ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 20:00

delqnski47 написа:
Аз си имам една теория за селекцията на ЦСКА. Нападателите по принцип са потенциално най-скъпите при продажба играчи и взимането на свободни агенти като Зику, Мораеш, Костов и Карачанаков е по-скоро с цел продажбата им с доста добра печалба, а изграждането на отбор е втората цел. За мен например Мораеш вече не е наш играч. Убеден съм, че ще отиде в Стяуа, въпреки, че не ми се иска. Повече съм сигурен за него, от колкото че ще продадем Делев, ако отпаднем...

И аз имам чувството,че Мораеш няма да играе в ЦСКА!Някак си не го чувствам като част от отбора!Може би защото не е изиграл една официална минута за нас,а може би защото имам странното чувство,че ще се озове много скоро в Румъния!Дано греша де...
Но имам усещането,че имаме повече нападатели отколкото трябва!Поне аз така мисля!Делев,Платини,Мораеш,Зику(който чинки трябва халф да го играе,ама го играе нападател повече),Нелсън....все нападатели!Халфове....Галчев и Янчев?!Не става само с тях!Може би ако Адемар играе някъде при тях...

Адемар не го харесвах още когато беше в ЧМ.Все си мисля, че е прекалено посредствен футболист и не става за ЦСКА, но това си е лично мое мнение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 20:02

RedeviL написа:
delqnski47 написа:
Аз си имам една теория за селекцията на ЦСКА. Нападателите по принцип са потенциално най-скъпите при продажба играчи и взимането на свободни агенти като Зику, Мораеш, Костов и Карачанаков е по-скоро с цел продажбата им с доста добра печалба, а изграждането на отбор е втората цел. За мен например Мораеш вече не е наш играч. Убеден съм, че ще отиде в Стяуа, въпреки, че не ми се иска. Повече съм сигурен за него, от колкото че ще продадем Делев, ако отпаднем...

И аз имам чувството,че Мораеш няма да играе в ЦСКА!Някак си не го чувствам като част от отбора!Може би защото не е изиграл една официална минута за нас,а може би защото имам странното чувство,че ще се озове много скоро в Румъния!Дано греша де...
Но имам усещането,че имаме повече нападатели отколкото трябва!Поне аз така мисля!Делев,Платини,Мораеш,Зику(който чинки трябва халф да го играе,ама го играе нападател повече),Нелсън....все нападатели!Халфове....Галчев и Янчев?!Не става само с тях!Може би ако Адемар играе някъде при тях...

Четох за мениджъра му да казва, че ако Стяуа продължи в ЛЕ Мораеш отивал при тях, но колко е истина един господ знае..

Мии да отива!!За кво са ни 5-6 нападателя....за А група!? :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 20:11

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Morgause написа:Трябва, дано футболистите ни дадат всичко от себе си, имаме своите шансове. Просто ако вкараме първи гол, и не допуснем след това, вярвам, че ще вкараме мача най-малко в продължения!

А, ако го вкарате този първи гол в 90+2 минута, при 3 минути продължение на мача?Не е ли в първият половин час.... трудно ще бъде нататък.

Как ти дава сърце да си толкова умишлено обстоятелствен, просто не знам... :)

Когато се пише, без да се мисли...защо да не съм :mrgreen:

Като чета и сега темата.... Колко силно ми напомня тази, за вчерашният мач.."Ние сме ЦСКА".."Стяуа са уникални смешници"..."Излизаме и ги мачкаме".Оптимизмът е хубаво нещо, но когато видиш, че си по-слаб и тактически, и физически, да тръгнеш да се правиш на бързоходен валяк си е малко смешно 8-)

Все пак, дано чудото стане!Очаквам коментаторът да изреве в ефир, че Господ е армеец :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 20:13

delqnski47 написа:
vaskonti написа:
RedeviL написа:Истината е, че вчера след 60мин. си играхме с човек по-малко понеже Янчев тотално издъхна на терена!Не може ти да държиш 36 годишен играч на терена близо 100мин и да се надяваш на нещо.Изключително бавен с тази дребна крачка играчите на Стяуа всеки път го минаваха като тролей.Уважавам го много затова, което е дал на ЦСКА, но за такива важни мачове от ЛЕ си личи, че няма нужните качества и не мога да си обясня защо Радуканов продължава да упорито да го налага като титуляр и да го държи нон-стоп на терена.Може би е талисманът на отбора или нещо такова.Другият проблем се видя, че дойде от защитата, но това е нормално като се има предвид, че Халилович игра на пожар.Много ме яд за положението на Зику, защото от 2-0 до 2-1 разликата е огромна.Все пак надеждата умира последна и дано следващия двубой имаме повече късмет!

Аз от година и половина говоря, че Янчев издъхва. Селекцията трябваше да е насочена първо към поне двама класни опорни халфа, централни защитници и чак тогава нападатели. Но това е друга тема...

Значи те,най-вероятно,са търсили опорни халфове,но просто не са намерили и затова са си останали само с нападателите и защитниците(+ М'боли),които взеха...
Едва ли Радуканов не е наясно,че първо се почва със защита и след това с атака!Просто не се се урЕдили с добри,поне аз така мисля...
Но като цяло в този мач,тактиката на Радуканов се оказа неуспешна,т.е. част от проблема(но не и главната част) дойде от него!Да не забравяме,че контузията на Попов беше,меко казано,УЖАС,защото в такива турнирни мачове ако нямаш стабилна защита КРАЙ!В А група за първото място имаш право на 6,7 грешки,но в Европа имаш право само на една(един реванш все пак!И то този реванш до голяма степен зависи от първия мач,защото ако там е 4-5 :0...) :roll:

Не е имало такива свободни агенти ли означава казаното от теб? 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 20:23

Като чета и сега темата.... Колко силно ми напомня тази, за вчерашният мач.."Ние сме ЦСКА".."Стяуа са уникални смешници"..."Излизаме и ги мачкаме".Оптимизмът е хубаво нещо, но когато видиш, че си по-слаб и тактически, и физически, да тръгнеш да се правиш на бързоходен валяк си е малко смешно 8-)

Все пак, дано чудото стане!Очаквам коментаторът да изреве в ефир, че Господ е армеец :mrgreen:

Я ми кажи ся как можем да ''видим'',че сме по-слаби тактически и физически ПРЕДИ да сме изиграли директен мач с тях!Къ ще стане тва животно?
Гледам,футболните капацитети,почнахте да ''изхвърляте'' ЦСКА от Европа!Аре мине и реваншо и тогава ще анализираме кат ''бели хора'' тук,а?
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 20:31

delqnski47 написа:

Я ми кажи ся как можем да ''видим'',че сме по-слаби тактически и физически ПРЕДИ да сме изиграли директен мач с тях!Къ ще стане тва животно?
Гледам,футболните капацитети,почнахте да ''изхвърляте'' ЦСКА от Европа!Аре мине и реваншо и тогава ще анализираме кат ''бели хора'' тук,а?

Делянски, аз имам предвид коментарите в тази тема, която е пусната след снощният мач.Ако и след него не сте видели...вие си знаете.
Както казах, чудо може да стане.Отбор, загубил първият мач с 4:1 печели вторият с 5:1, та нищо чудно и вие да надминете моментната си форма и да победите с 3 чисти гола.Само ми кажи, ти лично вярваш ли го това искрено?Да се надяваш, че ще стане е нормално и всеки се надява на чудо, но дали вярва, ама истински да вярва?

ПП-Двата резултата са от двубоите между Хайдук Сплит и Сент Етиен..от времената, когато и вие бяхте сериозен отбор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 20:35

delqnski47 написа:

Колега май най-добре ще е да отпаднем, че иначе недай си боже ако минем плейофите ще има смъртни случаи от инфаркт.Това е, просто някои хора толкова много искат ЦСКА да отпадне че не е истина.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 20:55

Делянски, аз имам предвид коментарите в тази тема, която е пусната след снощният мач.Ако и след него не сте видели...вие си знаете.
Както казах, чудо може да стане.Отбор, загубил първият мач с 4:1 печели вторият с 5:1, та нищо чудно и вие да надминете моментната си форма и да победите с 3 чисти гола.Само ми кажи, ти лично вярваш ли го това искрено?Да се надяваш, че ще стане е нормално и всеки се надява на чудо, но дали вярва, ама истински да вярва?

ПП-Двата резултата са от двубоите между Хайдук Сплит и Сент Етиен..от времената, когато и вие бяхте сериозен отбор.

Значи кво им е на коментарите!Те бяха положителни,защото ни се падна лек съперник(в сравнение с другите!!!) и че Стяуа е някакво подобрение на ЦСКА,но нищо повече!Във футбола са ставали чудеса(аматьори да побеждават европейски грандове,та какво остава за 2 отбора,които са що годе на едно ниво)!Вчерашният мач си разделихме по едно полувреме,но това не ни помогна за равен,камо ли за поне един гол,защото:
Тактиката на Милен беше фейл!
Кошмарни пропуски на ЦСКА(И Стяуа имаха,но те се възползваха от 2 груби грешки в защитата,докато ние НЕ)!Еми в турнирен мач трябва да вкарваш такива положения!
Тук си пролича ''традицията'' както каза Милен!Един отбор с традиции(говоря за последните години) има самочувствие и се възползва от такива груби грешки на противника!А ний кат ни дават ''головете на тепсия''(положението със Зику) и не ги щем.....еми наш си проблем!!!
Въпреки всичко(Говоря напълно безпристрастно,с мое си лично мнение)
ЦСКА има шанс да отстрани Стяуа!Щом успя да обърне мач с къде къде по класния тогава Бешикташ(нищо че отпаднахме,след 90-тата минута резултата си беше 2:0 за нас),защото да не го направим със Стяуа(и този път да продължим де,не само да правим разни славни обръщания)!Напълно нормално е да вярвам в отбора,защото,първо,че не сме паднали с 6:0,второ Стяуа си пролича че не е кой знае какво(мое лично мнение) и трето...еми ''чорбар'' съм си!Не съм като ония,дето искат сега да паднем и да пишем отрицателни и скептични коментари!
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 авг 2011 21:06

Ако Гонзо вземе Стяуа и направи глупостите от Търнава,може и да биете...
А сега сериозно-шансовете ви са на теория.На румънците е известен вашият потенциал,няма откъде да измъкнете повече...Разузнали ви бяха перфектно,за реванша ще са още по-добре подготвени.За подценяване-никакъв шанс,трябва им и класиране,и победа тук за коефициент.Имат по-добрите футболисти,по-бързи са и тактически грамотни.Играят с бързи пасове с едно докосвване-нещо явно непостижимо за българските клубове.Няма реален шанс да им се противодейства от ЦСКА-с това блъскане напред и очакване нещо да стане при мелетата,може и да се вкара гол,но нищо повече...
А как ще се оправя защитата с техните нападатели,докато натискате напред-въпрос без отговор!
Имат ръстово предимство.И мощна преса.Все неща,дето ний ги нямаме...Те 7 години играят в групи на какви ли не стадиони-да чакате да се уплашат от 15 000 човека тук е несериозно.Какти и да изпуснат класирането при 2-0 и при този съперник!
Но футболът е интересна игра,така че вий си идете на стадиона,пък каквото сабя покаже!Но излишното пренавиване и бодър оптимизъм звучат смешно на фона на видяното снощи.Естествено имате своите шансове,но не ги надценявайте-не са големи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 19 авг 2011 21:11

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Да, аз вярвам, вярвам в ЦСКА, и вярвам че можем да победим с 3:0!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!