Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Отборите от Южна Америка нямат загуба до момента, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Съвсем нормално е шампиона от Ю.Америка да може да бие този от Европа!
-
- Контакти:
rhaegar написа:Отборите от Южна Америка нямат загуба до момента, нали?
Да. Иначе от мексиканските Пачука падна от Залцбург.
Миро, за последно 2012г. южнамерикански отбор би европейски на финал (Коринтианс срещу Челси), от тогава пълна европейска доминация.
Рашка капут, Буданов салют ! 

ППЦ парите, особено в бразилските отбори, се вдигнаха сериозно. Да, трудно е да задържат най-големите си звезди и таланти, но имат наистина прилични играчи, които биха играли на високо ниво и в Европа. Отделно че като цяло южноамериканците винаги са приемали този вид турнири в пъти по-сериозно от европейците, мотивацията при тях е съвсем друга.
Все още си мисля, че шампионът ще е от Европа, защото топ отборите имат възможността да превключат на друга предавка в елимианциите. Но комбинацията от умора след сезона, по-ниска мотивация и разбира се повишената класа на латинотата абсолютно може да доведе до изненада.
Все още си мисля, че шампионът ще е от Европа, защото топ отборите имат възможността да превключат на друга предавка в елимианциите. Но комбинацията от умора след сезона, по-ниска мотивация и разбира се повишената класа на латинотата абсолютно може да доведе до изненада.

-
- Контакти:
Ами то досега пак си беше Световно клубно, но със 6 отбора (или 8) и се провеждаше през декември, като европейските отбори пак си го печелеха всяка година без особени проблеми, и без значение южноамериканските или други отбори колко са се напъвали в турнира. Просто сега като се промени формата и е след сезона, много хора си помислиха, че едва ли не европейските отбори ще го отебат, но аз не мисля така. В груповата фаза го дават по айляшки, но както каза на елиминациите ще превлючат на друга скорост. А за умората, ми че то не само в Европа имаше първенства до скоро. В Бразилия си играха до декември, после февруари март бяха щатските първенства - Кариока, Минейро, Паулиста и т.н., и от началото на април започна бразилското първенство Серия А. Дефакто и те са почивали само януари.
П.С. Дадоха кадър, че Снууп Дог е в агитката на Ботафого.
П.С. Дадоха кадър, че Снууп Дог е в агитката на Ботафого.

Рашка капут, Буданов салют ! 

Много си е добър формата. Южно американските отбори придават незаменим колорит и харизма... Винаги пълни стадиони и мотивирани на макс. Довечера и Байерн ще имат ядове с Бока
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Ние също с Фламенго, но аз няма да гледам, защото на един приятел му се роди дете и ще къркаме :lol:

rhaegar написа:Ние също с Фламенго, но аз няма да гледам, защото на един приятел му се роди дете и ще къркаме :lol:
Мога да го гледам заради теб, даже ще знаеш предварително резултата от мача!
Да е живо и здраво детенцето!
miro_rz написа:rhaegar написа:Ние също с Фламенго, но аз няма да гледам, защото на един приятел му се роди дете и ще къркаме :lol:
Мога да го гледам заради теб, даже ще знаеш предварително резултата от мача!
Да е живо и здраво детенцето!
Аз ако я закъсам мога ли да пиша да гледаш мач на Пуля? :lol: :P
Да е живо и здраво. Ще поркам и аз бира! :mrgreen:
1914.1902 написа:Порто и в този турнир са се провалили, както и в останалите през този сезон.
Атлетико - Ботафого се очертава като доста любопитен двубой.
Не виждам положение в което Атлети ще победи шампиона на Ю. Америка с 3 чисти гола за да продължи.
Групата изглежда решена но мач може и да стане защото въпреки че шансовете са нулеви поне ще опитат.
Понеже стана дума за Фламенго силно се надявам другия ми любим играч Ф. Луис да смени този от предното
поколение Симеоне.
Относно отборите от Ю. Америка специално бразилските се отличават със супер стабилни защити. Играят много силово
защитниците им. Като гледам отборите от Европа са голям леш засега:
Порто- загуба и равен (почти отпаднали).
Атлетико- загуба и победа (на 99,5 %-та отпаднали).
Бенфика може и да запишат победа само защото ще играят с Оуклънд.
Байерн мачкат аматьорите.
Челси спечели чисто с/у ЛА.
Интер не успя да победи мексиканците.
Дортмунд не успя да победи Флу.
Залцбург са изненадата.
Реал равен с арабите.