Манчестър Юнайтед-Шалке 04 4:1 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед-Шалке 04 04.05.2011 21:45
Много се радвам, че с този отбор отидохме на финал. Ако някой ми го беше казал пред 3-4 месеца, може би нямаше да повярвам, но Сър-а отново показва, че е голям. Само не ми хареса това, което прави с Бербатов, но ще се примиря някак си, стига да вземат 2 трофея момчетата. На Уембли би трябвало и стените да помогнат, а и ще трябва, Барса са супер отбор. Аз се радвам, че два от любимите ми европейски отбори са на финал, но искам Юнайтед да победи, дано Бербата да има късмета да вкара гол във финала, дори и да почне като резерва, съм сигурен, че второто полувреме ще му се наложи да влезе. Успех и на него, и на Юнайтед! 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Няколко думи за мача: Хубав двубой... интрига липсваше, но зрелище имаше ... Честно да си призная се съмнявах в Юнайтед предвид състава, с който излезнаха, но явно разликата в класите си каза думата... За пореден път страхотен Нойер... поздравления за Шалке за представянето им в турнира през този сезон! Юнайтед очакват 28 май, финалът... 

kingofpop написа:много яко е да гледаш как антифеновете на Барса ( хейтърите) се пръсват от яд, че каталунциуте са на финал![]()
![]()
Не бе майна ,кефим се феновете на истинския футбол не антита на Барса.
Такъв къвто е измислен в Англия като мъжки спорт.Не неквъв псевдо театър,лежане,търкаляне,реване и тн.

- merdanski
- Контакти:
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley!
Честит финал,"Червени дяволи"!
Мерси за поздравителните адреси от момчетата,фенове на Челси,с пожелание и титлата в Англия да се реши както днес-с футбол,а не със съдии!
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley!
Честит финал,"Червени дяволи"!
Мерси за поздравителните адреси от момчетата,фенове на Челси,с пожелание и титлата в Англия да се реши както днес-с футбол,а не със съдии!
Имаш право, но според мене тези симулации бяха просто начин да се изнервят играчите на Реал и Гуардиола използва именно методите на Жозе......което даде резултат естествено 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Имаш право, но според мене тези симулации бяха просто начин да се изнервят играчите на Реал и Гуардиола използва именно методите на Жозе......което даде резултат естествено
КОГА ЖОЗЕ Е ЗАЛАГАЛ НА ГРОЗНИ СИМУЛАЦИИ ?????
TodorT написа:shotgun blues написа:следвщият сезон ще гледаме БАРБИ в опит да вкара гол в ШЛ с турски отбор дали ще е Фенерите или Бешикташ или Галата ама май отива в Турция![]()
![]()
![]()
Mного си интересен на всички във форума! Разправаш си некви работи и сам си се смееш на простотиите... вместо да се гордееш, че един българин ще играе за трети път финал в най-комерсиалния футболен турнир в Европа... ама така е... просто ние, българите, никога няма да простим на известните за това, че са успели и че изкарват повече пари от нас ...МАНТАЛИТЕТ ...
Първо, Бербатов едва ли ще играе на финала, освен ако Манчестър не поведе с 3:0 и го пуснат последните 10 мин да бави играта.
Второ, Бербатов не е мразен за това колко пари изкарва а за това, че е обикновен предател и медийна звезда. Ако ще да се насере, в българските медии ще пише - Чудесно насиране на Бербатов, мирише страхотно!
Трето, не мога да се гордея че някой българин играе в голям клуб, ако той не се гордее, че е българин
Иначе честито на Манчестър и успех срещу барселона на финала!
kingofpop написа:много яко е да гледаш как антифеновете на Барса ( хейтърите) се пръсват от яд, че каталунциуте са на финал![]()
![]()
не бъркай нещата... 99% не са "антифенове на барселона" а просто са погнусени от ежегодните съдийски аванти които получавате във всеки един по напечен мач... Погнусени са от това, че отново съдийте добутаха един отбор до финала, а реално той трябваше да отпадне още на 1/4 финала...
Няма нормален човек който да харесва симулативната игра която предлагате в момента... за това всички стискат палци за Ман Юн...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
![]()
Не знам дали сме хейтъри,ама след последните няколко мача в ШЛ успяхте да вдигнете фенската маса на МЮ

VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
Трети финал за последните четири сезона. Хм,късметлийско отборченце.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder