Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот olfix » 03 фев 2016 15:16

Васко Колев е меркантилен,окъпал се случайно в слава тип,който трябва да бъде бит където го хванат.Паразит!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2016 15:18

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
milen.hristov написа:Ти сериозно ли мислиш, че този транфер е станал без знанието на феновете, НКП, Васко Колев и т.н.

Откога феновете имат думата по трансферите в Левски? :? Колкото до Васко Колев, като представител на Тръста е член в УС, където се гласуват трансферни бюджети, заплати и др., но не и кой конкретен футболист ще се привлече/освободи. Това съвсем не е, а и никога не бива да влиза в работата на организираните привърженици.

От както изгониха един треньор защото не им ''харесвал'' и никой не ги бил питал за мнението им, откакто си избраха директор и му се молеха по телефона заедно с Тити да се бил върнал в Левски.
Колкото до това, че в Левски никой не носи отговорност за нищо е ясно, хората са го казали ''много баби хилаво дете''.

Това е съвсем друго и няма място за сравнение с казуса "Христов", просто в онзи момент феновете бяха маша в нечии ръце.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2016 15:20

Венци Ристов е казвал в интервю, че е привърженик на червените ли, че всеки го определя, като чорбе?
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 фев 2016 15:22

PFC Litex написа:Венци Ристов е казвал в интервю, че е привърженик на червените ли, че всеки го определя, като чорбе?

Казвал е, да. Чорбарче си е, наше момче, ама нищо. Може да му се наложи да повтаря изпълнението на Везалов, така че нека седи.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2016 15:27

olfix написа:
sandi74 написа:Toя наистина ли го броите за футболист :?: :? :o

Щом е играл при вас,естествено,че не го броим.Само Гонзо си го бройка:)

Едва ли Гонзо е имал думата, тук се вижда дългата ръка на Иво Козирката
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 фев 2016 16:03

Iwocr написа:Има едно момче от Монтана –(А.Илиев) и мисля че можеше да ни свърши работа. Нека все пак да дадем шанс на Венци може пък да се окаже читав нападател.

Разбира се! Откъде да вземем нападател... ако не от Монтана 8-) Арсен Венгер няма втори нападател, не знам защо не е звъннал още на головата машина А.Илиев :geek:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 фев 2016 16:05

Добре де, Нгом беше с отбора няколко месеца, тренираше, беше на проби. Защо подписаха договор с него, след като явно няма качествата ?! Не го ли видяха толкова време, ами сега в Турция прецениха.... малоумщина :x Важното е да му се плаща заплата 6-7 месеца :evil:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 фев 2016 16:09

TodorT написа:Добре де, Нгом беше с отбора няколко месеца, тренираше, беше на проби. Защо подписаха договор с него, след като явно няма качествата ?! Не го ли видяха толкова време, ами сега в Турция прецениха.... малоумщина :x Важното е да му се плаща заплата 6-7 месеца :evil:

Те Пирин го отпратиха, а Левски го взе :? Това никога не е било ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2016 16:30

TristaNNN написа:Аз пък си мисля, че Христов ще си ги пори като риби в нашата мила родна А групичка. С Гелето Бедоя зад себе си, с Нар и Прохазков по крилата ... недейте да отписвате така с лека ръка новото ни попълнение. :)

Аз също нямам проблеми с това кой какво е говорил в миналото. важно е кой какво показва на терена.
И преди сме имали играчи,които даже са ИГРАЛИ в ЦСКА:Ст.Ангелов,Букарев,Стоилов. И какво от това?
Ако Христов вкара 10-15 гола,например,какво значение има,че е привърженик на ЦСКА?

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 03 фев 2016 16:36

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Аз пък си мисля, че Христов ще си ги пори като риби в нашата мила родна А групичка. С Гелето Бедоя зад себе си, с Нар и Прохазков по крилата ... недейте да отписвате така с лека ръка новото ни попълнение. :)

Аз също нямам проблеми с това кой какво е говорил в миналото. важно е кой какво показва на терена.
И преди сме имали играчи,които даже са ИГРАЛИ в ЦСКА:Ст.Ангелов,Букарев,Стоилов. И какво от това?
Ако Христов вкара 10-15 гола,например,какво значение има,че е привърженик на ЦСКА?

Има ! Как да няма ?

Върни се в “Левски”