ivaka написа:Не ми пука, какъв е и колко бил стар???
Има можещи и Не можещи във футбола.
Снощи беше най-яркото доказателство!
Андрий Шевченко е на 35, вкара 2 гола и на практика обърна Швеция сам, ако сега ни го предложат бих го взел без уговорки в Левски.
Какво му е на Базил, така поне няма да ни вкарва на нас, когато играем с Локото, защото оттогава до сега няма мач, в който да не се е разписал срещу нас.
Вместо да се радвате, че нашата ДЕВЕТКА само преди два месеца вкарва два гола за националния си отбор и до сега за същия този национал има 4 гола от 5 мача, чета някакви хленчове.
Я се огледайте и вижте кой прави такава селекция в момента?
Цял клуб потъна, а ние пируваме по време на чума и отгоре на всичко сме недоволни?!
За първи път се прави нещо професионално в клуба - никой не предвиди нищо преди да се случи, никой не изкопчи нищо преди да стане реално, нищо не се провали - селекцията беше професионално направена, поне дотук на тъмно и без много "У" и "А".
Поне в момента Левски ми харесва, като поведение и клуб, това започва да става ОТНОВО МОЯТ ЛЕВСКИ!
А , значи този Левски преди Тонев не е бил твоят Левски ...и ти си фен ? Левски взима нападател , който има 6 гола за целия сезон , 2 от които ги е вкарал на Левски . Не виждам нищо професионално в това феновете на Левски да биват лъгани - "Изпълнителният директор на Левски уточни, че ще бъдат привлечени предимно чужденци, тъй като на тези постове няма българи, които да отговарят на нивото на тима." , стадион щяхме да реновираме и т.н. Махнахме Калво , който ни беше най-донрият играч през втория полусезон и взимаме крило от Търнава , ок да бяхме взели поне Томачек ...аз не знам кое професионалното на селекцията предвид , един от желаните играчи отказва на Левски и се взима нападател , който не е бил първи избор . Силно се надявам в четвъртък да бъде приятно изненадан , но съм умерен песимист . Дано Илиян има ресурс , с който да изгради един добър тим и най-важното този ресурс да му бъде на разположение за подготовката , а не да идва когато важните мачове чукат на врата . в противен случай ще гледам още Слорита , Риспове и т.н.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!