20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
Томаш е вече пътник , той все ни повтаряше , че напролет ще видим друг ЦСКА като проведе подготовка но няма никаква промяна от есента ,много зле , два паса не могат да си подадат , едно двойно не могат , не виждам какво ще промени за една седмица до другия кръг , той цяла подготовка не ги научи та сега за една седмица , най много да го бойкотират другата седмица и една загуба от Арда и да го изгонят.
За мен ще бъде голяма грешка да се разкара Томаш. Така или иначе този сезон е провален. Нека си изкара първенството, а след това да се вземат решения за треньора. Преди да се харчат пари за играчи и треньори, трябва да се изгради правилната структура в клуба.
dedko2022 написа:Само дето в този мач защитата ни бе най-малкият проблем.
Тоя мач не спечелихме единоборство. Не е възможно да спечелиш мач така.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Следващите два мача са с Арда като домакин и Ботев гост. ;)
Направо не знам кво ще прави Томаш, но все пак си мисля, че мачът с Арда имаме шанс да го вземем, но после с Ботев дори и хикс ще е успех.
Според мен трябват кардинални мерки в състава още с Арда. Да пуска Тасев от дясно и да се надяваме Бютучи да играе по-добре от ляво, защото днес и той нищо не направи и напомни малко за онзи ранния Бютучи, но да не забравяме, че той не изкара лагер с отбора.
В нападение ми се струва, че в момента Чорбаджийски май ще е най-добрия вариант и ако не му тръгне играта Питас да влиза пак второто, пък дано си е подобрил формата.
Не е лошо в средата да видим Ето'о с Вион и спешно да се търсят поне един качествен бек и вътрешен халф на трансферния пазар. Имам предчувствие, че Кари ще остане на пейката засега ;)
Но ми се струва, че може да има проблем с атаката ни с тоя Питас. Днеска го гледах по едно време как играе и забелязах, че той седи на линията на засадата и чака . Няма такова връщане назад при него като Коялипу или да седи да чака за центриране в наказателното, щото той очевидно не е типичен таран. А отборът бе свикнал с Коялипу и доста центрирания към него, което сега може да е проблем при стила на игра на Питас. Но ние тук от клипове на кипъреца видяхме, че стилът му на игра сякаш е по-различен и отговаря повече на по-директна игра или на контра, а не на постепенна атака и позиционна игра. Тогава, ако сме прави ;), тези неща не ги ли отчитат при трансферите?!?!?! :?: :idea:
Направо не знам кво ще прави Томаш, но все пак си мисля, че мачът с Арда имаме шанс да го вземем, но после с Ботев дори и хикс ще е успех.
Според мен трябват кардинални мерки в състава още с Арда. Да пуска Тасев от дясно и да се надяваме Бютучи да играе по-добре от ляво, защото днес и той нищо не направи и напомни малко за онзи ранния Бютучи, но да не забравяме, че той не изкара лагер с отбора.
В нападение ми се струва, че в момента Чорбаджийски май ще е най-добрия вариант и ако не му тръгне играта Питас да влиза пак второто, пък дано си е подобрил формата.
Не е лошо в средата да видим Ето'о с Вион и спешно да се търсят поне един качествен бек и вътрешен халф на трансферния пазар. Имам предчувствие, че Кари ще остане на пейката засега ;)
Но ми се струва, че може да има проблем с атаката ни с тоя Питас. Днеска го гледах по едно време как играе и забелязах, че той седи на линията на засадата и чака . Няма такова връщане назад при него като Коялипу или да седи да чака за центриране в наказателното, щото той очевидно не е типичен таран. А отборът бе свикнал с Коялипу и доста центрирания към него, което сега може да е проблем при стила на игра на Питас. Но ние тук от клипове на кипъреца видяхме, че стилът му на игра сякаш е по-различен и отговаря повече на по-директна игра или на контра, а не на постепенна атака и позиционна игра. Тогава, ако сме прави ;), тези неща не ги ли отчитат при трансферите?!?!?! :?: :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ivo55 написа:dedko2022 написа:Само дето в този мач защитата ни бе най-малкият проблем.
Тоя мач не спечелихме единоборство. Не е възможно да спечелиш мач така.
Точно така и това не бе заради защитата.
Изводи за новите играчи няма как да се правят от един мач и особено за Питас, който поигра 30 минути. Нека не забравяме, че Коялипу също не започна добре.
-
- Контакти:
danko_sot написа:Следващите два мача са с Арда като домакин и Ботев гост. ;)
За другите ти предложения няма да споря, но Тасев не е още за първият отбор на ЦСКА.След като влезе направи един пробив без добро подаване, веднъж вместо да подаде и изостри атаката реши да стреля, но толкова анемично, че топката едва стигна до вратаря на Славия.Освен това се опита на два пъти да мине покрай бека на Славия, но той му разбра финта и двата пъти го парира.Колкото до Питас, не е играл от ноември в официален мач, как да е във форма.Върнете си първите 2-3 мача на Коялипу в ЦСКА и прочетете коментарите за играта му, той също беше пуснат на пожар.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Видях, че КПД-то му беше ниско. Но поне играе с хъс и се раздава. Казвам аз, ако съм на Томаш. Изправен е пред стената. Аз бих заложил на българи и с хъс, които знаят какво е ЦСКА.
Ония пеперуди Илиев и Локило не знам има ли смисъл да играят...
Ония пеперуди Илиев и Локило не знам има ли смисъл да играят...
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
И според мен Томаш е пътник. Трябваше спешно да надградят зимата с качествени трансфери. Тия подготовки са пълен ташак. Хората ги купуват и влизат веднага да играят. Само с лозунги и Ние сме ЦСКА не става. Липсва ни цяла защита, в средата само Ето'о. Отпред сме трагедия. Сами са си виновни треньори,ръководство, собственици
Аз не знам какво очаквахте от новите като за първи мач пък и те като видяха Кюстендилеца вече не знаят какво да очакват занапред :'-)
Грешка направи Томаш, че ги пусна веднага и целия отбор се скова, особено пък Турицов дето трябваше да е лидер.
Рискува Томаш и загуби ама не е времето да го уволняваме сега - тука сме почти единодушни.
Нито пък да му редим състава.
То след мач лесно се говори- трябваше така.. Аз ако бях щях да пусна другия и после щях да сменя третия..
И сега кво? Да викаме Стойчо? Ми той е готов. Армеец чака повиквателна.
Ама ще почака.
Има доста мачове до края на сезона.
Грешка направи Томаш, че ги пусна веднага и целия отбор се скова, особено пък Турицов дето трябваше да е лидер.
Рискува Томаш и загуби ама не е времето да го уволняваме сега - тука сме почти единодушни.
Нито пък да му редим състава.
То след мач лесно се говори- трябваше така.. Аз ако бях щях да пусна другия и после щях да сменя третия..
И сега кво? Да викаме Стойчо? Ми той е готов. Армеец чака повиквателна.
Ама ще почака.
Има доста мачове до края на сезона.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Не оправдавам това което стана след мача, но освен негативи, може да има и положителен ефект.
Бавно или не, отбора се обновява и новите трябва да разберат, че все пак на някой му пука!
Сякаш забравяте, че това е най-срамния сезон на ЦСКА в цялата му история, реакция никаква, това ли очаквахте?
Имаха подкрепа през целия мач, не знам какво са говорили, но не изглеждаше Кюстендилеца да е агресивен.
Така че, за тях остава да си направят изводите.
Бавно или не, отбора се обновява и новите трябва да разберат, че все пак на някой му пука!
Сякаш забравяте, че това е най-срамния сезон на ЦСКА в цялата му история, реакция никаква, това ли очаквахте?
Имаха подкрепа през целия мач, не знам какво са говорили, но не изглеждаше Кюстендилеца да е агресивен.
Така че, за тях остава да си направят изводите.