Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:50

PSvilenov написа:тебее те разбрах. Ти си на различното мнение във всеки случай на всяка тема. Не си интересен, брат.Аз не знам как админите са ти дали да напишеш 5000 коментара. Но айдее ,вече почнах да ти отговарям , ок ще довърша. Кво искаш да каже Джерард? Коментира ситуацията в отбора, изказва негативни и положителни неща в това интервю. Ако си отвориш очите отвъд дребнавата ти злоба или манията ти за величие ще видиш,че Хендерсън два сезона попива от Джерард ОТ ДО. Израстна много като човек и футболист. Както всичките му съотборници така и Джерард го вижда това нещо.

Ама бил слаб футболист? Е кой дефанзивен халф имаше 9-10 асистенции и 6-7 гола миналият сезон? Кой игра пълни 90 минути във всеки един мач? Кой има толкова висок процент на пасове?успешни центрирания ? обръщания на фланга ? Момчето носи стабилност и доверие като е с топката , точно както Джерард го прави. Пак ти казвам , забрави за онзи младеж дето дойде от Съндърланд и рамо до рамо с рендето Адам бъркаха всеки втори пас . Тоя футболист го няма отдавна вече.

Сума ти народ са го избрали Хендерсън да е на корицата измежду фенове из цял свят, тука един двама ще му успорват качествата. :mrgreen: :mrgreen: Лошо няма , тто е хубаво , че сте на различни мнения. Правим няква дискусия поне, ама да не бяха толкова абсурдни ;)

ДОообре Свиленов и не забравяй ,че си под съмнение :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 17:51

nghcvth написа:Хендерсън не виновен за нивото на Ливърпул. Виновни са хората, които допуснаха подобен футболист да е сред най- важните в отбора.

+1
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юли 2015 17:55

suareshampion написа:Майко мила какъв контраст в качествата има у двамата на корицата :lol: Не бе ,това не е сериозно ..играч като Хендерсън да е нещо като "идол" на децата ,които играят тая игра ? хаха
Между другото ,тук в Сл.бряг ,където има много чужденци ,не съм видял нито един с фанелка на Данчо Фифата и капитан на Ливърпул . Защо ли ? :lol:

Защо да не им е идол?
Работи здраво, дава всичко от себе си, измина много дълъг път през последните няколко сезона, не прави разни изцепки, абсолютен пример за подражание.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 10 юли 2015 19:17

PSvilenov написа:
Сума ти народ са го избрали Хендерсън да е на корицата измежду фенове из цял свят, тука един двама ще му успорват качествата. :mrgreen: :mrgreen:
То и сума народ направи Балотели играч на годината , ама карай. То беше ясно още от миналата година, че ще има наш играч на корицата- просто партньорството между отбора и EA го нашепваше. :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2015 19:23

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Майко мила какъв контраст в качествата има у двамата на корицата :lol: Не бе ,това не е сериозно ..играч като Хендерсън да е нещо като "идол" на децата ,които играят тая игра ? хаха
Между другото ,тук в Сл.бряг ,където има много чужденци ,не съм видял нито един с фанелка на Данчо Фифата и капитан на Ливърпул . Защо ли ? :lol:

Защо да не им е идол?
Работи здраво, дава всичко от себе си, измина много дълъг път през последните няколко сезона, не прави разни изцепки, абсолютен пример за подражание.

Защото няма качествата ,няма и харизмата да бъде идол на децата и нищо не е спечелил ,нито на клубно нито на национално ниво. Не е звезда. Нашите изкуствено искат да го направят ,но няма как да стане .
Всеки играч работи здраво и дава всичко от себе си ,ай стига глупости .
Последна промяна от suareshampion на 10 юли 2015 19:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lfcbaby
Контакти:

Мнениеот lfcbaby » 10 юли 2015 19:23

Изображение

Шкъртел с нов договор
[center]'Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.' - [/center]
[center]Bill Shankly[/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 юли 2015 19:27

Dr. Phibesr написа:
PSvilenov написа:
Сума ти народ са го избрали Хендерсън да е на корицата измежду фенове из цял свят, тука един двама ще му успорват качествата. :mrgreen: :mrgreen:
То и сума народ направи Балотели играч на годината , ама карай. То беше ясно още от миналата година, че ще има наш играч на корицата- просто партньорството между отбора и EA го нашепваше. :)

Донякъде да, може да се каже това за Балотели ,но същевременно примера е неуместен. Той стана млад играч на годината когато играеше в Сити. Наградата дойде точно когато трябваше да замести Тевез за кратък период и тогава си захапа шанса. Естествено и глупак щеше да вкарва положения ако зад него играеха такава халфова линия,но така Балотели блесна във Висшата Лига. Наградата му за тогава бе абсолютно заслужена,така че да, хората са гласували ок.

Само да уточня , че не съм фен на Балотели , не го защитавам или нещо, просто казвам фактите какви са. Иначе ако може и за 5 милиона да го дават некъде да се отървем от него,че само срам берем

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 10 юли 2015 19:32

PSvilenov написа:
Dr. Phibesr написа:
PSvilenov написа:

Донякъде да, може да се каже това за Балотели ,но същевременно примера е неуместен. Той стана млад играч на годината когато играеше в Сити. Наградата дойде точно когато трябваше да замести Тевез за кратък период и тогава си захапа шанса. Естествено и глупак щеше да вкарва положения ако зад него играеха такава халфова линия,но така Балотели блесна във Висшата Лига. Наградата му за тогава бе абсолютно заслужена,така че да, хората са гласували ок.

Само да уточня , че не съм фен на Балотели , не го защитавам или нещо, просто казвам фактите какви са. Иначе ако може и за 5 милиона да го дават некъде да се отървем от него,че само срам берем
Говоря ти за тази година (:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -poll.html

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 юли 2015 19:59

С тези гласувания и Боко щеше да стане футболист на годината в БГ - за мен няма по безсмислена от този тип награди които са свързани с гласувания по интернет.
Иначе като гледам обложката е само за Xbox One на която е Хендо.Все пак и това си е реклама за Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 юли 2015 20:08

Dr. Phibesr написа:
PSvilenov написа:
Dr. Phibesr написа:
PSvilenov написа:

Говоря ти за тази година (:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -poll.html

А моя грешка,извинявам се.Мислех,че говориш за преди 4-5 години когато беше спечелил отличието за млад футболист.

А иначе,даа . Такива неща имам предвид,че ще берем срам с Балотели. Чужди фенове ни гаврят както си искат,наистина жалко

Върни се в “Ливърпул”