Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Аз желая успех на Сула в Левски (както и на Джуниър в ЦСКА пожелах). Свърхиха им договорите, до последно се раздаваха. Сула даде много. Беше в основата на успехите ни последните 2 сезона. Пак трябва да изтъкна ролята на професора ИЛИАН ИЛИЕВ в неговото развитие, както и Сула я е изтъквал, че го е направил футболист. Сула като дойде знаеше само да се врътка като пумпал и беше почти безполезен 6 месеца ако се сещате. Но за разлика от много наши привърженици аз не мисля, че точно Сула е незаменим - Илиан от играчи с неговия профил като новодошли стреля в 10ката. Почваме с Родриго Енрике. После Сула. После Алекс Фернандес. Всички идваха, 6 месеца се спъваха в топката и бяха обявявани за некадърници, а в последствие ни правеха играта. Илиан като точно такъв фтуболист (от много по-висока класа и клаибър разбира се) - не само ги забелязва, но и знае как веднага да ги ошлайфа и издигне на друго ниво. Изобщо не се притеснявам. Илиан от халфове разбира, че и дефанзивните като Патрик, като Пабло, Берк - и тях ги прави машини. Успех на Сула още веднъж.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Лично аз също желая успех на Сула. Даде много на отбора. Приносът му за успехите в последните сезони е безспорен.
От изключително значение обаче за бъдещите му изяви ще бъдат треньорите, с които ще работи. При нас имаше шанса и прогресира под ръководството на Илиан.
Днес чета във форумите на говедата … и виждам в много от мненията недоверието и негативизма, с който приемат Сула - защото бил играч от трета Френска дивизия… Нисък бил… брада имал бил… и т.н.
Сипят се обидни квалификации относно качествата му… и как т.нар. от самите тях ‘отбор на народа’ заслужавал по-квалитетни изпълнители от поредното африканче акостирало на Герена.
Жалко и … тъжно… ми стана честно казано, но това са им феновете.
Сула даде много на нашия отбор. Желая му успех!
От изключително значение обаче за бъдещите му изяви ще бъдат треньорите, с които ще работи. При нас имаше шанса и прогресира под ръководството на Илиан.
Днес чета във форумите на говедата … и виждам в много от мненията недоверието и негативизма, с който приемат Сула - защото бил играч от трета Френска дивизия… Нисък бил… брада имал бил… и т.н.
Сипят се обидни квалификации относно качествата му… и как т.нар. от самите тях ‘отбор на народа’ заслужавал по-квалитетни изпълнители от поредното африканче акостирало на Герена.
Жалко и … тъжно… ми стана честно казано, но това са им феновете.
Сула даде много на нашия отбор. Желая му успех!
Жалко за Сула!Най неподходящото място (меко казано) е да отиде в Левски! Определено стъпка накриво и надолу!!!
-
- Контакти:
Сула е примера, колко важен е ТОЧНИЯ треньор. Сула и като характер си е чепат, няколко пъти имаше "треньорски контузии" хаха, доста ЧК има - само Илиан можеше да му развива качествата и да му укротява горещите изблици. Не съм сигурен и аз, че краварника е подходящото място за Сула, но ако не успехи - то поне да сгъне малко кеш в джоба му желая, щото е пич, щото даде много тук и кажи-речи най-големия ни вътрешен успех за новия век - 2рото място беше изковано до голяма степен с неговата фундаментална роля.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Сула е неповторим играч за БГ стандарти, какъвто ние имахме, а в краварника нямаха последните три години. Фундаментален футболист за развитието и успехите на клуба ни. За разлика от други наши фенове, които му пожелават успех, му пожелавам ... да му се случи още в първия мач за Левски. Сула е минало, напред към Разград и запей за моряците.