Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот peliforewer » 05 юли 2024 09:54

CSKA 78 написа:Няма да споря кой е направил селекцията през миналата година! Въпросът е, че тя беше факт! А сега явно се опитваме с трици маймуни да ловим! А може би понеже през миналата година селекцията беше провал, то 10-на пъти по-евтината селекция през настоящата година ще е успех?! Успех на тези, които вярват на подобни глупости! :)

ПП Знае ли човек, може би веднъж по-евтиното ще излезе по-евтино?! Ха-ха!

Откъде знаеш, че селекцията ще е евтина след като реално тя започна преди 5 дни.Кое ще е евтино като за защитникът от Косово са платени около 300 хил. евро, спряганите други нападатели също не са евтини.Най лесно е да се мърмори, нека дадем малко време.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2024 10:07

Явно си нямаш на идея колко футболисти са ни отказали и защо! И не, селекцията не е започнала преди 5 дни! Преди 5 дни отвори трансферният прозорец в Западна Европа, който няма нищо общо с нашите трансфери!

ПП Миналата година селекцията почти приключи в началото на юли! Имахме само два трансфера по-късно! На Асприля към средата на юли и на Шакич през септември! Но последният беше, за да се "отбие номера"! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 юли 2024 10:48

Миналата година играхме в Европа и трябваше да се форсират трансферите и подготовката. Това лято нямаме ангажименти. Аз лично съм доволен до тук с новите играчи. Косоварят за мен готов за титуляр

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 юли 2024 11:06

Аз съм писал тук защо много футболисти ни отказват, не играем в Европа, феновете тръгнаха да се саморазправят с червените футболисти, нямаме стадион.Всеки класен футболист би се замислил дали си заслужава риска.Миналата година играхме в Европа и затова трябваше да се бърза със селекцията и въпреки това почти всички нови не бяха готови за началото на сезона.Сега има време за по-разумна селекция, да не се забравя, че вече имаме 2 професионални отбора и който не може да се наложи в първия ще играе във втория.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2024 11:20

Не, миналата година, както и предишни години, селекцията беше навреме! А сега много закъснява! Освен в ЕКТ отборът ще участва и в първенството, което започва в средата на юли, както всяка година! Тази година първият ни мач е срещу Разград след 2 седмици, а ние все още нямаме нападател, нямаме и крила!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 05 юли 2024 11:27

CSKA 78 написа:Не, миналата година, както и предишни години, селекцията беше навреме! А сега много закъснява! Освен в ЕКТ отборът ще участва и в първенството, което започва в средата на юли, както всяка година! Тази година първият ни мач е срещу Разград след 2 седмици, а ние все още нямаме нападател, нямаме и крила!

:) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти сериозен ли си за селекцията и думата "навреме" според мен си шегаджия и ги мяташ колегите от форума през рамо :lol: :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2024 11:35

Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Смяташ ли, че с тримата българи и косоварят ще сме някаква конкуренция на отборите от първата 6-ца да речем?!
Който и да дойде през другата седмица, ще му трябват поне месец, месец и половина, за да "влезе в час"!

ПП Не се опитвай да се подиграваш за твоя сметка! ;) :) :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 юли 2024 14:03

CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!
Смяташ ли, че с тримата българи и косоварят ще сме някаква конкуренция на отборите от първата 6-ца да речем?!
Който и да дойде през другата седмица, ще му трябват поне месец, месец и половина, за да "влезе в час"!

https://youtu.be/yw8BHFRIVcI?si=1GJ_Nc5d54WaiMh7

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 юли 2024 14:07

И аз си искам Ганьо. Липсва ми.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 05 юли 2024 15:01

CSKA 78 написа:Дай ми пример за селекция не навреме?! Почвали сме в ЕКТ без нападател, но не сме започвали първенството без никакъв нападател, без крила, без ляв бек и други!

Ок, разбрахте сериозен си в това, в което пишеш. За толкова години (много или малко) под ръководството на ГГ имаме една почти изцяло завършена селекция и то миналата година ( за мен неуспешна такава, като добавим продаването на нападателите ни в последният момент, взимането на 34+ годишни футболисти като замяна) и дотам.
ГГ имаше своите плюсове и минуси. Както казаха новата управа на нашият любим клуб, ние градим отбор, и ако не става сега през лятото, то този отбор ще се гради и зимата и другото лято. След това ще може да им търсим сметка защо, какво и как.

Хванахме се за гушите, да ги сравняваме от самото начало, изкарваме на първо четене само минусите при положение, че има и добри новини. Оставете хората да работят защото работа има и то немалко. Те имат виждане как да се управлява клуба, но като всяка голяма структура това отнема време.

Не само смятам, че ще сме конкуренти на отборите в първата 6ца - 4ка или каквото и да е. Смятам, че ще бъдем фактор в първенството.
Има някой хора, които искат да има млади момчета в състава в момента се тестват, дай боже да пробие, някой от тях ще се радвам.
Други искат само българи, или повечето от стартовият състав да бъдат такива, да видим.
Други искат да се взима само класни футболисти и надграждане.
Както виждаш сам, хората работят в някаква тяхна посока - взимат българи, взимат чужденци (класни не мога да кажа докато не видя поне 15 мача на определен футболист) гледат в тази посока, да управляват клуба както те го виждат.

Не знам дали ще му трябва месец и половина, но има и други клубове в нашата мила родина, които показаха, че като дойде нов футболист много бързо може да влезне в игрови ритъм, дори и от втора и трета дивизия и знайни и незнайни първенства.

Върни се в “ЦСКА”