sky1 написа:Ице,ти най-малко трябва да говориш за ходене по мачове и стоене пред компютъра.Пловдив не е толкова голям и се знаем.Едно време ходеше с кожени ръкавици по мачове,а сега с фред перито.Ей на това му се вика прогрес.Какво ви бърка Ботев.Темата е за Ботев,не е свързана с вас,а вие се навъдихте като мухи на .....Вие общо толкова мнения нямате за 10 ваши теми.Направете теми за Коко,Моко,трансфери ,селекции .... и там си говорете колко сте велики,как мачкате "жълтИте" и как взимате знамена в бой 2 локомотивеца срещу 20 жълти,а всъщност крадете знамена.Никой няма да ви обърне внимание.
Не правиш някакво велико откритие като ми говориш на име. За разлика от вас нито аз, нито Владо или Ангел не се крие зад един анонимен ник. Аз още ходя с кожени ръкавици по мачове, и фред пери си нося

И в това отношение сме 10тина години пред вас, дори и в модата по трибуните.
Навъждането като мухи е много интересно явление научено до съвършенство от вас. Прав си града е малък, познаваме се, ясни сте и как се разбирате по разни общи скайпове и скрити форумчета "айде повече активност в гонга, че буфеирте са налазили"
Преди няколко страници го написах, ще го напиша пак - в демократична държава живеем всеки може да коментира каквото иска. Ако ми прегледаш постовете ще видиш, че няма нито една обида, нито една лъжа. Ама помисли колко от твоите са по темата. Твърдиш, че темата е за Ботев, а ти най-малко коментираш Ботев и това, което се случи. Повече май те интересува 1926г и това как сме облечени феновете на Локомотив.
Иначе тука спор няма, всичко е ясно. Направихте нов отбор и го припознахте като наследник на стария и неговите традиции. Няма нищо лошо, нелогично или каквото и да е било. Само, че сега поемате плюнките които изплюхте преди няколко години. Явно трябваше 10 години да обиколят земята и да ви се лепнат по вратлетата. Та вместо да злобеете срещу всичко каквото се пише и не угажда на 100% на идеологията която се стремите да предадете на следващото поколение, потърсете истината и смисъла в това, което пишат странични хора за вас. Някои хора пари дават за да се погледнат от страни

За финал само мога да ви пожелая весели празници, гледайте повече позитивното и по-малко негативното в цялата работа. Все пак нали чистия старт е това, за което мечтаехте 10те години!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]