Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 08:53

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Така е възроден хокея в ЦСКА,защо по същия начин да не се възроди и футбола?

Защото хокеят е създал нов клуб. А тук идва Литекс-Лекс-Осъм-Кърпачев с претенции да е армейски клуб. Кога Ловеч е бил армейски, че не се сещам? Армейски си е волейбола, там две мнения няма. Това си е ЦСКА отвсякъде!
Но Литекс да ми се бара за ЦСКА-ами няма как да стане. Приели ги били в ЦСКА ОСК-нали ти казвам, утре Ганчу ще каже да приемат там Полски Тръмбеш, и това ли ще е ЦСКА?
Не е сериозно.

Литекс си е в Ловеч душа,както и Чавдар си е в Етрополе и си играят футбол в съответните В групи,ако не верваш прочети някъде,информацията не е секретна :!: :idea: Единствената разлика между новите АД-та е,че едното трябваше да играе в А ОФГ,а другото в ППЛ!На вас и всички други ,които мразят до болка ЦСКА ви се искаше да почнеме от А ОФГ,но не ви се усмихна Фортуна :mrgreen: Административна „игра на дружества(АД)“ ,това се получи накрая :idea: !Разбирам,че адски много ви дразни това,което се случи и не ви се сбъднаха нечестивите мечти,но Армейския Дух победи и Съдбата не позволи да загинеме,както се случи с много други отбори :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 18 ное 2016 09:15

Първото ви място по посещаемост бе предвидимо преди началото на първенството не знам защо е цялото биене в гърдите. Нека някой оранжев коментира следните въпроси :

- участвате ли с чужд лиценз в А група
- участват ли останалите замесени в гнусната ви далавера клубове под чужд лиценз
- ползвате ли безправно емблемата на ЦСКА
- подариха ли ви отново безправно стадиона
- докара ли си микренския целия катун от Ловеч в София
- и последно знаете ли си отвътре, че не сте баш ЦСКА, но се правите за пред хората, че сте

Щом ще водим диалог, а не както ме обвиниха тук, че си вода монолог, някой ми отговори кратичко с да/не на горепосочените въпроси. На последния може да не отговаря, аз знам отговора.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 09:28

ceBep написа:Първото ви място по посещаемост бе предвидимо преди началото на първенството не знам защо е цялото биене в гърдите. Нека някой оранжев коментира следните въпроси :

- участват ли останалите замесени в гнусната ви далавера клубове под чужд лиценз
- и последно знаете ли си отвътре, че не сте баш ЦСКА, но се правите за пред хората, че сте

Щом ще водим диалог, а не както ме обвиниха тук, че си вода монолог, някой ми отговори кратичко с да/не на горепосочените въпроси. На последния може да не отговаря, аз знам отговора.

Продължавай с монолога :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 09:40

Още веднъж искам да спомена,че бившата Офанзива се заигра с Черепа и тези,които искаха да съсипят ЦСКА-както се видя по последните назначения в Ефбет,било е за пари :idea: :!: Явно 40-те и чУена :) , се бяха взели много на сериозно и си повярваха,че са незаобиколим фактор и с това си деяние искаха да заемат роля и в ръководството на Клуба и да осребрят влиянието си с материални дивиденти :!: :idea: Не им пукаше,че стават ортаци и най-вероятно слуги на един от гробокопачите на ЦСКА,превърнал отборът ни в маша на букмейкърската си компания и реаниматор на подуянци :!: Дано никога не стъпите на Армията по никакъв повод,вие и вашият господар!Продажници :!:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 18 ное 2016 09:52

ceBep написа:Първото ви място по посещаемост бе предвидимо преди началото на първенството не знам защо е цялото биене в гърдите. Нека някой оранжев коментира следните въпроси :

- Да
- Много си е готина далаверата :)
- Напълно законно си ползваме емлемата, ако не си съгласен..Съди ни :) И кой си ти да определяш какво и кое е безправно ???
- Стадионът е за феновете на ЦСКА..а по-големият % избра !
- Докара 20-30 младежки национали..и нивото и резултатите на цялата школа се подобриха.
- Знам, че както всяка друга година не съм пропуснал мач и отвътре си ми е спокойно.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 18 ное 2016 09:53

Red joker написа:Още веднъж искам да спомена,че бившата Офанзива се заигра с Черепа и тези,които искаха да съсипят ЦСКА-както се видя по последните назначения в Ефбет,било е за пари :idea: :!: Явно 40-те и чУена :) , се бяха взели много на сериозно и си повярваха,че са незаобиколим фактор и с това си деяние искаха да заемат роля и в ръководството на Клуба и да осребрят влиянието си с материални дивиденти :!: :idea: Не им пукаше,че стават ортаци и най-вероятно слуги на един от гробокопачите на ЦСКА,превърнал отборът ни в маша на букмейкърската си компания и реаниматор на подуянци :!: Дано никога не стъпите на Армията по никакъв повод,вие и вашият господар!Продажници :!:

Значи мен ( за разлика от теб ) не ме е срам от нападките ти и ще ти отговоря така. Никой от нас не е злоупотребил на гърба на клуба, на гърба на останалите групи, и на гърба на обикновените привърженици на клуба ПО НИКАКЪВ НАЧИН, бил той материален, паричен или какъвто още се сетиш.
Относно писанията ви за едно от момчетата и настоящата му месторабота, беше обяснено на дълго и широко, лично от него, преди седмица.
Още много и много мога да говоря, но въпреки случило се няма да го направя в името на сектора, в който съм се родил и от чиято част съм бил толкова години. И не не съм говедо, както пак някой ме обвини, и аз обичам безрезервно ЦСКА, но онзи ЦСКА, който вече го няма.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 18 ное 2016 10:07

Ефбетчета,стойте по- далеч от Армията-за доброто на всички...
от такива "цесекари" като вас ,ниКОЙ? няма нужда.....дори и господарите ви....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2016 11:24

ceBep написа:
Red joker написа:Още веднъж искам да спомена,че бившата Офанзива се заигра с Черепа и тези,които искаха да съсипят ЦСКА-както се видя по последните назначения в Ефбет,било е за пари :idea: :!: Явно 40-те и чУена :) , се бяха взели много на сериозно и си повярваха,че са незаобиколим фактор и с това си деяние искаха да заемат роля и в ръководството на Клуба и да осребрят влиянието си с материални дивиденти ! Не им пукаше,че стават ортаци и най-вероятно слуги на един от гробокопачите на ЦСКА,превърнал отборът ни в маша на букмейкърската си компания и реаниматор на подуянци :!: Дано никога не стъпите на Армията по никакъв повод,вие и вашият господар!Продажници :!:

Значи мен ( за разлика от теб ) не ме е срам от нападките ти и ще ти отговоря така. Никой от нас не е злоупотребил на гърба на клуба, на гърба на останалите групи, и на гърба на обикновените привърженици на клуба ПО НИКАКЪВ НАЧИН, бил той материален, паричен или какъвто още се сетиш.
Относно писанията ви за едно от момчетата и настоящата му месторабота, беше обяснено на дълго и широко, лично от него, преди седмица.
Още много и много мога да говоря, но въпреки случило се няма да го направя в името на сектора, в който съм се родил и от чиято част съм бил толкова години. И не не съм говедо, както пак някой ме обвини, и аз обичам безрезервно ЦСКА, но онзи ЦСКА, който вече го няма.

Не ме е срам от нищо,но бяхте на път да злоупотребите,настоявайки за връщането на Черепа и то почвайки от АОФГ!Ебати селският тарикат е тоя-та в окръжните групи може да се съберат 100 човека фенове,от средната класа и да издържат отбора :lol: Казвал съм ти го много пъти-преди да се родите още,ти и твоите приятели е имало„Г“ сектор,в който нямаше фракции и тем подобни тъпотии,така че щом сте избрали този път следвайте си го и не се правете на мъченици :!: В тая връзка, не е нужно да злословите по адрес на хората,с които до вчера бяхте на една страна :!: Както виждаш тука никой не ви споменава нито с добро ,нито с лошо,докато не се изтъпани някой от вас и почне да простее!ЦСКА си е ЦСКА и никога не е бил нещо друго и ако жалите по фалиралото АД си е лично ваш проблем или пък,че не станало по вашата свирка ,също си е ваш проблем-сори!
Момчето с мегафона,може да си обяснява квото иска,но това че получи работа от „благодателят“ на ЦСКА говори много :idea: Ако наистина беше толкова принципен и честен,нямаше да постъпи там,дори и да е така ,както казва :!:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 ное 2016 11:46

Red joker написа:Литекс си е в Ловеч душа,както и Чавдар си е в Етрополе и си играят футбол в съответните В групи,ако не верваш прочети някъде,информацията не е секретна :!: :idea:

За толкова време така и неразбрах, защо Литекс играят във В група, а не във ВПЛ, защо така?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 ное 2016 12:02

Долно уйно написа:
Red joker написа:Литекс си е в Ловеч душа,както и Чавдар си е в Етрополе и си играят футбол в съответните В групи,ако не верваш прочети някъде,информацията не е секретна :!: :idea:

За толкова време така и неразбрах, защо Литекс играят във В група, а не във ВПЛ, защо така?

Има си форум на Литекс , ако нещо те интересува за тях :arrow: Тук , си говорим и споделяме за ЦСКА , ако си забравил ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”