Лято 2011 трансфери и спекулации!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вилфред Нифлор?!
Пак заради жена става всичко....
- blue avalanche
- Контакти:
За изминалия сезон в Ним има 214мин. и 0(нула) гола.Ако смятате,че с него в предни позиции "Локото ще е убиец"...
- Irish stout
- Контакти:
blue avalanche написа:За изминалия сезон в Ним има 214мин. и 0(нула) гола.Ако смятате,че с него в предни позиции "Локото ще е убиец"...
А бе много си загрижен нещо ти за Локото. Мине не мине, все се завърташ тука с добронамерени мнения.
А дали при нас ще го бъде или няма да го бъде - времето ще покаже. Засега са само спекулации. И освен това е доказано, че Лаута възвръща футболни умения - няма по-добър катализатор на уменията на един играч.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Доколкото разбрах,с Нифлор няма проблем,т.е. "навитак" е да дойде при нас.Има проблем, обаче, с неговия мениджър /който имал претенции за доста висока сума/.Ако Нифлор дойде,мисля,че ще ни бъде доста полезен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
bekono написа:С Нифлор в предни позиции, Локото ще е убиец.
подкрепям
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
- Пловдив1926
- Контакти:
В нападение вече имаме доста качествени играчи. Мен по ме притеснява дупката в левия ни бек...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Пловдив1926 написа:В нападение вече имаме доста качествени играчи. Мен по ме притеснява дупката в левия ни бек...
Мишо Венков а нашият човек!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Този пост ни е половината защита, трябват ни поне двама равностойни играчи на този пост.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Този пост ни е половината защита, трябват ни поне двама равностойни играчи на този пост.
Венков подписа, а тестваме и капитана на Вихрен играещ на този пост, така че ... спокойствие и силна храна.
Михаил Венков подписа с Локо Пловдив!

Защитникът започва подготовката си с черно-белите от понеделник!
Локомотив (Пловдив) се договори с левият бек Михаил Венков и преди минути подписа договор с играча за 1+1 години. Защитникът ще празнува 28-годишния си рожден ден в края на месеца. Познат е на българската футболна общественост от дългогодишния си престой в Литекс (Ловеч), с който става шампион на България два пъти, също така вдига купата на страната три пъти.
До този момент Венков се е готвил индивидуално, което няма да попречи бързо да влезе във форма. Веднага след като уточни всички детайли по договора със собственикът Константин Динев в комплекс "Пири" футболистът се прибра в София и ще започне подготовка с новия си отбор в началото на следващата седмица.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]