Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Не знам кой е преценил, но ще да е много прост човек!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- 7 е добро число
futbolqga написа:Ако не вземем нов десен бек вече ще съм сигурен, че Гонзо е безмозъчен...
Е нали доведе Сашко от Черно Море .

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Rivaldo10 написа:Не знам кой е преценил, но ще да е много прост човек!
как ще е прост инжинеро?
той, доколкото разбирам е минен ижинер, защото с него Левски вече не копае дъното, а се лута някъде в подземни галерии.

Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- santiliana
mikata написа:Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек
Ако това стане- мечка пред Народното събрание ще хвана, пич!

Манолев няма шанс да играе изобщо в България, но ако пък нещо се обърка и реши да заиграе за някой месец, както го стори Николери, то той ще избере или Литекс, или Лудогорец... Ние просто не сме атрактивни към този момент, няма що да си кривим душите...
mikata написа:Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек
Голям шегаджия си!

За това трябват две неща.
гонзо да поумнее , а Манолев да оглупее.

Мистри написа:mikata написа:Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек
Голям шегаджия си!![]()
Тоя па, Манолев големия футболист.Във всеки един отбор където е играл бързо,бързо го разбират какво менте е.
Аре нема нужда от такива "Звезделини"
TodorT написа:Друг е въпросът кой прецени, че тоя футболист от Черно Море ще ни свърши работа в ЛЕВСКИ....
Rivaldo10 написа:Не знам кой е преценил, но ще да е много прост човек!
Много добре знаете кой го докара. Искам някой журналист да пита Гонзо какви качества е видял в тоя.
NO MERCY написа:Мистри написа:mikata написа:Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек
Голям шегаджия си!![]()
Тоя па, Манолев големия футболист.Във всеки един отбор където е играл бързо,бързо го разбират какво менте е.
Аре нема нужда от такива "Звезделини"
Тоя па,къде видя да съм написал ,че е голям футболист!?
Но понеже си "разбирач", като повечето форумни "лъвове", носи си сашко бодичека на гръб.

Мистри написа:Rivaldo10 написа:Не знам кой е преценил, но ще да е много прост човек!
как ще е прост инжинеро?
той, доколкото разбирам е минен ижинер, защото с него Левски вече не копае дъното, а се лута някъде в подземни галерии.
Инжинеро по скоро е специалист по въздушни кули с втора специалност празни обещания. Нали уж след срещата с дивите арменци (кой и от къде ги изнамери?) в лагера щеше да пристигне нов централен нападател. Журналята спрягаха някакъв поляк. То мина и ненавременния мач със словаците. Трябваше поне още един ден да почиват. Всъщност, в тези мачове отборът показва ако играе в ЛЕ какви резултати ще постигне. Когато мозъкът дава грешни команди какво да очакваме от тялото да изпълнява.