Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана 21.08.2011 / 20:00ч.
какво вдигнаха в Б че не видях

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
THE G.A.M.E
slavi_1914 написа:Дайте линк за мача
За ТВ 7 ли ? ...
Santiago Munezz написа:Valdes написа:Santiago Munezz написа:Ебати смешната дузпа
100 % дузпа! Явно не гледаш мача. Не се изказвай неподготвен!![]()
Заради такива съдийски аванти ще ни дрънка кой ни хване в Европа
виж повторенията и ще разбереш, че имаше дузпа. иначе и аз съм на мнение, че не трябва да ни дават подаръци...
Santiago Munezz написа:Valdes написа:Santiago Munezz написа:Ебати смешната дузпа
100 % дузпа! Явно не гледаш мача. Не се изказвай неподготвен!![]()
Заради такива съдийски аванти ще ни дрънка кой ни хване в Европа
Абе ти луд ли си??? Това ако не се свири дузпа не знам кое е??? Щапагат без да докосва топката и събаря нападателя... по нарисувана дузпа от това няма как да искаш
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- obi4am_pirin
- Контакти:
Да няма акция на Български червен кръст по реанимация и спасяване на Левски!Безвъзмездни помощи под формата на дузпи! 
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач 
-
THE G.A.M.E
Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
Ами хубава забележка ...
obi4am_pirin написа:Да няма акция на Български червен кръст по реанимация и спасяване на Левски!Безвъзмездни помощи под формата на дузпи!
Изчезвай бе нещастник... ако и на това кажеш че не е дузпа спокойно можеш да спреш да гледаш футбол
- blue avalanche
- Контакти:
За левскимразците:
1.100% дузпа!
2.Безпощаден Арш!
3.Пълно превъзходство на Левски!
Не знам на какво сте се надявали,но,както казах,бай ви(бате,чичо,дядо) Гроздан ще трябва да си търси другаде точките!
1.100% дузпа!
2.Безпощаден Арш!
3.Пълно превъзходство на Левски!
Не знам на какво сте се надявали,но,както казах,бай ви(бате,чичо,дядо) Гроздан ще трябва да си търси другаде точките!