Мнениеот baligo » 04 яну 2013 13:55
Уникални боклуци!
Искаше ми се малко да се позабавлявам за ваша сметка, ама честно казано ме хваща страх за футбола ни въобще и какви цървули се разпореждат по отборите ни... Това просто не мога да го повярвам!!!!! Тотален шок! Но се потвърждава мнението на много хора, че боклуците са си търгаши - не ги интересува нищо ако могат да цапнат некой лев. Симитлийския постигна нещо, което в тази обстановка трябва да се брои за героизъм - успокои отбора, извади напрежението с директивата, консолидира публиката ви и накрая успя и отбор да направи въпреки всички зулуми, които му крояха постоянно пернишките завалии... И вместо да му носят цветя, мед и да му правят свирки, боклуците го изгониха!!! И защо?! Щото трябва да има някой, с който да си избършат оцапаните гащи. А за това, че за половината мачове не му осигуриха отбор и играеше с юношите, кой е виновен?! Далеч съм от мисълта, че Симитлийския е перфектния треньор, ама да сменяш треньори през 5 месеца ми се струва, че имаш някакви други цели, различни от спортно-техническите. Тъпанари! И да завърша с това, с което започнах:
Уникални боклуци!

[offtopic]

[/offtopic]