Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 23 мар 2021 15:02

Warped написа:Тоя профан Величков, що се изказва като мома?
Нали и той е гласувал за тоя формат на шампионата, и за всички важни решения свързани с футбола.
Той е един от виновниците за тъпищ формат, и тези които платиха милиони за него :roll:

Формата ли според теб убива българският футбол? И какви милиони са платени и за какво? :o
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 мар 2021 15:18

Форматът не е лош според мен, създава интрига, като изключим обаче начинът, по който се определяха изпадащите в предишните сезони. Защото теоретично можеш с 0 спечелени точки в редовния сезон и с четири хикса например в баражите да останеш в групата :o . Тотално малоумна работа.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 мар 2021 15:27

Форматът на този етап е ОК. Само да има по 2 мача в първата 6-ца.

А всички, които ми дрънкат щуротии за 16 отбора в А група са абсолютни хал-хабери!
Как се издържат 16 отбора в А група?
Те и сега повече от половината са на изкуствено дишане + държавна издръжка : Локо Пд, Арда, Берое, Подуяне, Ботев, Монтана, Враца, Етър.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 мар 2021 16:07

Red_Neck написа:Форматът на този етап е ОК. Само да има по 2 мача в първата 6-ца.

А всички, които ми дрънкат щуротии за 16 отбора в А група са абсолютни хал-хабери!
Те и сега повече от половината са на изкуствено дишане + държавна издръжка : Локо Пд, Арда, Берое, Подуяне, Ботев, Монтана, Враца, Етър.

Пропуснал си - :?

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 23 мар 2021 16:14

Red_Neck написа:Форматът на този етап е ОК. Само да има по 2 мача в първата 6-ца.

Тук трябваше са започнеш с Левски, тирето също липсва в списъка.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 мар 2021 16:17

И този формат беше създаден заради?

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 23 мар 2021 16:24

1914.1902 написа:

Ааааа аз знам....имаше класиране, точки, ама липсваше тирето. Та, направиха нов формат, заради тирето! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 мар 2021 16:28

Сега е добре иначе пак ше стане 6 месеца лагери и подготовки. За 30 кръга е просто смешно. И пак ще слушаме оправдания колко са изморени балерините и как не стигнало времето.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 23 мар 2021 16:42

TristaNNN написа:
Dust написа:Вашето ръководство имали връзка с главният мозък?
Гледам "Пред банята" и там го чух и неповярвах.
Отворих да видя и е факт
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ecusl8tbs1
На официалният сайт да пишеш, че са ти отменили гол поради несъществуваща засада си е направо потресаващо.

Tия освен всичко друго, с изключение на оркестъра, са си домъкнали и селяндурския величкодихоновски манталитет на Народна армия.

Те и на мача с нас в официалния си сайт бяха писали, че не им били дадени две дузпи :lol: То нямаше даже положение, близко до дузпата тогава.

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=9733

Форматът трябва да е като гръцкия- без безумния бараж на осмия. Там първите 6 отбора играят по 2 пъти помежду си, а вторите 8 играят по веднъж. Пускаш си трима изпадащи и ще гледаш интрига и в двете части. Даже аз бих бил по-краен: ако се намалят точки на половина след редовния сезон, после всеки ще играе на нож в плейофите. Даже и в редовния сезон няма никой да си позволява своеволия.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 мар 2021 17:41

1914.1902 написа:

Една телевизия, която имаше по-нисък рейтинг от Канал3 ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”