Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Yellow major написа:Ако се вгледате в емблемите на БГ отборите, тази е неповторима. Не знам какво са имали впредвид нашите предци с тази кръгла форма, но е толкова стилна дори и в наши дни?
Ако някой знае дали с нея сме станали за първи път шампиони да пише.
Parmalat написа:Yellow major написа:Ако се вгледате в емблемите на БГ отборите, тази е неповторима. Не знам какво са имали впредвид нашите предци с тази кръгла форма, но е толкова стилна дори и в наши дни?
Ако някой знае дали с нея сме станали за първи път шампиони да пише.
Тази емблема на Ботевъ специално е взаимствана от емблемата на най-успешният австрийски отбор Рапид Виена.
Yellow major написа:Толкова по-добре за нас. Има нещо общо с тази на Рапид като форма, но се различава по липсата на звезди над нея. След последната корекция на нашия Angel мисля ,че сме хем актуални, хем автентични.
Не налагам на никой мнението си. Всеки може д апосети независимия форум на Ботев и да се спре на някое от предложенията там. Смея да твърдя, че там има още много добри предложения. Просто това беше моя избор..
Yellow major написа:Толкова по-добре за нас. Има нещо общо с тази на Рапид като форма, но се различава по липсата на звезди над нея. След последната корекция на нашия Angel мисля ,че сме хем актуални, хем автентични.
Не налагам на никой мнението си. Всеки може д апосети независимия форум на Ботев и да се спре на някое от предложенията там. Смея да твърдя, че там има още много добри предложения. Просто това беше моя избор..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта