Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

klshff
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот klshff » 20 яну 2012 13:38

Parmalat написа:
bojo0o0o94 написа:Левски иска да привлече централния защитник на ПАС Янина Исмаел Боузид, разбра "Тема Спорт". Алжирецът играе в гръцкия клуб от лятото на 2011 година, а договорът му изтича след 18 месеца. 28-годишният футболист има 10 мача през този сезон. Той е роден в Нанси (Франция), но има алжирски корени и се състезава за националния отбор на африканците. Има 10 двубоя за страната. Боузид пристига в ПАС Янина, след като е освободен от шотландския Хартс, където е играл между 2009 и 2011 г. Защитникът дори има победен гол срещу Селтик при успеха с 2:1 на 20 декември 2009 г.

Алжирецът е бивш шампион на Турция. През сезон 2007/08 играе за Галатасарай, с който печели титлата. Боузид се е състезавал още за Мец, Унион (Берлин), МС Алжир, Кайзерслаутерн, Троа и Анкарагюджю.

Левски обаче ще трябва да заплати за него около 500 000 евро трансферна сума, което едва ли се харесва на Тодор Батков.

Е какво иска Тодор Батков?Гърците да пратят алжиреца с една шоколадова торта на която има картичка и пише "подарък от Пас Янина за Левски". :)

И че идва като доброволец без финансови претенции.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2012 13:49

turbogena написа:Четох за този алжирец. Изглежда класен играч ,който може да закърпи проблемите ни в защита. Дано стане трансфер ,но силно ме съмнява. Като видях тези 500 000 евро ми е ясно ,че едва ли ще дойде на Герена...

"Ръководството на Лече води преговори с Левски за защитника Сюлейман Диамунтен, съобщава La Gazzetta dello Sport, базирайки информацията си на източник от италианския клуб.

Според казаното от човека от Лече, двата клуба преговарят за Диамунтен, но все още няма нищо официално и разговорите са в начална фаза."
Пък ако ги вземем и двамата... :lol:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 20 яну 2012 13:51

Neron написа:Къде са шибаните трансфери нали наблюдаваха от сумати време къде ли не играчи или по вероятно да са ходили по плажовете у Бразилия Испания и Португалия?Гонзо шибаняк махай се от Левски.Съсипа всичко.

Дам отново този "шибаняк" Гонзо е виновен за всичко, нищо че от 10ти януари няма реално вече думата за нищо. Специално нещо да кажеш за "новия месия" Иво Тонев? Нали гласно обяви, че вече той поема отговорност за всичко в Левски. Сигурно и "шибаняка" Гонзо обеща трансфери в петък, щото аз тук друго чета http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=247371. Защо вместо да се хабите срещу човек дал толкова много радост не потърсите проблема там където наистина го има, а именно в агент Тара. Ама нали "Г-н Батков" дава ли дава милиони, а тоя "шибаняк" Гонзо не може един играч да купи. Най- голямата грешка на Гонзо не е нито трансфери (за мен добри играчи със слаба подготовка след като преминаха в Левски), нито никаквите му "треньорски умения", а това че все още е в Левски и всякакви хора, които не са дали абсолютно нищо за Левски да си упражняват злобата върху него.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 яну 2012 13:52

Дано ги вземете и двамата!Че прекалиха вече тези медии със спекулациите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2012 14:04

zlostar написа:
Neron написа:Къде са шибаните трансфери нали наблюдаваха от сумати време къде ли не играчи или по вероятно да са ходили по плажовете у Бразилия Испания и Португалия?Гонзо шибаняк махай се от Левски.Съсипа всичко.

Дам отново този "шибаняк" Гонзо е виновен за всичко, нищо че от 10ти януари няма реално вече думата за нищо. Специално нещо да кажеш за "новия месия" Иво Тонев? Нали гласно обяви, че вече той поема отговорност за всичко в Левски. Сигурно и "шибаняка" Гонзо обеща трансфери в петък, щото аз тук друго чета http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=247371. Защо вместо да се хабите срещу човек дал толкова много радост не потърсите проблема там където наистина го има, а именно в агент Тара. Ама нали "Г-н Батков" дава ли дава милиони, а тоя "шибаняк" Гонзо не може един играч да купи. Най- голямата грешка на Гонзо не е нито трансфери (за мен добри играчи със слаба подготовка след като преминаха в Левски), нито никаквите му "треньорски умения", а това че все още е в Левски и всякакви хора, които не са дали абсолютно нищо за Левски да си упражняват злобата върху него.

В подкрепа на написаното по-горе,някой може ли да гарантира,че,ако Гонзо не е в отбора,трансферите вече щяха да са факт?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 14:23

blue avalanche написа:В подкрепа на написаното по-горе,някой може ли да гарантира,че,ако Гонзо не е в отбора,трансферите вече щяха да са факт?

Няма как да се разбере докато е там - да си тръгне да видим, ако пак не става значи и с него и без него все тая.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 20 яну 2012 14:27

Gonzi_407 написа:
blue avalanche написа:В подкрепа на написаното по-горе,някой може ли да гарантира,че,ако Гонзо не е в отбора,трансферите вече щяха да са факт?

Няма как да се разбере докато е там - да си тръгне да видим, ако пак не става значи и с него и без него все тая.

Щото преди Гонзо всичко в трансферите беше "ток и жица" и като дойде Гонзо и прееба всичко :lol: То като взехме Макриев, Асус и кой ли още не медиен герой :lol:

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 20 яну 2012 14:44

zlostar написа:

На мен не ми е ясно защо и журналистите на Гонг не намерят онзи парашутист г-н Тонев и да го питат: Питал ли е тези които го спуснаха (В.Т.Б. или Б.Б.)къде са парите за спонсорство респективно за селекция! И защо не му поискат обяснение какво става ако не заради нас феновете и слушателите на Гонг то поне журналистическата работа им изисква това. На мен не ми е ясно след като цяла седмица са тук как така не зададъха един конкретен въпрос :idea: :! :!: : Ако ли не от него то има и други отговорни фактори в клуба които да дадът обяснение :evil:
А за Гонзо след като сам казваш , че няма никакви качества, защо тогава трябва да е в клуба!? А за Тара то според мен колкото и лош да е то поне заради него все още ни има, защото сам виждаш колко кандидати да купят отбора има ;)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 14:54

Мариян Огнянов и Тодор Христов пред трансфери в Ботев Пд

Футболистите на Левски Мариян Огнянов и Тодор Христов са много близо до трансфери в Ботев Пловдив, научи Гонг.

Мениджърът на Христов Андрей Желязков бе на „Герена“ тази сутрин, за да се види с ръководителите на Левски Иво Тонев и Георги Иванов. Най-вероятно крилото ще премине при „канарчетата“, тъй като е харесан от треньора Милен Радуканов.

Мариян Огнянов пък бе отстранен от първия отбор на Левски и Ботев е близо до привличането му. Самият футболист не отрече пред Гонг за тази възможност. Огнянов е един от големите таланти излизали от школата на Левски в последните години, но поради една или друга причина не успя да се наложи и да получи достатъчно шансове за изява.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2012 15:10

За Огнянов няма спор,че трябва незабавно да се махне от Левски.
Но за Тодор Христов мисля,че трябва да му се даде шанс поне до лятото.Много бързо го отписаха.Мисля,че има какво да даде на отбора.Ако не вземем крило,за пролетта ще имаме по двама футболисти на двете крила.Напълно нормално,тъкмо ще има конкуренция,а и при контузия или наказание на някой от тях,другия ще играе.

Върни се в “Архив”