cska_90 написа:НАЗДРАВЕ!
Ай аз излизам ама кажете кво праим в неделя!!!!
Пиеме около 13,30. Говорехме и с Цеск! Кой е за? Наздраве!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska_90 написа:НАЗДРАВЕ!
Ай аз излизам ама кажете кво праим в неделя!!!!
mike28 написа:Ок, карам подред. Първо почвам с Крушунските водопади, които са едно уникално място и е нечовешки красиво.![]()
![]()
![]()
![]()
Това е Деветашката пещера, намира се само на 10-на км от с. Крушуна в посока към Ловеч.
И двете места са невероятни, за жалост аз поне нямам възможност да предам красотата, уникалността и атмосферата на двете места с моите снимки, просто отидете и ги вижте.![]()
![]()
![]()
![]()
А ето и малко снимки от Трявна за финал:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се да не съм досадил със снимките. За Трявна мога да кажа следното- не бях посещавал града от 96-та, когато стъпих отново там в неделя, бях меко казано очарован от промяната в това балканско градче. Просто е абсолютен кеф да се разхождаш по центъра, да виждаш спокойни и усмихнати хора, да се наслаждаваш на красотата, която те залива от всякъде- като започнеш от красивите старинни къщи, минеш през майсторските дърворезби и стигнеш до изкуството, което просто е намерило своя дом там. На централната улица се намира и къщата- магазин на единствения в момента "Уста" във България Уста Дарин- минете ли от там, обезателно влезте. Ако имате излишни 7 000 лева, може да си тръгнете с дървена холна маса с 4 стола.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта