Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

PeterForsberg
Контакти:

Re: Евертън - Ливърпул 01.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот PeterForsberg » 02 окт 2011 18:32

Dsadsadasdasdasd,ако се вгледаш внимателно,ще видиш,че и дузпата,и червения картон бяха изработени майсторски от Суарез.При дузпата Луис застана перфектно и принуди Ягиелка да го фаулира,а за червения картон направо си принуди съдията да изгони неопитния Родуел.Относно втория гол-нали знаеш с кой е късмета?Две греди,пропусната дузпа и страхотен Хауърд.Мисля си,че си заслужихме късмета.Нямам нищо против останалите ни играчи,но специално за този мач не видях играч с по-голям принос за победата от уругваеца.Гол,изработен червен картон и спечелена дузпа и смяташ,че това не било достатъчно за МОМ???
Комплименти за Енрике,който асистира за гола и държа в малкия си джоб Коулман,силен мач за Лукас,защитата,Кайт/въпреки пропуска от дузпа/,Каръл,както и влезлите Джерард и Белъми,но така и не виждам кой беше по-важен за крайния изход на мача от Суарез.А относно комбинациите,в които не влизал???
Ами гледай по-мащабно и ще видиш,че заради бавните ни централни защитници халфовете ни стояха през по-голямата част от мача далеч от пеналата на домакините и беше трудно да се комбинира със сенки,още повече че с изключение на Даунинг/и то с уговорки/,липсваха бързи и експлозивни играчи в халфовата ни линия.Нещо,което се промени след влизането на Белъми и Джерард и комбинациите започнаха да се плетат.Нагледен пример може да ти е първото полувреме на мача с Брайтън,когато Суарез комбинира перфектно с Белъми за първия гол.
И финално-писна ми от тва разделяне на играчите на британци,латиноси и какви ли не.Не забравяйте,че всички те са играчи на Ливърпул и заслужават еднакво уважение и подкрепа за усилията,които дават,когато сложат червената фланелка.Специални комплименти за Каръл,който вкара много важен за клуба гол,а може би и за собствено самочувствие

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 18:58

PeterForsberg написа:Dsadsadasdasdasd,ако се вгледаш внимателно,ще видиш,че и дузпата,и червения картон бяха изработени майсторски от Суарез.При дузпата Луис застана перфектно и принуди Ягиелка да го фаулира,а за червения картон направо си принуди съдията да изгони неопитния Родуел.Относно втория гол-нали знаеш с кой е късмета?Две греди,пропусната дузпа и страхотен Хауърд.Мисля си,че си заслужихме късмета.Нямам нищо против останалите ни играчи,но специално за този мач не видях играч с по-голям принос за победата от уругваеца.Гол,изработен червен картон и спечелена дузпа и смяташ,че това не било достатъчно за МОМ???
Комплименти за Енрике,който асистира за гола и държа в малкия си джоб Коулман,силен мач за Лукас,защитата,Кайт/въпреки пропуска от дузпа/,Каръл,както и влезлите Джерард и Белъми,но така и не виждам кой беше по-важен за крайния изход на мача от Суарез.А относно комбинациите,в които не влизал???
Ами гледай по-мащабно и ще видиш,че заради бавните ни централни защитници халфовете ни стояха през по-голямата част от мача далеч от пеналата на домакините и беше трудно да се комбинира със сенки,още повече че с изключение на Даунинг/и то с уговорки/,липсваха бързи и експлозивни играчи в халфовата ни линия.Нещо,което се промени след влизането на Белъми и Джерард и комбинациите започнаха да се плетат.Нагледен пример може да ти е първото полувреме на мача с Брайтън,когато Суарез комбинира перфектно с Белъми за първия гол.
И финално-писна ми от тва разделяне на играчите на британци,латиноси и какви ли не.Не забравяйте,че всички те са играчи на Ливърпул и заслужават еднакво уважение и подкрепа за усилията,които дават,когато сложат червената фланелка.Специални комплименти за Каръл,който вкара много важен за клуба гол,а може би и за собствено самочувствие

Абе нали се сещаш, че и в твете ситуации ако искаха играчите на Евертън нямаше да влязат в единоборство. Това е все 1 да те изритам в главата и да кажат, че нарочно си си я сложил и си спечелил червен картон и дузпа. А относно за късмета. Ами знам с кой е ама има две страни. Късмета винаги с най-добрия и късмет за начинаещия? Избирам първата, че повече му отива, но отново казвам, че добрата му игра не беше повече от брака :)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 окт 2011 19:22

Dsadsadasdasdasd,простата истина е,че и в двете ситуации играчите на Евъртън влязоха в единоборства,така че твоето ''ако'' в случая става излишно 8-).Само ти напомням,че при гола на Суарез присъствието на уруса доведе до хаос в защитата и съответно грешка.Самото присъствие на Суарез прави защитниците нервни и нормално това води до грешки.Трудно ми е да кажа,че Суарез има късмет на начинаещия,защото с тази кариера трудно може да говорим за късмет на начинаещия.А относно брака в играта му-нормално е да има,който не е играл футбол или какъвто и да е спорт,той не е грешал.
Ливърпул спечели градското дерби,и то като гост/миналия сезон бяхме разамзани на Гудисън/,Суарез беше в центъра на почти всяка по-интересна ситуация,а ти продължаваш да ми говориш за брака в играта на Луиз???
Нали ти бях писал вече.Обоснови се кой е по-добър от Суарез като принос за победата,но нека да е с факти.
Аз бях ясен до болка-червен картон,който тотално обърна мача,дузпа,както и гол.
Чакам твоя претендент...

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 02 окт 2011 19:44

Стига сте се карали, ясно е, че без Суарез, колкото и грешки да прави (не че прави много), сме кръгла нула напред.Ще си ритаме безцелно топката към Керъл и това ще е ... не трябва да бъде критикуван той, защото в момента е вълк единак в предни позиции.Имам предвид що се отнася до играч с техника, фантазия, импровизация и т.н., много добре разбирате за какво говоря.Като започне да играе редовно Джерард и ако вземем още някой със стила на игра на Суарез през зимата, ще видите колко много ще се подобри и неговата игра.Иначе според мен единственият му конкурент за играч на мача може да да бъде Енрике, макар че целият отбор се раздаде ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 окт 2011 20:04

JalkiSte,mate,нещо си се объркал,никой не се кара.
Просто спорим като нормални хора,защото имаме различни мнения,а не блеем като овце в една посока;).

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 02 окт 2011 20:45

Ето какво е моето мнение след изиграните мачове. Трябва ни играч, който знае къде е гола и да бележи. Правим положения, но не си ги вкарваме. Макси Родригез е перфектен за тази цел, ама Кени решава да пуска безличния Даунинг. Трябва ни играч в халфовата линия със скорост и скрити пасове. След завръщането на Джерард проблема се решава. Джонсън и Агер ако се върнат в защита там се стабилизираме горе долу. Това над което Кени трябва да поработи е завършващия удар на Суарез. Имаме си перфектен вратар, с който Суарез може да тренира завършващия удар. Другото, което за сега е важно е да се поработи над атакуващите качества на Лукас. Например малко тренировки върху извеждащия пас, малко тренировки върху удара и особено върху задържане на топката и бързата игра. Адам може и да не е такава дупка за каквато го мислех. Малко повече тренировки върху задържане на топката и може да ми се издигне в очите. Другото е извеждащите пасове по земя. Ето как според мен трябва да изглеждаме за напред.
--------------------------1---------------------
---2-------------3--------------4----------5---
-----------------6---------------7--------------
---8--------------------9-----------------10---
------------------------11----------------------

1 - Рейна
2 - Джонсън
3 - Карагър
4 - Агер
5 - Енрике
6 - Лукас
7 - Адам
8 - Макси или Каут
9 - Джерард
10 - Белами
11 - Суарез
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 20:50

Не бих дал точен играч за играч на мача, защото не смятам, че някой се открои в срещата. Искам да кажа, че в случая като отбор подходиха добре и това ми е мнението. За мен играч на мача е Кени Далглиш. Изкарва Даунинг за да влези Белами( след като Доунинг не направи нищо, той пък даже и 1 точен пас дали имаше в мача това няма значение), изкарва Адам, който след гредата сякаш загуби кондиция не помагаше на отбраната за да вкара капитана Стиви G и така Ливърпул стана не само по раздвижен ами и по комбинативен. Остави Анди, който през целия мач мачкаше във въздуха. Адмирации, че остави и Суарез, който да припка на ляво на дясно. Това е феноменално изиграни 20 последни минути и той е виновника за победата. А иначе всички казвате не добра игра на Керъл, но това бе през първата част след гола му заигра доста по добре с подавания с по 1 докосване и т.н. Но не давам конкретен играч за играч на мача, както и не мисля, че той трябва да е Суарез това е мое мнение разбира се, защото смятам, че колкото даде той толкова даде и всеи от тези 14, които играха за отбор, освен Даунинг :oops: :oops:. Що се отнася до него мисля, че кариерата му бе най-добра в Мидълзбро и ако някой трябваше да го взима, то тогава беше момента. Ако се разиграе както играеше по онова време би бил доста класен, мисля че в силните му сезони само на Роналдо отстъпваше, но пък сега мисля, че му трябва доста време и най-вече доста тичкане на Мелууд. Хендата показа добра игра в последните 10 минутки обаче !!!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 окт 2011 20:57

Според вас какъв трябва да е състава срещу Манчестър

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 02 окт 2011 23:21

dsadsadasdasdasd написа:Според вас какъв трябва да е състава срещу Манчестър

Аз си дадох състава. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 окт 2011 23:35

LFC1892 написа:
venomcho написа:Грешка - следващият мач най-малко от всички може да покаже каквото и да било...
Пак се повтарям, но за мен "дербито" ни е със Стоук Сити - когато направим дабъл над тях някоя година, тогава ще повярвам, че имаме шампионски отбор :!:
За МанЮ е ясно - там както може да паднем, така може и пак да бием с 3 гола - точно затова е дерби и нищо останало няма значение, а дори и да паднем не вярвам нещо да се промени - преди ги смазвахме и те си ставаха пак шампиони, така че...

П.С. последното го пиша, като фен на отбор, повече от 10г. излизащ обречен (на теория) срещу основния си съперник

То по твоята логика и Юнайтед нямат шампионски отбор... Някои от вас просто не ги разбирам. Като бием - нямало игра, като паднем с добра игра (мачът със Стоук) - трагедия, като съдиите ни ощетяват и ни бият - ние сме си виновни, като ни помогнат малко - бихме заради съдията, като манчо вадят късмети и съдиите ги бутат - страшен отбор са, че и стил имат. Ебати стила честно. Норич ги разпиля, не знам каква е тая защита, ама ако тоя Пилкингтън беше малко по-хладнокръвен и Норич имаха малко повече късмет, манчо го губеше този мач. Просто искам да кажа, че много омаловажавате нашия отбор, а издигате на пиедестал някои други отборчета, които не го заслужават. Айде дано и след следващия мач си говорим как съдията ни подкрепил, късмет сме имали и сме ги били без стил за разлика от техния стил, който е да създават по 2 положения на мач и да ги вкарват, а отзад да ги разпиляват тотално.

[offtopic]човек, ти четеш ли първо преди да пишеш, щото аз твойто два пъти го препрочитах и така и не намерих абсолютно никва връзка с моя пост :?[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”