Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот TEDIMAR99 » 18 май 2015 23:48

There is talk going around that Joe Allen will get the number 8 shirt when Gerrard leaves.

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 май 2015 23:56

TEDIMAR99 написа:
There is talk going around that Joe Allen will get the number 8 shirt when Gerrard leaves.

:lol: :lol: :lol:

Ами при положение, че номер 9 беше носен от Яго Аспас и Рики Ламбърт, няма да е изненада, ако 8 иде при сина на Брайън Роджърс.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 19 май 2015 00:19

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 19 май 2015 00:58

Чудесно Стърлинг плюс останалите за продажба почти едни 100 милиона които ще бъдат похарчени "страхотно" за играчи за нужните позиции. Нямам търпение да гледам Миньоле като дясно крило следващият сезон. :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 май 2015 08:41

Гума що ми триеш коментарите пак без причина ? Нека да отговоря на Митенцето ,дето ми се хили като пача и ония паляци от челси ,дето си нямат хал хабер от Ливърпул .
Момчета ,слушайте ме какво ви говоря .От три години ми ревете за нов треньор ,но той все не идва .Казах ли аз ,че няма да има смяна ? Познах ли ? Кой трябва да се смее ? Вие се смеете на себе си .
Сега положението е същото .Няма как да дойде треньор с име и реноме в Ливърпул ,при тоя умрял модел ,при това замряло име и при тая конкуренция с цели 4ри по богати отбори ? РИСКЪТ ДА СЕ ПРОВАЛИШ В ЛИВЪРПУЛ Е ОГРОМЕН ! Никой треньор с реноме няма да дойде в Ливърпул .Помнете .Нито Клоп ,нито Моп ,нито Бенитес ,нито никой .Айде да видим ,кой пак ще се смее ? Мислете бе момчета ,мислетеее. Освен ,че не разбирате от футбол ,не са ви ясни и останалите тънкости във футбола .
Още с продажбата на най добрия ни играч ,трябваше да ви светен лампата ,че Ливърпул НЯМА АМБИЦИИ . От тоя ход ,се разбра ,че тръгваме рязко надолу . Заблудиха ви с тия 100 млн .Но те купиха бройка ,количество а не качество .Няма как да купиш КАЧЕСТВО в тоя клуб с тоя МОДЕЛ .А вие скачате на треньора ? Не видяхте ли че той поиска първи най добрите играчи във ВЛ ?
Това е мишешки клуб .
Ако Луис беше останал ,нещата нямаше да стоят сега по този начин . Всичко е свързано деца мои .Мислете логично . Вие не можете да мислете бе . Аз за какво толкова мрънкам за Луис ? Защото знаех ,че всичко ще рухне малко по малко .Ето сега и Рахим си тръгва .Друг добър играч ,при това МЛАД ?! А нали модела е свързан предимно с млади играчи ? Правете си сметката ,щом тия нещастници не могат да задържат дори млад играч ?
Ако Луис беше останал ,Рахим нямаше да иска да си тръгне . Ако бяха се взели класни играчи ,Рахим нямаше да иска да си тръгне .Сезона щеше да е корено различен и т.н и т.н . Всичко е свързано деца мои .
Американците разбиха уникалното ни нападение ! Тоя клуб няма титла 25 години ,тоя клуб не може да намери силен отбор от години и в един момент го намира ,прави уникален сезон и ....разбива отбора . Това е срамно .Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Само след хода със Суарес ,трябваше да разберете ,че сме клуб БЕЗ АМБИЦИИ. Мишешки клуб . С мишешки модел на управление .Ливърпул все пак е марка и пак е печеливша .И тези американци ще печелят пари и това е .Ние феновете ще продължаваме да страдаме .Изобщо не им пука за нас .Хвърлят ни пясък в очите с някой друг милион за трансфер и това е .Но пак казвам ,Мислете ,защото дори и 200 млн да изкарат пак ,ние класен играч или трнеьор не можем да купим ,заради ограничения модел !
И треньора е мишок . Удобен им е .Те си го избраха .Искаха Ван Гаал ,но той като видя модела и се изсмя и отказа . Мишок е като човек ,но като треньор аз го харесвам .Видяхме какво нападение направи ? Видяхме какъв стил създаде .Видяхме как мачкаше наред конкурентите .Видяхме ,че от нищото направи нещо . Това е нашия човек ,на фона на този модел !!!!!!! Ако му осигурят малко класа ,той пак ще направи чудеса ,но не му я осигуряват . Не е той проблема на Ливърпул ,проблема са ония над него .И колкото по бързо се разкарат ,толкова по добре за Ливърпул .
Ето ще видите пак ,че за всичко съм прав.Времето ,действията и резултатите ще ви го докажат. А вие се смейте ,колкто си искате ,но не забравяйте ...всеки който е тръгнал да спори с мен е станал рано или късно за СМЯХ . :lol: Всеки !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 19 май 2015 09:53

Да видим ако Стърлинг напусне,какво ще кажат някои хора... Аз това го предвидих още по нова година и зададох въпроса кво правим,щом всяко лято си продаваме най-добрите играчи? Другото лято наред е Коутиньо!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 май 2015 09:58

john barnes написа:Да видим ако Стърлинг напусне,какво ще кажат някои хора... Аз това го предвидих още по нова година и зададох въпроса кво правим,щом всяко лято си продаваме най-добрите играчи? Другото лято наред е Коутиньо!!!

Те така хамериканите даже нямат нужда от ШЛ - всяко лято най-ценния играч им носи даже повече зелено в джобчетата (или в чорапите по-точно)...
Едновременно тази година ще си заминат и миналото и бъдещето на тоя клуб в лицето на Джерард и Стърлинг...
Ако наистина е вярно, че би останал ако си тръгне Заека Роджърс, то тогава янките трябва да покажат що за стока са...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 май 2015 12:51

Ставаме върховно жалък клуб. Лудогорец ще си задържи звездите по-лесно

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 19 май 2015 13:41

Със всички неща, които се изписаха по медиите вчера и днес, и то от качествени журналисти с много връзки в клуба, ми се струва, че не става въпрос за обикновено изтичане на информация, а за целенасочено създаване на перфектна буря, в която американците ще могат да продадат и уволнят който си искат без никой да ги критикува. Може би просто ми се въртят конспирации в главата, но съм сигурен, че сагата ще се влоши и ще замеси повече хора от клуба.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 май 2015 13:47

Вече ми идва в повече тези трансферни саги.Не знам как Гил издържа да ги следи.Нямам вече нерви затова.
Това е последният ми коментар свързан с трансфери и трансферна политика.Вече просто ще си гледам мачовете и само ще чета за тези безумия.
Дано от всичко изписано по адрес на Стърлинг и Ливърпул накрая се получи нещо хубаво за Ливърпул.Не мисля , че някой иска Стърлинг , но явно агента му нещо му го навива.След онова интервю по ВВС останах с впечатление , че за Рахийм парите не са водещи.И честно казано аз не виждам клуб от ранга на Ливърпул който би му дал това игрово време което получава в момента.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”