сътресения)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives