Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 яну 2012 19:14

[quote="subzero"
Благодарим!!!
П.П. Конан,намали алкохола,брат!!! ;)[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще го намаля ... а вие ще почерпите , за да изразите благодарността си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 19:20

Искам си Акаунта написа:Някой да има връзки в някоя от бургаските медии . Конкретно ме интересува , копията от договора на Анисе , дали са в останали в медиите ... и има ли начин да получа едно копие . Така , ще мога да получа мнението по въпроса на висш магистрат ... неофициално естествено ;)

Конан, вчера Красимир Калудов от Дарик заяви, че е взел копия от всички документи. Разглеждаха ги с водещия в студиото. Ако някой го познава може да го вземе.
В другата тема някой беше писал, че договорът е публикуван в днешния 24 часа. Чел ли го е някой.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 яну 2012 19:20

Искам си Акаунта написа:Някой да има връзки в някоя от бургаските медии . Конкретно ме интересува , копията от договора на Анисе , дали са в останали в медиите ... и има ли начин да получа едно копие . Така , ще мога да получа мнението по въпроса на висш магистрат ... неофициално естествено ;)

кдимитров, говори с него, Конан!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 19:23

Утре на контролата сигурно ще има журналисти. Трябва да отидем и да се постараем да вземем копие.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 яну 2012 19:24

Утре ако времето е наред ще идем да ги гледаме срещу византийците. Ако има желаещи, знаете координатите, утре до обяд ще решим, така че пишете ми по едно лично с контакти или тук в темата, утре звъня, ако се ходи . Лека вечер за сега, ще се върна после :)
PS. Отвореното писмо е от калпазанина, поискал е да го напише от наше име, но ми било неудобно, че не ни знае мнението. Казах му да не се притеснява и че всички го подкрепяме, ако има "отлъчващи се", да кажат сега, или да замълчат завинаги :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 яну 2012 19:28

subzero написа:Дайте да измислим нещо за бързо обедно кафе тези дни....

Наложи се да се цитирам в калабалъка от Анесита,супи и мадами май не ми обърнахте внимание ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 19:31

Bourgas написа:Утре ако времето е наред ще идем да ги гледаме срещу византийците. Ако има желаещи, знаете координатите, утре до обяд ще решим, така че пишете ми по едно лично с контакти или тук в темата, утре звъня, ако се ходи . Лека вечер за сега, ще се върна после :)
PS. Отвореното писмо е от калпазанина, поискал е да го напише от наше име, но ми било неудобно, че не ни знае мнението. Казах му да не се притеснява и че всички го подкрепяме, ако има "отлъчващи се", да кажат сега, или да замълчат завинаги :)

Тошко, аз смятам да ходя. Преди малко звъннах, обещаха утре да потърсят копие от договора, ако е запазено.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 яну 2012 19:33

Bourgas написа:Утре ако времето е наред ще идем да ги гледаме срещу византийците. Ако има желаещи, знаете координатите, утре до обяд ще решим, така че пишете ми по едно лично с контакти или тук в темата, утре звъня, ако се ходи . Лека вечер за сега, ще се върна после :)

ааааааа Соколите не са византийци :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 яну 2012 19:34

Още едно писмо трябва-Защо в началната страница на Гонг има резултатите от почти всички контроли на другите отбори,а няма на Черноморец?Предния път докато науча резултата умрях!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 яну 2012 20:29

Аз съм ЗА ходенето утре - ще има журналисти, ще чуем тяхното мнение, както и това на Херо!
Чуваме се и правим организация.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”