ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PR_CSKA
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот PR_CSKA » 26 юли 2013 16:07

mistreated написа:
Jorkorazporko написа:
mistreated написа:
Jorkorazporko написа:Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!!

А бе аз съм малко резервиран. Долапчиев има голмайсторски нюх, което е може би най-важното качество за централен нападател, но бързината и техниката му сериозно куцат.

От тези неща които си изброил само на нюх не може да се научи! Та той ако имаше скорост и техника заедно с пласирането и нюха за гола, щеше да е супер звезда в момента! Все пак говорим за 19 годишен футболист, нормално е да не е завършен!

Не съм убеден, че бързината се учи. Айде за техниката по-може, макар че на 19 години тепърва да го учим на техника... Тези неща се учат в детските години.

За бързината ще работи Роко Перота 8-)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 юли 2013 16:08

mistreated написа:
Jorkorazporko написа:
mistreated написа:
Jorkorazporko написа:Тоя е напълно излишен!!! Имаме си Гришо Долапчиев който като гледам какви ги бележи, съм готов да се обзаложа, че ако се налага до 1,2 години ще е национал и ще е новата звезда на А група!!!

А бе аз съм малко резервиран. Долапчиев има голмайсторски нюх, което е може би най-важното качество за централен нападател, но бързината и техниката му сериозно куцат.

От тези неща които си изброил само на нюх не може да се научи! Та той ако имаше скорост и техника заедно с пласирането и нюха за гола, щеше да е супер звезда в момента! Все пак говорим за 19 годишен футболист, нормално е да не е завършен!

Не съм убеден, че бързината се учи. Айде за техниката по-може, макар че на 19 години тепърва да го учим на техника... Тези неща се учат в детските години.

Верно не става! Сега му гледах клипчето в Ютуба, и май не става за голям футбол! А тоя Милчо Ангелов от Черноморец кърти, ебати таланта е ако съдя по клипчето :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 юли 2013 16:14

Jorkorazporko написа:Верно не става! Сега му гледах клипчето в Ютуба, и май не става за голям футбол! А тоя Милчо Ангелов от Черноморец кърти, ебати таланта е ако съдя по клипчето :mrgreen:

По-спокойно бе, човек. Не е нужно да ме убеждаваш в нещо, тук всеки си казва мнението. За мен така стоят нещата. Не казвам дали става или не става за голям футбол, казвам какво ми прави впечатление. Нужно ли е да превъзнасяме всеки играч, който е вкарал 2 гола? Има време, ще видим какво ще стане с него. Ако се развие и стане играч, аз ще бъда един от най-щастливите за което. Но засега е рано да се надуват фанфари, че бил вкарал гол на Бистришките тигри.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 юли 2013 16:15

Почна се с португалско говорящите ментета...едно си баба знае, едно си баба бае.... Признавам, че Младенов умее да изгражда отбор според собствената си концепция и няма да се изненадам на фона на безумно слабата конкуренция в А група дори да спечелим титлата накрая..И КАКВО ОТ ТОВА, защото също толкова съм убеден, че НИКОГА този треньор няма да направи пробив в Европа, където, знаем, е истината... просто защото, лично за мен, неговата концепция на работа е ПОГРЕШНА :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2013 16:33

Стойчо е точния човек за треньор на ЦСКА.За феновете на другите отбори ми е ясно защо го плюят,но армейци да са против Младенов - това не го разбирам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 16:43

mistreated написа:Не съм убеден, че бързината се учи. Айде за техниката по-може, макар че на 19 години тепърва да го учим на техника... Тези неща се учат в детските години.

Всичко на тоя свят се учи. Великия учител Брус Лий казва - цитирам по спомен - "Не се страхувам от човек, който учи няколко техники едновременно. Страхувам се от човек, който е тренирал 100 000 пъти един удар с крак или юмрук."
Сетих се за още нещо интересно изречено пак от Брус:
"В боя ме е страх само от този, който знае какво иска и с цялото си съзнание е убеден, че ще го постигне - ако някой иска истински да ти отхапе ухото ще го отхапе."
Преди всичко трябва желание и упоритост иначе трябва да забравим за определенията професионалист или най-добър.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 17:20

CSKA69 написа:Почна се с португалско говорящите ментета...едно си баба знае, едно си баба бае.... Признавам, че Младенов умее да изгражда отбор според собствената си концепция и няма да се изненадам на фона на безумно слабата конкуренция в А група дори да спечелим титлата накрая..И КАКВО ОТ ТОВА, защото също толкова съм убеден, че НИКОГА този треньор няма да направи пробив в Европа, където, знаем, е истината... просто защото, лично за мен, неговата концепция на работа е ПОГРЕШНА :idea:

Така, колега, според теб коя е НЕГРЕШНАТА концепция за работа на Стойчо Младенов? :shock:
След като концепцията на Ботевъ, Лудогорец, Литекс и "Л" води до определението - БЕЗУМНО СЛАБА КОНКУРЕНЦИЯ... :o
Интересно ми е да разбера какви са разбиранията ти за успешна концепция в ЦСКА.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 юли 2013 17:58

@ Goleador - какво има за разбиране? Стойчо пое ЦСКА за 4-и /четвърти път/ - вярно е, че за всеки треньор може да се извадят както положителни, така и отрицателни моменти от времето, когато е тренирал даден отбор, но аз лично оставах разочарован от него при всеки от предишните му престои..Пак повтарям, истината е в европейските мачове, а за съжаление Младенов НЕ Е точният човек за тях... или пък трябва да го назначаваме/уволнаваме и пак назначаваме начело на любимия отбор докато най-накрая запише първа победа в Европа?! :|

@ Кировец - тази на Христо Стоичков и Петко Петков в Литекс през последната година и половина! Не казвам, че Стоичков е най-големия треньор, но неговата концепция е правилната! Трябва ли подробно да я описвам?!

Кoнкуренцията в А група е слаба, защото българските отбори играят архаичен и безумно слаб футбол. Мисля, че не откривам топлата вода с това изказване :lol: И още нещо - виж ми подписа - ЦСКА трябва да се стреми да прилича/копира/прилага моделите на работа на отборите, изредени след това и други от този калибър, а не да се равнява с останалите от родното блато!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 18:58

CSKA69 написа:
@ Кировец - тази на Христо Стоичков и Петко Петков в Литекс през последната година и половина! Не казвам, че Стоичков е най-големия треньор, но неговата концепция е правилната! Трябва ли подробно да я описвам?!

Кoнкуренцията в А група е слаба, защото българските отбори играят архаичен и безумно слаб футбол.

Последно, каква е концепцията на Стоичков и играят ли Литекс по-различен футбол днес? Не са ли част от безумно слабата конкуренция, на чийто фон според теб още по-слабата концепция на Стойчо може да доведе до "случайна" титла?
ЦСКА69, колега, съзнаваш ли, че има огромна разлика в подготовката на млади кадри при ЦСКА и при Литекс? Съзнаваш ли, че към днешна дата, ако Стойчо залага на юношите и следва концепцията на Стоичков в Литекс след края на първенството ще си мечтаем за великото постижение на концепцията на Ицата - 5-то място в А група с половин отбор национали :!: ?

Колкото до отборите в подписа ти - скъсват се да крадат-купуват чужди звезди с огромните си пари.
Последна промяна от Кировец на 26 юли 2013 19:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 юли 2013 19:03

CSKA69 е прав за доста неща, все пак той е треньор на отбора ни в момента и не е редно да го храним, но това което прави се гледа, и няма да останем безпричастни, ако тима не върви нагоре с добра игра на терена.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”