Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Пакета Диема Екстра поскъпва

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 02:05

1982 написа:Море, за 10 бона заплата и още куп премии, и на 31-и декември ще ритам. :lol: :lol:

Верно ли ще го направиш?! Без тренировки, в България, на заледен терен, без публика..говорим за професионалист, а не за заек аматьор, който ще се пусне веднъж и ще свие ушите след това, ама профито ще трябва да продължи, за да има кого да пцуем във форума.
Искам да видя Роналдо и Меси след един месец игра по нашите терени и в нашите атмосферни условия, ама при истинска зима!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2016 04:20

Аз вкъщи плащам за пакета . За същото нещо в работата си го гледам безплатно през телефона от един сайт където въпросните платени канали ги предлагат напълно безплатно :mrgreen:

Иначе мерси , че ме светнахте за опцията че сега А група нема да има два месеца и абонамента може да се спре временно :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 дек 2016 05:24

Кашчей написа:
Thsmith написа:
Долно уйно написа:Не знаех, че Домусчиев, Ганчев и Ко имат каквото и да е общо с Нова Броудкастнг.
Ти поне си разумен и едва ли и ти си се хванал на тази въдица.
Домусчиев просто направи едни къси 5 мииона лева с любезното съдействие на перуката и нищо повече, а Нова да се оправят, то и за това такса бе увеличена. ;)

Te нямат директна връзка, но получават пари за измисленото ни първенство от същите. Косвено им помагам, а това нямам желание да го правя.

Доста време се мъчих да си пусна NBC sport заради ЕПЛ с английски коментар, но нещо не ми се получи.

Надявам се да дойде времето в което да можеш да си избираш кои канали да са ти в пакета по списък, а не да ти дават готови пакети. Плюс да се раздели ЕПЛ от останалия продукт на праводържателя за БГ.

Тоест, когато ти си праводържател (работодател) да имаш право да правиш каквото си искаш, но когато правата за излъчване на телевизионни канали се държат от друг, ти да си избираш какво да плащаш.. и защо така, либертарианецо?!

E кой да ми избира? На запад това е практика. За чии са ми 100 канала които не гледам и 1 минута през годината? Избираш си канали, които те интересуват и си плащаш само за тях.
Какво странно има в това? Все едно да идеш да си купиш уиски, но с него да те накарат да платиш и да вземеш и по една мента и ракия. Без да те питат дали искаш нещо подобно и дали ще го ползваш.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

lans22
Контакти:

Мнениеот lans22 » 10 дек 2016 07:21

пишем ви това мнение, щото никога не съм бил абонат на диемите. нема и да бъдем. За мен да си платил кабЕлъ и да ти искат допълнително пари за канал е рекет и изнудване.
като се подадеш веднъж - плащаш безкрай, все нои и по-гоуеми суми.
Не гледам футболес? ок. любопитстмото ми не стига чак дотам, че да гуедам цска-нефтохимик.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 10 дек 2016 08:53

Качеството пада, хората се отдръпват още толкова, а тия ми вдигат абонамента :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 10 дек 2016 09:18

Очаква се през 2017 още едно увеличение,явно няма кинти и сега се мъчат да се спасят от фалит!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 10 дек 2016 10:03

е вие за Сидемдисе стутинки ли са въ ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 дек 2016 10:11

100k X 0.70 са си доста пари :) Явно доста абонати са осъзнали , че не бива да се плаща за нещо което вече си платил :)
Преди 2г според някой агенции и други които се занимават с преброяване на абонати ДиемаЕкстра са имали 3-5% от общият брой абонати на кабелните и сателитните оператори :) Явно вече са по 3%.Не е важно колко плащаш , а за какво плащаш.Едва ли някой от нас 5лв/м. са му проблем,но всеки предпочита да ги даде за нещо друго , а не на Нова :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 дек 2016 10:15

Отново българската работа . И на какво основание ? И аз очудих онзи ден като плащах. Малумна работа отново и отново.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 10:21

trokadero_ написа:Отново българската работа . И на какво основание ? И аз очудих онзи ден като плащах. Малумна работа отново и отново.

Има супер качество и мачовете се дават от 18 камери, коментари и анализи на високо ниво..Така си мисля де, защото аз не съм плащал и няма да им плащам :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”