THE G.A.M.E написа:Треньора си ни е екстра и налага най-зрелищният и печеливш стил, който се практикува в момента в световен мащаб !
Е, не на всички се получава, но общо взето, такава е тенденцията в момента ...
С много движение на халфовете, максимално задържане на топката, докато се намери пространство , рязко сменяне на темпото, когато се намери свободно пространство ...
В защитен план - максимално "висока" защита, тоест, бранителите стоят на 40-50-ят метър от терена, за да "бият" максимално бързо съперника, когато отнеме топката ...
Ако се изпълнява това правилно и с подходящите хора, съперниците може и да нямат въобще удар към вратата за цял мач.
Проблема е, че в момента в Челси има прекалено много свободни електрони ( свършили за голям футбол хора ) ... Дори в титулярните 11 са 3-4-ри човека.
А това е прекалено много, за да се изискват постоянно положителни резултати !
Явно в момента не сме в най-добрата си форма, но това скоро ще се промени !
Нещо се пречупи след краха срещу КПР и т'ва си е !
Загубата от Арсенал беше случайна, а не закономерна !
Едно подхлъзване наклони везните ... Иначе мача щяхме да го вземем ние с 5:3![]()
Аз съм сигурен, че Боаш е разочарован от някои хора и зимата със сигурност ще настъпи така дългоочакваната от всички ни чистка.
Остава само да се вземат правилните и точни хора за стила, който практикуваме.
В което също не се съмнявам, че ще се случи ...
Разберете, смяна на Вияш-Боаш в момента ще е самоубийствена и ако се случи, с оглед на настоящите футболисти ... Няма да хванем квота и за Лига Европа![]()
Така че ....
Гледаме напред !
Има важни мачове, които трябва ( и ще ) бъдат спечелени.
Нищо на този свят не се повтаря ... И аз смятам, че това, което изживява в момента Челси е моментен срив.
Няма нищо общо със ситуацията, която ни сполетя миналата година по това време ...
Пълна подкрепа за Вияш-Боаш![]()
+100
Имаме добри футболисти,но не всички стават за този стил(да не говорим че има и такива които не стават за никакъв стил и за нищо)и това го знае както АВБ,така също и Абрамович и това ще се види през зимния трансферен прозорец