ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Не съм убеден,че Кривия е обърнал внимание на олигофренските изблици на "онези" звезди греещи зад Стефан Генов,че те винаги си хранят,сега хранят Божилов и сие,и тогава хранеха.Кривия е перде,изобщо е унизително да приравнявате публиката на Морето(десетки хиляди хора) със стотина примати с ханцузи,несресани,некъпани и говорещи нечленоразделно-точно като маймуни - юуууууу,бууууу,мууууу,хууууу
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- ralimavridov
- Контакти:
Нещо сте в грешка...Кривия не го псуваха от страната на Козирката,а няколко момчета от агитката 

Кривия е изпята песен, който си мисли, че ще е същото каквото беше преди е голяма заблуда, да не говорим как се подигра с Черно море и между другото точно няколкото човека от ''Козирката'' още му се ''кланят'', никой от острещната трибуна не го иска обратно в Черно море, в това нямайте грам съмнение, ако беше си тръгнал като мъж обаче, нямаше да е така, имаше много начини, по който да си тръгне и да запази уважението към него от всички фенове, но той избра най-жалкия начин да си тръгне, просто защото не му пука за Черно море, както и за феновете...
п.с. между другото няма и 0.1% шанс да се върне, тая информация я пусна човекът с бразилският нападател 88 набор, 1.88
п.с. между другото няма и 0.1% шанс да се върне, тая информация я пусна човекът с бразилският нападател 88 набор, 1.88

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Аз също не вярвам да се е стигнало до преговори,ще остана супер изненадан.Иначе бих се радвал ако се върне,но няма да е същия Алекс ,когото помним.Виждам го по-скоро в Лудогорец или треньор на деца в Левски.
Mourinio написа:Кривия е изпята песен, който си мисли, че ще е същото каквото беше преди е голяма заблуда, да не говорим как се подигра с Черно море и между другото точно няколкото човека от ''Козирката'' още му се ''кланят'', никой от острещната трибуна не го иска обратно в Черно море, в това нямайте грам съмнение, ако беше си тръгнал като мъж обаче, нямаше да е така, имаше много начини, по който да си тръгне и да запази уважението към него от всички фенове, но той избра най-жалкия начин да си тръгне, просто защото не му пука за Черно море, както и за феновете...
Колега извинявай, но в случая си в голямо заблуждение. Сашо адски беше ядосан, че не му позволиха да се сбогува с феновете. Нека ( пожелание ) не коментираме нещо, което не знаем. Нещата са много по различни. Повярвай ми.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Mourinio написа:Кривия е изпята песен, който си мисли, че ще е същото каквото беше преди е голяма заблуда, да не говорим как се подигра с Черно море и между другото точно няколкото човека от ''Козирката'' още му се ''кланят'', никой от острещната трибуна не го иска обратно в Черно море, в това нямайте грам съмнение, ако беше си тръгнал като мъж обаче, нямаше да е така, имаше много начини, по който да си тръгне и да запази уважението към него от всички фенове, но той избра най-жалкия начин да си тръгне, просто защото не му пука за Черно море, както и за феновете...
Колега извинявай, но в случая си в голямо заблуждение. Сашо адски беше ядосан, че не му позволиха да се сбогува с феновете. Нека ( пожелание ) не коментираме нещо, което не знаем. Нещата са много по различни. Повярвай ми.
Аз коментрам само действията му, а не неща, които не знам, никой не е над клуба, а какво остава за един левскар
---------------------------------------
th3_gr3en_rapper написа:Вие сега какво?! Искате да се върне Кривия ли?
1.Преди зараяза Черно Море за да играе в "любимия" си Левски
2.Няма да превръщаме отбора в "Дом на Пенсионера" !!!
Алекс да си ходи някъде другаде...
Аз пък искам да се върне. При треньор като Генов (обърни внимание на това точно!) може само да ни е от полза.
Той си е левскар по душа, но е и абсолютен ПРОФЕСИОНАЛИСТ и се раздава за този, който му плаща.
Видяхме съвсем наскоро в Англия какво се случи с "Дом на Пенсионера" (МанЮ) и с детската градина (Арсенал)

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Припомнете ми как точно напусна Кривия и кое беше недостойното, че съм позабравил. Не се подигравам, наистина не помня добре подробностите.
-
- Контакти:
Дай боже да си върнем Кривия.Той направи много за нас и си е заслужил мястото.
yavorescu написа: ... физическа подготовка ... Ние бяхме железни още първия мач, и поддържахме прилично ниво през цялата пролет.
Е това е едно от най-важните неща и огромна заслуга на Генов и помощниците (направо си заслужава отделна подтема в ЛЯТО 2011 - подготовка, ...

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"