Аз пък съм много доволен, че не се опитваме да купим конкретен играч, който да замести веднага Дрогба. За мен това е невъзможно! По-добре е, че купуваме млади играчи, които са доста креативни и със сигурност ще играем по-различно от последните години поведение.
Мюлер е по-добър от Гьотце, а Шурле за мен не е нищо особено. Имам идеален шанс да вземем Мюлер сравнително евтино, защото направи доста посредствен сезон(по някакви причини се задържаше на пейката прекалено дълго, а от там форма се връща много трудно).
Не мога да коментирам момчето, за което се спряга, че даваме толкова много пари, защото не съм го гледал. Ако дойде му пожелавам късмет и с много работа нещата ще се получат. Не може да е чак такъв бездарник, щом ние го искаме

Ясно е, че всеки ще има предпочитания към футболисти, които е наблюдавал и има добри впечатления за тях. Например аз искам Янко от Рен и Йо-Йо от Фиорентина, ама не аз съм спонсора

Без значение кой още дойде/напусне ЧЕЛСИ, разполагаме с огромен индивидуален потенциал, който остава да бъде сработен в отбор и съм сигурен, че ни очакват купчина метал. Но, ако нещата зациклят ще трябва доста търпение! Дано Роби се справи, защото ще е много трудно