"Гробница за таланти" ли е Реал (М) ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: "Гробница за таланти" ли е Реал (М) ?

Мнениеот Lord_Dexter » 28 ное 2010 19:10

McMarto написа:Ще слушаме как сме подкупвали марсианските съдии от феновете на Барса...

:lol:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 28 ное 2010 19:16

Madridist написа:Lord_Dexter, от толкова изброени футболисти,единствения,с който сгрешихме беше Снайдер. Но просто,когато купиш футболисти като Роналдо и Кака,наистина е прекалено голям лукс, играч като Снайдер да ти е резерва. А голяма част от останалите погубени "таланти" са "майка плаче,грамофон свири" :mrgreen: Гравесен,Баптища, Хайнце- таланти :shock: Изображение Уудгейт- "кристалния човек",който игра пет мача за две години. Роден контузен :lol: Робиньо направи най-силните си години на "Бернабеу" - нито в Сити, нито в Милан се доближава до играта,която показваше в Реал. На Портильо му се даде остатъчно шанс, но просто показа,че е футболист за Осасуна. Касано, пък, след като дойде тук, не спазваше абсолютно никакъв режим, спомням си,че постоянно Капело го критикуваше,че му липсват хранителни навици. Също така,като сложим факта,че Нистелрой се скъсваше да бележи, беше напълно естествено Касано да е резерва и бързо-бързо да се разделим с него. Mигел де Торес, не виждам в момента при наличието на бекове от класата на Серхио Рамос и Марсело как може да се наложи и да играе в отбора. Де Ла Ред има сърдечни проблеми, не знам с какво може да се обвини тук Реал(М),че сложи толкова рано край на кариерата си. :roll:

Според мен не трябваше да се разделяме с Робен и Снайдер, лично мен много ме е яд за тях двамата (особено за Снайдер), можеше да му се намери място в титулярния състав, а пък за другите си казах мнението и все още стоя зад думите си...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 ное 2010 17:56

А аз пък чак сега забелязох тази тема.Категорично НЕ!!!!!В Реал Мадрид не може да играе всеки...(Пример Робиньо) направи много силен сезон но Бернабеу го изгони.Кака-момчето е контузен какво искате от него.Робен -цял сезон никакъв го нямаше и накрая започна да играе.ВДВ да сега в момента той е един ит най-добрите играчи на Тотнъм но може ли да ги сравняваме двата отбора............Затова не пишете глупости и в Мадрид е така.Ако играеш добре публиката от Бернабеу ти позволява да останеш не играеш ли заминаваш.Не винете играта,винете играча
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”