ОФИЦИАЛНО: Маркус Рашфорд, Антъни , Алехандро Гарначо , Тайрел Маласия и Джейдън Санчо официално са информирали Манчестър Юнайтед , че желаят да напуснат клуба .
Ръководството на Юнайтед е отложило датата за тяхното завръщане до по-късно през юли , за да им даде време да проучат възможностите за трансфер.
Краят изглежда настъпи за всички тях в Манчестър Юнайтед.
(Източник-Фабрицио Романо)
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2025
Айде днеска по случай рождения ми ден да ме зарадват с някоя добра новина - било то продажба на борците за свобода или че Мбемо сме го взели.
Честит рожден ден, приятелю! Много здраве и късмет.
Но трансфери скоро няма да видим :lol:
Честит рожден ден, много здраве и успехи! Ама не се надявай на отборът да те зарадва, най- много да ти развалят кефа днес :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Честит рожден ден, много здраве и успехи! Ама не се надявай на отборът да те зарадва, най- много да ти развалят кефа днес :lol:
Благодаря, аз на нищо вече не се надявам :)
MuFc1878 написа:Честит рожден ден, приятелю! Много здраве и късмет.
Благодаря.
Имам лошото усещане,че за трансферите май ще си прав
man_utd_ написа:Имам лошото усещане,че за трансферите май ще си прав
ЧРД от клуба :lol:
Man United have been quoted £35 million, by Chelsea, to sign Christopher Nkunku. [@johncrossmirror] #mufc
MuFc1878 написа:man_utd_ написа:Имам лошото усещане,че за трансферите май ще си прав
Man United have been quoted £35 million, by Chelsea, to sign Christopher Nkunku. [@johncrossmirror] #mufc

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

MuFc1878 написа:man_utd_ написа:Имам лошото усещане,че за трансферите май ще си прав
Е баш тоя счупения ли...
- Scholesy93
- Контакти:
Искаме Калвърт-Люин...
Като цяло засега се очертава най-трагичното лято от години насам. Досущ като 2016 при Жозе. Половината играчи(по-някаква случайност крила) им е казано, че са ненужни да си търсят нови отбори. Това автоматично им смъква цената. Търсим играчи на готово доказани за много пари за едни позиции тип Гьокереш, Мбемо и Куня, същевременно заради големия харч на други позиции търсим пълнеж тип Ндиди и Калвърт-Люин. Очевидно таргетираме играчи които пасват и имат опит с една единствена схема, съответно тъпия португалец като го уволнят новия треньор ще реве за класически крила и бекове. Очевидно Аморим е убедил ръководството, че не иска да развива играчи, а си иска на готово играчи с умения. По това не се различава от другите португалци. Различава се по успехите-те по-скоро ги постигат, а той е пълен провал досега. Прогнозирам, че след 2 години като кретаме около 15-16то място пак ще поглеждаме назад към това лято и ще се чудим защо сме били такива тъпаци. Само не знам защо се отказахме от това да купуваме млади талантливи играчи.
Като цяло засега се очертава най-трагичното лято от години насам. Досущ като 2016 при Жозе. Половината играчи(по-някаква случайност крила) им е казано, че са ненужни да си търсят нови отбори. Това автоматично им смъква цената. Търсим играчи на готово доказани за много пари за едни позиции тип Гьокереш, Мбемо и Куня, същевременно заради големия харч на други позиции търсим пълнеж тип Ндиди и Калвърт-Люин. Очевидно таргетираме играчи които пасват и имат опит с една единствена схема, съответно тъпия португалец като го уволнят новия треньор ще реве за класически крила и бекове. Очевидно Аморим е убедил ръководството, че не иска да развива играчи, а си иска на готово играчи с умения. По това не се различава от другите португалци. Различава се по успехите-те по-скоро ги постигат, а той е пълен провал досега. Прогнозирам, че след 2 години като кретаме около 15-16то място пак ще поглеждаме назад към това лято и ще се чудим защо сме били такива тъпаци. Само не знам защо се отказахме от това да купуваме млади талантливи играчи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.