Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков: Левски ще покани на проби класен чужденец
Любимеца на Батков и Гонзо, който има направи целия сезонн. за една седмица решиха, да го разкарат Дембеле значи там се случва нещо! Какво може да е то? Ами естествено Батков е разбрал, че в близко бъдеще ще загуби много пари, щот тряя да плаща за бакиите дето ги забърква последните години. Той знае,че ако не махне гара до януари, никога няма да вземе и стотинка от него! Освен това
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
THE G.A.M.E написа:Жоржиньо написа:Заместника на Минев сигурно ще е Старокин
Старокин ще е екстра !
Макар, че за него бургазлии ще ни одерат кожите .... финансово !
В момента те се оттървават от всичко, тъй че Старокин ще ни излезе по-тънко. И все пак какво ви боли, ако "ни одерат кожите... финансово"? Да не би вие да ги давате тия пари?

gonzalves написа:Yoda написа:дано да не е Новакович , че вече няколко пъти се мъчиха да го върнат в България .....
За да дойде класен чужденец у нас , то той е или над 30-те и резерва в някой клуб, което винаги е притеснително или..... е перспективен африканец от неизвестен отбор, който иска да стъпи в Левски за да го забележат на запад ...
не виждам нищо лошо и в двата варианта
Я ме подсетете за чернокож играч на Левски, трансфериран в западен клуб, че не се сещам

Абе засега сериозните проблеми са в атака. Дори да се наложи (което 99% няма да стане) Щърков да играе ляв бек за първенството е перфектен.
Само Левски!
А бе май студа влияе лошо на някои хора! Какви Креспо, Хески, Трезеге, Барош и т. н. Вие осъзнавате ли какви са им заплатите а и кой класен футболист аджеба ще дойде в България? След това къде ще отиде - в Турция или Русия - да не е луд?
-
aisogludingfioler написа:В момента те се оттървават от всичко, тъй че Старокин ще ни излезе по-тънко. И все пак какво ви боли, ако "ни одерат кожите... финансово"? Да не би вие да ги давате тия пари?
Така е лафа ...

То пък, ако Батков вземе , че даде много пари за селекция, току виж, от новия сезон направил билетите 20 лв.

При този вариант вече, ще ни одерат ...

Иначе, малко ме съмнява "адвоката" да даде, примерно, едно 200 хилки в евро за български футболист, при това защитник ...

Е той Димов май излезе 150хилки, според думите на Батков, така че...
Инфлацията във футболните трансфери, причинена от Реал Мадрид, Ман Сити и Барселона, удря и китното ни БГ първенство. :D

Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
150 хил. но вероятно в лева.
Не вероятно, а съм сигурен, че са лева ...
Щото, ако са евро, яко сме се прецакали, за все още - недоказан играч !
Не вероятно, а съм сигурен, че са лева ...

Щото, ако са евро, яко сме се прецакали, за все още - недоказан играч !
Бих предложил да вземем под наем до края на сезона Миранда или Чипилов, а вече за новия сезон да търсим силна конкуренция на Жо и Дани Младенов.
Няма да е лошо да изпробваме и Антонио Михайлов, според мен ще е по-добър от Иса.
Няма да е лошо да изпробваме и Антонио Михайлов, според мен ще е по-добър от Иса.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Tommi написа:Бих предложил да вземем под наем до края на сезона Миранда или Чипилов, а вече за новия сезон да търсим силна конкуренция на Жо и Дани Младенов.
Под наем Миранда?Та той май разтрогна със Сливен