БАЙЕРН МЮНХЕН - ИНТЕР МИЛАНО 22/05/2010 - 21:45h
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БАЙЕРН МЮНХЕН - ИНТЕР МИЛАНО 22/05/2010 - 21:45h
Честито на Интер. Макар че ако загубите Моу, не вярвам догодина да повторите успеха.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
MORSKI написа:PFCB написа:Раул има 550 мача за Реал, Дел Пиеро има 456 за Юве, Тоти има 442 за Рома, а Гигс има 558 за Юнайтед, Малдини има 647 за Милан, Костакурта има 458 за Милан, Барези има 351 за Милан. Това е много по-малко от 700
Първо пиши с по-малк букви ,ако обичаш
Второ, ако ще и 10000 мача да има- всеки един от гореспоменатите играчи с нищо не е по-малко за отбора си от Занети... Да не говоря, че Занети и още 700 да изиграе няма да стигне Малдини, Раул и компания по трофеи
Oсвен това Раул е 4 години по-малък от Занети.....
След 4-5 години, ако играе в същото темпо ще задмине Занети...
горски..Раул няма да помирише терен в Реал

а от изброените горе само Малдини е достоен да бъде до Санети!
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!
-
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Честито на Интер. Макар че ако загубите Моу, не вярвам догодина да повторите успеха.
И с Моу не виждам как ще повторят успеха догодина. Нещата не стават толкова лесно колкото си мислите.
-
- Контакти:
dashadol написа:MORSKI написа:PFCB написа:Раул има 550 мача за Реал, Дел Пиеро има 456 за Юве, Тоти има 442 за Рома, а Гигс има 558 за Юнайтед, Малдини има 647 за Милан, Костакурта има 458 за Милан, Барези има 351 за Милан. Това е много по-малко от 700
Второ, ако ще и 10000 мача да има- всеки един от гореспоменатите играчи с нищо не е по-малко за отбора си от Занети... Да не говоря, че Занети и още 700 да изиграе няма да стигне Малдини, Раул и компания по трофеи
След 4-5 години, ако играе в същото темпо ще задмине Занети...
горски..Раул няма да помирише терен в Реалсвършен е за този отбор
а от изброените горе само Малдини е достоен да бъде до Санети!
Ти ли определяш кой е достоен?

PFCB написа:maldin1 написа:Браво ,браво !!! Радват се едно последната им купа е от преди 45 години.![]()
ЗЛОБАРЧЕ, то и вие няма да спечелите скоро нито скудето, нито ШЛ, нито нищо ! Най-много Берлускони да се опита да купи първенството и да ви пратят в Серия Б, може да я спечелите за 3-ти път, отбор като вашия го заслужава![]()
ЗЕРО ТИТУЛИ да ти говори нещо колега миланист?
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!
След 4-5 години, ако играе в същото темпо ще задмине Занети...[/quote]
свършен е за този отбор
а от изброените горе само Малдини е достоен да бъде до Санети![/quote]
[/quote]
аз споделям моето виждане,ако ти не си съгласен с мен ОК, но това по никакъв начин няма да промени мнението ми
за мен тези две имена изплуват когато става въпрос за легенди

След 4-5 години, ако играе в същото темпо ще задмине Занети...[/quote]

а от изброените горе само Малдини е достоен да бъде до Санети![/quote]

аз споделям моето виждане,ако ти не си съгласен с мен ОК, но това по никакъв начин няма да промени мнението ми

Определено Санети, Малдини, Раул и Дел Пиеро са най-големите легенди в последните 20 години. Гигс не е такъв поради простата причина, че е юноша на кръвния враг на Ман Ю - Ман Сити