Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 21 мар 2021 17:56

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
yagarr написа:
realno написа:Припознатия отбор пак се изложи. Скъпите бежанци и сръбския Хубчев се излагат. Дребния избяга и къщичката ви се разклати. :mrgreen:

П о с е р ко, къде сме ние и вие в класирането ?

Леко с епитетите припок. Нещо ми се струваш нервен. Но не беше нервен като си убихте клуба и се врекохте във вярност на Литекс. :mrgreen:
Класирането си гледай ти. Не ние декларирахме мераци за титли и купи, а вие. :lol:

Пълен п****** си ,прав е човекът. След загуба на Подуене се криеш кат посран. :| :cry:

Що не се самобанеш, че да ти свършат мъките.
Никога не съм се крил и няма за какво да се крия, защото си познавам стоката. Винаги съм твърдял, че по - добре да отпаднем за купата, че да не се раздвояваме, а да се концентрираме върху първенството. Но нали си заблуден припок, няма от къде да го знаеш.
По ми е дерт за вас с тоя сръбски беглец и скъпо платени бежанци. Амбиции за титли и купи, а накрая златно 2 или 3 място. Дръжте си колибката, че може и да не издържи. Знаеш защо.....:mrgreen:

Идеята ми е ,че след загуба на тва, дет подкрепяш, те няма никъв в любимата ти тема тук :mrgreen:
Криеш се като п.о.с.е.р.к.о.

Явно много ти липсват писаниците ми, че щом като отсъствам някой ден го приемаш трагично. Спокойно, тук съм и никъде няма да ходя. Стигат ти тревогите покрай ловешкото ЦСКА. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 мар 2021 18:00

realno написа:Явно много ти липсват писаниците ми, че щом като отсъствам някой ден го приемаш трагично. Спокойно, тук съм и никъде няма да ходя. Стигат ти тревогите покрай ловешкото ЦСКА. :)

Прави квото искаш, ти достатъчно си наказан. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 мар 2021 18:45

bubka написа: Почвам да си мисля, че подуенци са прави, че вече това не е ЦСКА :( :!:

Добро Утро !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 мар 2021 19:37

Опаааа, щом оранжевия по принцип и флагман на припознаването ГОНГ започна да вади такива кадри в ущърб на тирето, против всеобщата пропаганда и удобните за измамата статии, работата май отива на ... кюфтета и кебапчета в село Български извор. :?
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... 2EfCLw3TpI
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 мар 2021 19:46

Kotooshu написа:
bubka написа: Почвам да си мисля, че подуенци са прави, че вече това не е ЦСКА :( :!:

Добро Утро !

Отрезнява като излезе от люляковия транс, но като изпие оранжевото хапче и отново ще се върне в нереалния свят и ще продължи да пише глупости, в които не вярва. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 21 мар 2021 20:19

''Бербатов се кандидатира за президент на БФС'' https://sportal.bg/news-2021032107373316704

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 мар 2021 21:04

Няма ли да се намери някой журналист да попита червеното ръководството, защо след нова година са спрени всички премии на футболистите?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 мар 2021 21:07

Bernaleo написа:''Бербатов се кандидатира за президент на БФС'' https://sportal.bg/news-2021032107373316704

Ако се търси някаква промяна - това е алтернативата. Да видим кой ще го подкрепи?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 мар 2021 21:09

Тук съм абсолютно съгласен с теб.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

yagarr

Мнениеот yagarr » 22 мар 2021 00:34

realno написа:
Kotooshu написа:

Добро Утро !

Отрезнява като излезе от люляковия транс, но като изпие оранжевото хапче и отново ще се върне в нереалния свят и ще продължи да пише глупости, в които не вярва. :)

"Само" 16 точки пред гранда от Подуене това ли не е ЦСКА ? :lol:

Върни се в “Левски”