Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nerak
- Контакти:
Re: Лилчо Арсов без позиция за Христолов!
Никога не съм го харесвал Лилю,но го намразих след една контрола с локото,когато се появи по ПОТВ с черно бяло шалче и им се кълнеше във вярност.Е това е Лилчо въртигъзник и половина.Аре и той по течението.
Нима сте го забравили ???

Последна промяна от nerak на 06 фев 2010 15:30, променено общо 1 път.
plovdivesamona6 написа:лилчо заедно с илко бекяров са единствените,които през всичките вече 11 години останаха в отбора,а не си тръгнаха със скандали.при всички положения това е повече от съмнително.така,че тези индивиди нямат място в Ботев.Освен това предлагам да махнем и чико от вива канари(зико е добре).Ботев е далнад 120 играчи на националния отбор
![]()
![]()
,ние не сме като ... да имаме само една легенда в историята си.така,че вън подлогите на селския дори били те легенди като чико
Добре че все пак е имало кой да върши някаква работа в клуба ви, с голямо любопитство ще следя оттук нататък как, кога и с кви пари ще си организирате новия клуб/ако изобщо стане де/
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Пъкления план на дебелия и сельо може да бъде спрян законно само от БФС.Според мен фенклуба трябва да потърси нова среща с БФС или чрез открито писмо да се обърнат към Михайлов да не им правят компромис, защото кой знае онзи ден двете свине как са ги окъпали.Дори и да платят глобите,те трябва да се разплатят с Гаров и компания,които го осъдиха лятото.Това според мен е невъзможно, от което би следвало че нямат право да картотекират нови футболисти.Ако го направят трябва да сезираме УЕФА.
Вече нищо не може да ме изненада.Щом бяхме предадени и от Дерменджиев...какво остава за някаквъв си никаквец.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
- botev_1912
- Контакти:
loko2004 написа:plovdivesamona6 написа:лилчо заедно с илко бекяров са единствените,които през всичките вече 11 години останаха в отбора,а не си тръгнаха със скандали.при всички положения това е повече от съмнително.така,че тези индивиди нямат място в Ботев.Освен това предлагам да махнем и чико от вива канари(зико е добре).Ботев е далнад 120 играчи на националния отбор
![]()
![]()
,ние не сме като ... да имаме само една легенда в историята си.така,че вън подлогите на селския дори били те легенди като чико
Добре че все пак е имало кой да върши някаква работа в клуба ви, с голямо любопитство ще следя оттук нататък как, кога и с кви пари ще си организирате новия клуб/ако изобщо стане де/
Ами новият клуб ще бъде с парите на Коко Динев! Сега си отиваме във В група со кротце со благо, а от догодина ще играем с вашият лиценз в А група, а Вие ще заемете нашето място. А последният кръг ще организираме екскурзия до Добрич за да Викаме за Добруджа, за да може да изпаднете в А окръжна! - сещаш се за какво говоря нали?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:loko2004 написа:plovdivesamona6 написа:Ами новият клуб ще бъде с парите на Коко Динев! Сега си отиваме във В група со кротце со благо, а от догодина ще играем с вашият лиценз в А група, а Вие ще заемете нашето място. А последният кръг ще организираме екскурзия до Добрич за да Викаме за Добруджа, за да може да изпаднете в А окръжна! - сещаш се за какво говоря нали?
аз пък си мислих, че ще дойдете на Лаута да викате за Олимпик Тетевен сещаш ли се за какво говоря

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- rump_shaker
- Контакти:
loko2004 написа:
аз пък си мислих, че ще дойдете на Лаута да викате за Олимпик Тетевен сещаш ли се за какво говоря
Май за някви глупости говориш, за тва немога се сетя аз. А ти попниш ли как скандираше с цяло гърло Шумен, Шумен! А помниш ли как се радваш когато вашият идол и мангал Двевизов изпусна дупзата срещу тима за който викахте тогава Шумен, Шумен.
Сещаш ли се? на ското дори сменихте рефрена, Вихрен, Вихрен, а днес сте на КОко, КОко. Сещаш ли са? а

- BrigadaTrakia
- Контакти:
Az bqh na restorant edna ve4er i zad mene be6e toi i bo6te nqkoi i govoriha za spasqvaneto na Botev
-
- Контакти:
Абе,да му се невиди, не може ли една тема да се развие като хората, без да дойде някой буфер и всички да вземат да му се вързват на тъпотиите?
pipolino написа:Какви съмнения имаш бе човек за ролята на Грилчо в дербитата.Та той не е изпуснал нито едно дерби с Локото да не би случайно да вземем да бием.Обикновено си мяташе дебелото тяло след като топката вече е във вратата, караше се на защитниците и редеше такива циркове,че като си представя , че съм гледал изпълненията му на живо,направо ми се гади.Абсолютно съм сигурен , че Лилчо е взимал за всяко дерби пари от селския,за да паднем и да ни унижат.Ето затова е толкова силна връзката им , Лилчо е верен на селяка, защото онзи сигурно го заплашва , че ще разкрие пред феновете продажната му роля .Категорично съм против този продажник да се върти около феновете и да слухти и да носи новини на изрода.Да го изгоним и него и всички жабари, които смучат доверието и търпението ни.
Много правилно!