ЕбемТиИЛигата 24 кръг/ Левски - Крумовград / 10.03.2024/ 15:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: ЕбемТиИЛигата 24 кръг/ Левски - Крумовград / 10.03.2024/ 15:15 часа

Мнениеот icemanbg33 » 10 мар 2024 18:02

metodito написа:Аз не разбирам с изкарването на Риксън и пускането на Чандъриньо, Костов реши да пази резултата ли?

Идеята му е, Чандъров да обира високите топки, но смисъл много няма. По-добре някой от централните защитници да играят като нападател.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 мар 2024 18:03

mikata написа:Не може отбор създаден преди две години да идва и да се гаври с Левски на Герена
15 години нищо!

В А група без нас, Морето и Славия всички останали са създадени, възстановени по-малко от 15 години.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 10 мар 2024 18:10

Тотаджийски кръг, за който този мач беше гвоздеят на програмата. 8-)
Само "Левски"!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 18:13

vvessel написа:
Serafim написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Леле тоя страничния какво нарушение свири на Марин не е истина

Той свири игра с ръка, ама не видях честно казано

Ами нямаше.

Не видях ситуацията, честно казано. Ако е имало играе, ще да е било, докато тя е била на тревата, докато Марин влезе на шпагат. Което и да не е много редно, ще е в тон с това, което даде като нарушение за Левски през първото полувреме, когато играча на Крумовград се бе подпрял на тревата и топката го удари в ръката.
Но пак казвам, от единственото повторение което видях, не можах да преценя дали е играл с ръка или не. Но пък стана буквално пред очите на съдията, така че съм по-склонен да вярвам, че е имало неволно докосване от Марин.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2024 18:14

metodito написа:Аз не разбирам с изкарването на Риксън и пускането на Чандъриньо, Костов реши да пази резултата ли?

Не обърна ли внимание, че с изкарването на Рикардиньо започнахме да играем много по опасно и агресивно. Не знам дали Крумовград бяха свършили въздуха или защото Рикардиньо опропастяваше атаките, но последните 20 минути ги натиснахме много сериозно и те започнаха откровено да бавят.
Така наречения Рики трябва да му викаме Чики, защото повечето му голове са чикиджийска, а освен това вкарва и рядко. Хич няма да ми липсва срещу Етър.
Между другото видя ли първият гол на Лц срещу Ботев? Пробив по крилото , центриране и деветката на Лц на втора греда надскочи защитника и вкара с глава. Мисля си че ние никога няма да вкараме такъв гол, докато Костов е треньор.
Последна промяна от vvessel на 10 мар 2024 18:20, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 18:17

Рикардиньо няма сили да ходи след 70-та минута. Отделен въпрос е дали е правилно да не си пести силите въобще. Ок, това му е стилът, да пресира до край, но тук треньора трябва да реши дали иска да продължава така, защото друг нападател няма.
А това, че Билал Бари година и половина по-късно не е готов и за 15 минути е жалко... Не знам дали ще стане футболист от него вече. Костов даде едно притеснително интервю, в което каза, че думите на Бари постоянно са "боли, много боли". Значи или не е възстанове, или вече и психически няма да става за професионален футбол. Или и двете. Според трансфермаркета договора му е до лятото на 2024, тоест има неповече от 2 месеца, в които евентуално да заслужи нов договор. Аз лично не мисля, че ще продъжли да играе за Левски.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2024 18:19

Serafim написа:
vvessel написа:
Serafim написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Леле тоя страничния какво нарушение свири на Марин не е истина

Той свири игра с ръка, ама не видях честно казано

Ами нямаше.

Не видях ситуацията, честно казано. Ако е имало играе, ще да е било, докато тя е била на тревата, докато Марин влезе на шпагат. Което и да не е много редно, ще е в тон с това, което даде като нарушение за Левски през първото полувреме, когато играча на Крумовград се бе подпрял на тревата и топката го удари в ръката.
Но пак казвам, от единственото повторение което видях, не можах да преценя дали е играл с ръка или не. Но пък стана буквално пред очите на съдията, така че съм по-склонен да вярвам, че е имало неволно докосване от Марин.

Гледах много внимателно ситуацията, след като коментатора каза че нарушението е за игра с ръка и със сигурност мога да кажа че нямаше. След като Петков изби топката тя мина над лакътя му и може да е изглеждало че се удря там , но нямаше докосване.
А що се отнася за оная ръка на Крумовград, футболиста, който се подпираше спря удар към вратата. И понеже беше неволно затова не получи жълт картон. Ако беше в наказателното си беше дузпа.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2024 18:21

Наистина не видях ситуацията.

Иначе, Генчев не е никак слаб треньор. В Ботев не знам защо не му се получи. Там имаше някакво вмешателство от ръководството кой ще се продава и кой не заради някакви конфликти. В Локо СФ е ясно, там е абсолютен сбирщайн, докато в Крумовград поне има някакви по-научени футболисти, като Юсейн, Колев, Янко Георгиев, Кацаров. Той си е Левскар, може би един ден ще го видим на Герена като треньор.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2024 18:31

Serafim написа:Наистина не видях ситуацията.

Иначе, Генчев не е никак слаб треньор. В Ботев не знам защо не му се получи. Там имаше някакво вмешателство от ръководството кой ще се продава и кой не заради някакви конфликти. В Локо СФ е ясно, там е абсолютен сбирщайн, докато в Крумовград поне има някакви по-научени футболисти, като Юсейн, Колев, Янко Георгиев, Кацаров. Той си е Левскар, може би един ден ще го видим на Герена като треньор.

Генчев е от типа треньори, които разчитат на ядро от опитни футболисти. Ако няма такива, изглежда не му се получава. Не съм го следил какво прави след Лц , но си мисля че има още много да се учи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2024 18:59

vvessel написа:

Не обърна ли внимание, че с изкарването на Рикардиньо започнахме да играем много по опасно и агресивно. .

Направи ми впечатление, че започнахме да играем без нападател.

Върни се в “Левски”