Жоржиньо написа:А сега като имам 3рима,ако двама от тях вкарат голове другия кръг колко голмайстори мога да дам?
2
Трябва да вкарат и 3мата за да посочиш 4ма следващия път.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Жоржиньо написа:А сега като имам 3рима,ако двама от тях вкарат голове другия кръг колко голмайстори мога да дам?
tevez написа:Жоржиньо написа:А сега като имам 3рима,ако двама от тях вкарат голове другия кръг колко голмайстори мога да дам?
2
Трябва да вкарат и 3мата за да посочиш 4ма следващия път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
OldTrafford написа:Изгорях!
В Ибра ми е надеждата..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
todorakis написа:А той роналдо вкарал, а аз мислех че отпаднах.
tevez написа:Когато не съм заложил на Меси да вкара,той вкарва по 2,3 гола,сега заложих на него и не само,че не вкара,ами и Барса не би![]()
![]()
Надеждата ми е в добрата форма на Атлетико и Фалкао.Иначе изгарям.
Hakercheto написа:tevez написа:Когато не съм заложил на Меси да вкара,той вкарва по 2,3 гола,сега заложих на него и не само,че не вкара,ами и Барса не би![]()
![]()
Същото и при мене. Тоя Меси само може да ти прецаква игратаСега надеждата ми е в Одемвинге,който е пълен мизерник. А дано направи нещо
![]()
tevez написа:Когато не съм заложил на Меси да вкара,той вкарва по 2,3 гола,сега заложих на него и не само,че не вкара,ами и Барса не би![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта