Титулярен състав за Уелс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс
Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб. 

Само Черно море.
- deepblue1963
garfild8 написа:Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб.
За мен,все пак,е простено да се объркам(Дяков не беше "номиниран")-не съм го писал аз.Но когато на автора се случи-тц,тц,тц...Юруков не беше от "избраните".Ти откъде си го "изсмука"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Матеус връща Вальо Илиев в националния
Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус и неговите помощници Цанко Цветанов и Михаил Мадански изпратиха повиквателни на 18 футболисти от чужбина за европейската квалификация срещу Уелс в Кардиф на 8 октомври.
1. Николай Михайлов (Твенте, Хол)
2. Владислав Стоянов (Шериф, Мол)
3. Живко Миланов (Васлуй, Рум)
4. Валентин Илиев (Университатя Крайова, Рум)
5. Иван Иванов (Алания, Рус)
6. Стилиян Петров (Астън Вила, Анг)
7. Станислав Ангелов (Стяуа, Рум)
8. Чавдар Янков (Ростов, Рус)
9. Георги Пеев (Амкар, Рус)
10. Благой Георгиев (Терек, Рус)
11. Николай Димитров (Касъмпаша, Тур)
12. Иван Стоянов (Алания, Рус)
13. Мартин Петров (Болтън, Анг)
14. Валери Божинов (Парма, Ит)
15. Димитър Рангелов (Макаби Тел Авив, Изр)
16. Ивелин Попов (Газиантеп, Тур)
17. Валери Домовчийски (Херта, Гер)
18. Димитър Макриев (Ашдод, Изр)
Чавдар и Касъма какво правят там
Манолев контузен ли е
Чавдар и Касъма какво правят там

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Матеус връща Вальо Илиев в националния
Как не успа да видиш 10 страници тема не зная bulgaria/viewtopic.php?f=&t=60885 

И каква файда от смяната на треньора: Пак извикани същите поставени лица и роднини в Национала
//Руският коментатор на мача Русия -България по повод качествата на синчето : "На този вратар и дюшек да му хвърлят няма да го хване!"

pomiqrat написа:Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус и неговите помощници Цанко Цветанов и Михаил Мадански изпратиха повиквателни на 18 футболисти от чужбина за европейската квалификация срещу Уелс в Кардиф на 8 октомври.
Чавдар и Касъма какво правят тамМанолев контузен ли е
Е,нали трябва да има и компромиси,..все пак ще му дават и заплата !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

deepblue1963 написа:garfild8 написа:Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб.
За мен,все пак,е простено да се объркам(Дяков не беше "номиниран")-не съм го писал аз.Но когато на автора се случи-тц,тц,тц...Юруков не беше от "избраните".Ти откъде си го "изсмука"?
Леле,ти наистина си неспасяемо болен.Вземи и прочети много ясно,за какво съм споменал името на Т.Дяков.ЧЕ САШКО АЛЕКСАНДРОВ,МУ ПОКРИВА ВЕРЕСИИТЕ.Прочети и ще разбереш,защото мнението ми не е променяно.Ще видиш,само ако си си сложил диоптрите,да ти помагат да виждаш,каквото четеш.

Само Черно море.
Скъпи съфорумци не се блъскайте в стената. Просто няма смисъл. Който следи темата ще разбере за какво говоря.
[center]
[/center]

Това е добре!Само да не е викал Чавдар,Ники Димитров и Домовчийски
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!
PFC Litex написа:Как не успа да видиш 10 страници тема не зная bulgaria/viewtopic.php?f=&t=60885
Верно. Заключи я
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.