Serie "А" - сезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Serie "А" - сезон 2010/2011

Мнениеот kokic1986 » 11 сеп 2010 12:26

rhaegar написа:Стадиона си е "Меаца", как за толкова години още се спори не мога да разбера. Иначе аз довечера се инсталирам пред телевизора и нищо не може да ме изкара навън [offtopic](освен шише ракия, кило салата и две руси)[/offtopic] . Според вас дали Алегри ще рискува да пусне Великолепната четворка и как ще ги нареди? Ибра централен, Пато от дясно Робиньо в ляво, Роналдиньо зад нападателя?

Аз мился , че Роналдиньо ще си е от дясно , а пък Робиньо ще е зад Ибрахимович - Пато в ляво .

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 сеп 2010 13:42

kokic1986 написа:
rhaegar написа:Стадиона си е "Меаца", как за толкова години още се спори не мога да разбера. Иначе аз довечера се инсталирам пред телевизора и нищо не може да ме изкара навън [offtopic](освен шише ракия, кило салата и две руси)[/offtopic] . Според вас дали Алегри ще рискува да пусне Великолепната четворка и как ще ги нареди? Ибра централен, Пато от дясно Робиньо в ляво, Роналдиньо зад нападателя?

Аз мился , че Роналдиньо ще си е от дясно , а пък Робиньо ще е зад Ибрахимович - Пато в ляво .

начи Рони винаги си е играл от ляво или в средата , нз как ти хрумна тва дясно :Д , Пато си е от дясно :Д
според мен Робиньо в ляво , в средата Рони , в дясно Пато и отпред Ибра ;)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 11 сеп 2010 15:18

Е как бе ... в Барса не играеше ли в дясно :?

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 сеп 2010 23:00

Интересно калчо се получава ,можем да бъдем доволни :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 сеп 2010 23:35

Балона на Милан се спука .Рома ги продънват яко Каляри ,което е добре за Юве :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 сеп 2010 23:44

С тая защита толкова. Не знам за вас, ама аз от тоя терен получих клаустрофобия, толкова нагъсто бяха играчите, особено когато онези бяха с по 9 отзад.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 11 сеп 2010 23:46

storm написа:Балона на Милан се спука .Рома ги продънват яко Каляри ,което е добре за Юве :)

Започвам да си връщам вярата че Юве може да направи нещо повече този сезон,след такива разгроми които претърпяха два от съперниците ни.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 сеп 2010 00:05

buffon написа:
storm написа:Балона на Милан се спука .Рома ги продънват яко Каляри ,което е добре за Юве :)

Започвам да си връщам вярата че Юве може да направи нещо повече този сезон,след такива разгроми които претърпяха два от съперниците ни.

Ами смятай днес гледах и Интер и мога да кажа ,че Удине могат да съжаляват за изпуснатат точка .Милан,Рома и Интер загубиха точки така ,че утре ако си вземем мача всичко тръгва от начало .Миланчо ,тръгна с голяма кощница ама Кончетата им го сложиха ,неможе да ми излезеш в толкова офанзивен състав и да се надяваш ,че играта ще е само пред противниковата врата .Друго днес титуляри бяха Пато,Рони и Ибра и пак бяха много офанзивни ,ами Робиньо на мястото на кой ще играе ? :) Като добавим и офанзивните действия на Пирло никак не си мисля ,че ще сполучат така .За Рома какво да кажа ,не съм гледал мача ,но ми е ясно на къде отиват нещата,но това е нормално за отбор като Рома който когато направи що годе силен сезон на другия издиша .Така ,че Ювентинци не губете вяра :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 сеп 2010 03:25

storm написа:
buffon написа:

Ами смятай днес гледах и Интер и мога да кажа ,че Удине могат да съжаляват за изпуснатат точка .Милан,Рома и Интер загубиха точки така ,че утре ако си вземем мача всичко тръгва от начало .Миланчо ,тръгна с голяма кощница ама Кончетата им го сложиха ,неможе да ми излезеш в толкова офанзивен състав и да се надяваш ,че играта ще е само пред противниковата врата .Друго днес титуляри бяха Пато,Рони и Ибра и пак бяха много офанзивни ,ами Робиньо на мястото на кой ще играе ? :) Като добавим и офанзивните действия на Пирло никак не си мисля ,че ще сполучат така .За Рома какво да кажа ,не съм гледал мача ,но ми е ясно на къде отиват нещата,но това е нормално за отбор като Рома който когато направи що годе силен сезон на другия издиша .Така ,че Ювентинци не губете вяра :)

Удине могат да съжаляват,че не си отидоха с точката?!?!? Май не си гледал мача...ако бяхме си вкарали всичките положение резултатът щеше доста да набъбне в наша полза..а и в момента Интер не се намира в оптималната си форма заради някои футболисти,които не са влезли в ритъм още ;) Айде ще ви видим и вас днес ;) Колкото до Милан и Рома....ТРАГЕДИЯ!!! Милан уж трансферите на лятото направиха,а резултати никакви! Рома от сега ги отписвам от борбата за скудетото втори мач яко издишат и няма да я бъде,ще се борят за Купата на Италия това е техния турнир ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 сеп 2010 12:20

Дурекс ,не ти говоря за по силния в този мач ,то е ясно че беше Интер ,а за това че Удине имаха положения ,ако не бяха направили дузпа не виждах как ще им вкарате гол . Отпред Флоро Флорес и този бързака забравих му името имаха доста положения ,така ,че не се прави на ощипан :)

Върни се в “Архив”