Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот hristo1306 » 11 дек 2012 21:32

Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:
Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа::mrgreen: Владимир Зарков :lol:
Литекс отвръща на удара :?

Има ли значение кой ще напише истината и как ще се казва ? А сухите факти в материала са си чистата истина ... Останалото е преразказ съчинение на автора .

Има има, баце. Времето в което излиза както и автора от който излиза са ключа за бараката ;) Какъв сух факт Миро за базите във Ветрен и Долно Езерово :roll: :lol:

Сухите факти , Владо , са :
Факт 1 - ПСФК Черноморец има дългове за над 22 млн лева към Петрол , Спорт Пропърти Мениджмънт , Акулите ООД и към лицето Митко Събев . Това към края на миналата година . Или ако искаш да ползваме термини - над 22 млн лева към кредитори .
Факт 2 - ПСФК Черномрец към края на миналата година е в сътояние на фалит според законодателството на РБ . Иначе казано , всеки един от гореизброените кредитори има законното право да поиска обявяването клуба в несъстоятелност . Става лесно - с молба да съответния съд . А всеки един съдийски състав ще обяви фалита . Защото такива са законите .
Всичко останало са преразкази по темата .

Когато фактите говорят и господ мълчи !!! Както винаги Миро е прав !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 дек 2012 21:44

Ооооо Черноморец
Един-единствен е на светааааа !!!

Бал съм ги в сухите и мокрите факти !! Пък ако ще да се затрием и да изчезнем безследно !!
Черноморец е история,Нефтохимик допълнение към нея !! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 дек 2012 21:53

Скоро "мокрите" факти ще те подмокрят, така както не си се подмокрял в часовете по фискултура !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 дек 2012 21:59

hristo1306 написа:Скоро "мокрите" факти ще те подмокрят, така както не си се подмокрял в часовете по фискултура !

Смяташ ли,че ми пука толкова,че да влизам в изчисления и спорове. Квот ще да става !! Нито мога да направя нещо,нито ще взема да се тръшкам !! Не мож мЪ уплаши с това !! ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 дек 2012 22:02

Жалко за такъв отбор и такива фенове !!! Най ми е жал за ХЕРО - вие не го заслужавате !!!! Заслужавате си само Зъбев - да ви е жив и Гръмнат !!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 дек 2012 22:07

hristo1306 написа:Жалко за такъв отбор и такива фенове !!! Най ми е жал за ХЕРО - вие не го заслужавате !!!! Заслужавате си само Зъбев - да ви е жив и Гръмнат !!!

:mrgreen: Ний сме баси нещастните 20 фена. Още се чудя кво прайте всичките 3 милиона фена на Нефтохимик в нашия форум.

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 11 дек 2012 22:16

subzero написа:Ооооо Черноморец

Бал съм ги в сухите и мокрите факти !! Пък ако ще да се затрием и да изчезнем безследно !!

**** ли си ги фактите? Ей сега ще видите кон боб яде ли. Вие не сте никакви фенове на Ч-Ц дори не милеете за града си. Слепи ли сте ве истинския ви стадион заминава. Ще бъде преватизиран източват се пари от общината парите на всички бургазлии а вие стоите безмълвни .Ама това сте вие на които стадион ви кажат на него играете за които отбор ви кажат за него викате. Това е разликата между вас и феновете на Нефтохимик. Нафтата някак си ще се оправи заради великата си публика и заради традициите които имат. А вие ще играете футбол на малки вратички на покрива на славянки.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 дек 2012 22:20

silver1962 написа:

**** ли си ги фактите? Ей сега ще видите кон боб яде ли. Вие не сте никакви фенове на Ч-Ц дори не милеете за града си. Слепи ли сте ве истинския ви стадион заминава. Ще бъде преватизиран източват се пари от общината парите на всички бургазлии а вие стоите безмълвни .Ама това сте вие на които стадион ви кажат на него играете за които отбор ви кажат за него викате. Това е разликата между вас и феновете на Нефтохимик. Нафтата някак си ще се оправи заради великата си публика и заради традициите които имат. А вие ще играете футбол на малки вратички на покрива на славянки.

Ти пък откъде се появи ??? :o
Обичам хора,които разбират от бургаски футбол и историята му без да се ходили на мач на "Лазур" или "9-ти септември".
И не ми казвай какви сме. Който ме познава,разбра какво исках да кажа. Довиждане.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 дек 2012 22:22

За покрива на "Славянка" можеш само да си мечтаеш.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 дек 2012 22:24

silver1962 написа:

Да ходят в Айтос, какво ги съжаляваш ! Те сами се предадоха и престанаха на Чалъма и Ганчо !!!!

Върни се в “Черноморец”